ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Η κυβερνο-τρομοκρατία έχει και... παραφυάδες; + βίντεο από το parisk.gr

Ανάρτηση από το blog ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με τίτλο:
Η κυβερνο-τρομοκρατία έχει και... παραφυάδες;


Η τρομοκρατία κατά των ελεύθερων ιστολογίων συνεχίζεται
Η ιστορία με τον εισαγγελέα εφετών (που διανύει τη δύση της ζωής του και που πιθανότατα δεν θα ζει για να δεχτεί τις μηνύσεις ή την πιθανή απόφαση της δικαιοσύνης εναντίον του) που κατέθεσε μήνυση επί παντός που "διαρρέει" ειδήσεις περί πτώχευσης της χώρας μας, δείχνει πως τελικά κατάφερε το ζητούμενο. Δηλαδή, να τρομοκρατήσει μερίδα ιστολογίων, για πιθανή συμμετοχή τους σε "κατρακύλα" της εθνικής οικονομίας.
Δεν θέλω να σχολιάσω τον ασχολίαστο εφέτη εισαγγελέα ή την δικαστική λειτουργό (άλλη εισαγγελέα) που ασχολείται με το θέμα σε μορφή κατεπείγοντος(!!!), γιατί το πρώτο που θα έπρεπε να έχει κάνει αυτεπάγγελτα η δικαιοσύνη και οι λειτουργοί της θα ήταν να κινηθούν κατά δικαστικών λειτουργών που έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στην εικόνα της δικαιοσύνης στους πολίτες της χώρας.
Αφού τελειώσουν με αυτό, αφού προχωρήσουν και ολοκληρώσουν την αυτοκάθαρσή τους, ας ασχοληθούν και με "τιτανικούς", με "πιστόλια", με δηλώσεις του τύπου "δεν υπάρχει σάλιο" και άλλα θλιβερά. Ας σύρουν στην δικαιοσύνη εκείνους τους πολιτικούς - κυβερνητικούς που τα είπαν περίτρανα και φρόντισαν να μεταφερθούν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.
Στη συνέχεια, σωστό και πρέππον θα ήταν η αρμόδια εισαγγελέας να ασχοληθεί με τους διεθνείς οικονομικούς αναλυτές και τις αναλύσεις τους που γράφθηκαν ή μεταδόθηκαν μέσα από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ (εξειδικευμένα στην οικονομία και όχι μόνο) του πλανήτη. Οι δικαστικές αρχές της χώρας ας αποδώσουν τις ευθύνες πρώτα στις "πηγές" των λεχθέντων περί πτώχευσης κι έπειτα ας ασχοληθούν με τους έλληνες πολίτες ιστολόγους.
Αυτά, περί δικαιοσύνης. Όμως, το θλιβερότερο στο συγκεκριμένο θέμα, είναι πως κάποια "ιστολόγια" έτρεξαν να συνδράμουν την επιβολή της "ομερτά" που "εμπνεύστηκε" ο εφέτης εισαγγελέας. Μάλιστα, τα ιστολόγια αυτά επιχαίρουν για τα αποτελέσματα, του φόβου που επέφερε η "δημοκρατική" τρομοκράτηση ελλήνων πολιτών. Πραγματικά, λυπάμαι ειλικρινά, για τους "ιστολόγους", που πολύ εύκολα (αν και τα "σημάδια" στήριξης των κυβερνητικών "διαρροών" υπήρχαν έντονα εδώ και μήνες) προσχώρησαν στην υποστήριξη της τρομοκράτησης των ελλήνων πολιτών. Τα ιστολόγια καταθέτουν απόψεις που ουδόλλως επηρεάζουν τους διεθνείς επενδυτές, οι οποίοι παρατηρούν τις κινήσεις των επισήμων αρχών (βλ. κυβέρνηση) για να πράξουν αναλόγως. Έτσι, λυπάμαι, ιδιαίτερα, επειδή αυτή η "προσφυγή" σε τακτικές ψυχολογικού πολέμου και επιβολής καθεστώτος τρομοκρατίας, βρίσκουν υποστηρικτές στον χώρο των ιστολογίων.
Διαβάστε ένα παράδειγμα ιστολογίου που χαίρεται επειδή η τρομοκρατία της κυβέρνησης έπιασε τόπο:

Το τι... "κωλοτούμπα" επικρατεί στην μπλογκόσφαιρα μετά την είδηση για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, με αφορμή δημοσιεύματα περί πτώχευσης της ελληνικής οικονομίας (σε μμε,sites,blogs) που διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ελένη Ράϊκου, δε λέγεται...
Το αντικείμενο της έρευνας είναι φυσικά να διαπιστωθεί αν από ποιους και για ποιο λόγο έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.
Αναρτήσεις που μιλούσαν σίγουρες πληροφορίες περί κοπής δραχμών στο νομισματοκοπείο σβήστηκαν,βαρύγδουπες αναλύσεις περί χρεοκοπίας...συμμαζεύτηκαν, αυτοαποκαλούμενοι οικονομικοί αναλυτές εξαφανίστηκαν κλπ.
Φιλική συμβουλή: Mην αναμεταδίδετε ειδήσεις που δεν είναι δυνατόν να διασταυρωθούν και μη συμμετέχετε σε διασπορά φημών όταν δεν έχετε ιδέα περί τίνος πρόκειται.
Κρατήστε τα blogs (όπως και τις παραλίες άλλωστε..) καθαρά.


Τα ιστολόγια υπάρχουν για να μεταφέρουν απόψεις και για να συμβάλουν στην δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου κόσμου, που θα αντιπροσωπεύει τους πολίτες. Εκείνοι οι πολιτικοί που θέλουν να παράξουν έργο, ξέρουν πως οφείλουν να σκύψουν και να μελετήσουν τις τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα ιστολόγια, επειδή αυτές οι τάσεις σήμερα αποτελούν την φωνή των πολιτών. Αν κάποια ιστολόγια θέλουν να μεταφέρουν τις φωνές των πολιτικών, εξυπηρετώντας (ως μία σύγχρονη μορφή της ξεπεσμένης δημοσιογραφίας) πολιτικές και σκοπιμότητες ενός σαθρού και βρωμερού πολιτικού συστήματος, μπορούν να το πράττουν ελεύθερα. Αλλά το να χαίρονται με την επιβολή φασιστικών μεθόδων στην ελεύθερη φωνή των πολιτών που το διαδίκτυο προσφέρει, τότε ίσως οι "ιστολόγοι" αυτοί θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. Αν δηλαδή θα συνεχίσουν να "κυκλοφορούν" στο διαδίκτυο με "μάσκα" ή χωρίς αυτήν...
Κωνσταντίνος


στο Το Όλο είναι Άλλο έχει ένα βίντεο με τίτλο:
Θα με μηνύσετε επειδή μιλάω για δραχμές ?



Αναδημοσίευση βίντεο και στο
http://tiresias-press.blogspot.com/2010/06/blog-post_8314.html
με τον παρακάτω σχολιασμό του βίντεο:
Γνήσιος εκφραστής της Ελληνικής πραγματικότητας με τον αυθορμητισμό που τον διακρίνει ο Πάρης Κουτρουμάνος απαντά στο νέο του βίντεο μέσω του parisk.gr στις προπαγάνδες που προσπαθούν να σπείρουν τον τρομο με δήθεν διώξεις, σε όλους αυτούς που δεν εμπιστεύονται πλέον και τολμούν να αμφισβητήσουν δημοσίως τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις που κατηγορηματικά αποκλείουν την έξοδο της Ελλάδος απο το ευρώ.

Ίσως η κυβέρνηση έχει χάσει σε τέτοιο βαθμό την επαφή με την πραγματικότητα που...
...πιστεύει οτι οι Έλληνες δεν αντιλαμβάνονται όσα συμβαίνουν γύρω τους, δεν έχουν κρίση και άποψη και περιμένουν τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις όπως αυτές πλασάρονται απο τα ΜΜΕ για να βγάλουν συμπεράσματα και να προγραμματίσουν τη ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top