ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Μετατροπή της Ελλάδας σε Far West+προτεκτοράτο με Αμερικανοεντολές σε πρόθυμα εργαλεία και με εκβιασμούς-ατυχήματα στους όχι πολύ πρόθυμους να υπακούσ

Πηγή: http://macedonia-greece.blogspot.com/
Αναδημοσίευση: http://kostasxan.blogspot.com/

  • Μετά τους Ρώσους έρχεται η σειρά των Γερμανών να διακόψουν τη συνεργασία τους με την Ελλάδα...!
Με γοργά αλλά σταθερά βήματα η "Αμερικανική" κυβέρνηση κατοχής του νέου ΠΑΣΟΚ με τη βοήθεια των αντιπροσώπων των Αμερικανικών συμφερόντων στην Ελλάδα όπως ο ΔΟΛ, η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και ο ΣΚΑΙ... ξεσκέπασε κάθε βρώμικη πτυχή της Ελληνογερμανικής συνεργασίας με σκοπό την ανακατεύθυνση των κρατικών κονδυλίων σε "τίμιες" Αμερικάνικες εταιρίες.
Άλλωστε παρά τις τεράστιες αγορές που κάναμε από τις ΗΠΑ ως χώρα... ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε η παραμικρή αναφορά για ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ μίζα από τους "νταβατζήδες" των ΜΜΕ. Είναι γνωστοί οι Αμερικάνοι πολιτικοί για την "τιμιότητά" τους και το αίσθημα "δικαίου" που τους διακατέχει.
Άρα οφείλουμε να αναδιαμορφώσουμε την αντίληψη μας για τους Γερμανούς και τους... Αμερικάνους.
Οι γνωστοί για την τυπικότητα, για την αξιοπιστία και την ακρίβειά τους σε όλα Γερμανοί... "κέρδισαν" όλους τους διαγωνισμούς με ΜΙΖΕΣ ενώ... οι "αδικημένοι" πειρατές του πλανήτη που ονομάζονται ΗΠΑ... ΟΥΔΕΠΟΤΕ λάδωσαν, ΟΥΔΕΠΟΤΕ τρομοκράτησαν ή απείλησαν κι ΟΥΔΕΠΟΤΕ δολοφόνησαν ανθρώπους που τόλμησαν να αντισταθούν στα σχέδια τους.
Οι Γερμανοί ΔΕΝ θα πλήρωναν ποτέ τους μίζα αν ΔΕΝ την απαιτούσαν οι Έλληνες κάφροι της πολιτικής. Αλλά τα ΜΜΕ που ελέγχονται από τις ΗΠΑ κατέστησαν τους Γερμανούς ως τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ για την κατάντια της οικονομίας μας. Ο δε ΑΚΗΣ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ εμπίπτει κι αυτός στο σχέδιο της εξολόθρευσης όλων των φιλογερμανών πολιτικών (μαζί με τον Σημίτη) και γι' αυτό βλέπουμε το δικό του αίμα στην "αρένα". Για Λαλιώτη... ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ από τα ΜΜΕ.
Και οι Αμερικάνοι δεν θα πλήρωναν επίσης ποτέ μίζα καθώς μ' ένα τηλεφώνημα είναι σε θέση να κανονίσουν "αυθόρμητη" βομβιστική επίθεση "εξ αριστερών", με μπουρδο-προσχήματα "ταξικής" πάλης, στην εξώπορτα του πολιτικού που αναθέτει δημόσια έργα και προμήθειες.
Βλέπετε λοιπόν πως τα δελτία των 8, με τους γνωστούς γυμνοσάλιαγκες της δημοσιογραφίας σε συνεργασία με τους γυμνοσάλιαγκες της πολιτικής σκηνής... μπορούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο και να μας κάνουν να νοιώθουμε ελεύθεροι... ΧΩΡΙΣ φυσικά να είμαστε.
Ξένες δυνάμεις κατασπαράζουν τις σάρκες των Ελλήνων, καταστρέφουν το μέλλον εκατομμυρίων παιδιών που είχαν την ατυχία να γεννηθούν στη χώρα των ραγιάδων και για μερικές χιλιάδες ευρώ... οι κάφροι της δημοσιογραφίας... κρύβουν την αλήθεια και χειραγωγούν την κοινή γνώμη ώστε ο λαός να χάσει οριστικά και την ελευθερία αλλά και τον πλούτο του.
Ο Παπανδρέου επαναφέρει τη χώρα στον "σωστό" δρόμο της Άγριας Δύσης των ΗΠΑ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο πρωθυπουργός της χώρας μας ΘΕΩΡΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ του τη χώρα που ΜΑΣ επέβαλλε το πραξικόπημα των συνταγματαρχών. Κι όσο ο Μίκης Θεοδωράκης βρίσκονταν στη φυλακή με εντολή της χούντας των Αμερικανών... η οικογένεια Παπανδρέου βρισκόταν υπό την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ των γερακιών της Ουάσιγκτον. Γεράκια όπως ο Εβραίος Κίσσινγκερ, ο Ντόναλντ Ράμσφελντ και ο Εβραίος Zbigniew Brzezinski, φίλος του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη αλλά και του Bin Laden... ζουν και βασιλεύουν και τις τύχες μας αποφασίζουν.
Η Αμερικανική αυτοκρατορία με στρατιωτικές βάσεις σε 130 "ανεξάρτητα" κράτη στήθηκε... με την αγαστή συνεργασία ρουφιάνων κάθε εθνικότητας. Κάποιοι είχαν ΕΠΙΓΝΩΣΗ και υλικά οφέλη άλλοι απλά ... ήταν αθεράπευτα ηλίθιοι για να αντιληφθούν για ΠΟΙΟΝ πραγματικά δούλευαν. ΤΕΛΟΣ
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top