ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ο προστατευτισμός είναι εχθρός των νεοταξιτών + ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ

Η αποδόμηση του έθνους-κράτους (συμπεριλαμβάνονται οι ενεργειακοί του πόροι και υποδομές) μέσω του ξεπουλήματός του στους τοκογλυφικούς αεριτζήδες τραπεζίτες έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία.

Η αποδόμηση του έθνους-κράτους έχει εκφραστεί ανοιχτά από οικονομολόγους και πολιτικούς ενώ υπάρχει και ο αντίλογος στο Ευρωκοινοβούλιο εκφρασμένος από τον Nigel Farage: "Ο φανατισμός σας εκφράστηκε ανοιχτά.
Είπατε ότι είναι ψέμα να πιστεύουμε...ότι μπορεί να υπάρξει έθνος-κράτος, στην παγκοσμιοποίηση του 21ου αιώνα!").

Η εξαθλίωση της πλειοψηφίας των πολιτών μπορεί να οδηγήσει σε ξεσηκωμούς και γι΄αυτό γίνεται προσπάθεια να δαμαστεί ο λαός με διάφορους τρόπους όπως τα ο έλεγχος της ζωής με ψηφιακά μέσα όπως οι κάρτα του σκλαβωμένου πολίτη και οι κάμερες, τα επικοινωνιακά μέσα, ο πολυφυλετισμός, οι χημικές ουσίες με σκοπό την επιβίωση των πολιτικών συμμοριών που θα μεταβιβάσουν την τυραννική τους εξουσία σε υπερεθνικούς οργανισμούς, τις τράπεζες και τις πολυεθνικές.

Πιστεύω ότι μια παλαιότερή μου ανάρτηση: Ο προστατευτισμός είναι εχθρός των νεοταξιτών και το κείμενο από την στατική σελίδα με τον τίτλο: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ είναι καλός συνδυασμός για μια νέα ανάρτηση.

Ο προστατευτισμός είναι εχθρός των νεοταξιτών

Ο δρόμος προς την σοσιαλπαγκόσμια διακυβέρνηση περνάει μέσα από την τεχνητή οικονομική κρίση που δημιούργησε το παγκόσμιο σοσιαλιστικό σύστημα, με τους εξής δύο τρόπους:

Πρώτον,

στην δημιουργία wolf packs μεταξύ των διεθνών διαχειριστών κεφαλαίου, οι οποίοι προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν τις αποδόσεις τους παίζοντας εκ του ασφαλούς:

α) σε προσυμφωνημένα χρηματιστηριακά παιχνίδια (με την συνεργασία φυτευτών εξουσιαστικών μηχανισμών σε διάφορα κράτη-θύματα),

β) σε “τοξικά ομόλογα” που δημιουργούν οι ίδιοι

γ) και σε ομόλογα κρατών που έχουν υψηλές αποδόσεις,

και δεύτερον,

στην αγαστή συνεργασία-συντονισμό μεταξύ των εθνικών κυβερνήσεων και των διεθνών οργανισμών (ΔΝΤ, Παγκόσμια τράπεζα, BIS, ΟΗΕ, κ.α.)

Η Αμερική έχει καθοριστικό ρόλο για τη διαμόρφωση νέων κανόνων παιχνιδιού και ενίσχυει-κόβει δολλάρια στους διεθνείς οργανισμούς.

Τα κεφάλαια πρέπει να διοχετεύονται στα πρόθυμα εργαλεία-εξουσιαστικούς μηχανισμούς-κυβερνήσεις αριστερών-σοσιαλιστικών-υλιστικών απόψεων περιφερειακών χωρών ώστε οι τεχνητά δημιουργημένες κρίσεις να συναντήσουν τις μικρότερες κατά το δυνατόν αντιδράσεις στο τελικά μεγαλύτερο “φαγοπότι” των wolf packs.

Το “σοσιαλιστικό” παρακράτος οργανώνεται έτσι ώστε να αντιμετωπίσει κάθε πιθανό σενάριο κρίσης από τους διάφορους λαούς προς εξαθλίωση.

Σκοπός είναι να αποφευχθεί η άνοδος στην εξουσία πολιτικών που θα επαναφέρουν προστατευτικά μέτρα σε μικρότερες χώρες που πλήττονται από τις μεγάλες διακυμάνσεις των αγορών.

Ο δρόμος για την τυραννική πολιτική, οικονομική και νομική σοσιαλπαγκόσμια χούντα είναι ανοικτός με την κατάφορη παραβίαση των εθνικών Συνταγμάτων και της Δημοκρατίας.


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ

1). ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ

2). ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΥΣ

3). ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (επαχθές χρέος), ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ π.χ. εξοπλιστικά προγράμματα

4). ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ) ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ (ΤΥΧΑΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΕΛΕΓΧΟΥ) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
Ο εθνικός πλούτος (ορυκτός και μη) πρέπει να γίνει κοινό κτήμα των αυτόχθωνων ώστε να γίνουμε μια ασφαλής, πολιτισμένη και πλούσια χώρα που θα βοηθήσει την ανθρωπότητα να βρεί το δρόμο του πολιτισμού και της προόδου.

5). ΓΕΝΝΑΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Η ΦΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΘΕΣΗ.

6). ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (ανάπτυξη εθνικής βιομηχανίας οπλικών συστημάτων) ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

7). Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ-ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ (Α.Ε.Π.), ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ, ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ

8). ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΓΑΙΩΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΤΩΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ (ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

1 σχόλιο:

chris waters είπε...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ????....ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΥΡΙΕ??? ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΘΝ. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΟΠΛΩΝ????...ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΜΗΠΩς??ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟς???

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top