ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Προφορική Δέσμευση Πολιτικών = ΑΠΑΤΗ ! Πότε θα το καταλάβουμε;

πηγή: http://macedonia-greece.blogspot.com/

Ακούστε αυτό το πανέμορφο κείμενο από Καβάφη τόσο επίκαιρο όσο ποτέ...




Οι πολιτικοί δεσμεύονται ΜΟΝΟ προφορικά κι αυτό δεν κοστίζει τίποτα.
Για να έχει πολιτικό τουλάχιστον κόστος ο λαός πρέπει να θυμάται και να διατηρεί τα λογικά του.
Εκεί είναι που αναλαμβάνουν δράση η Μενεγάκη, η Καραβάτου και όλα τα τηλεοπτικά σκουπίδια που μας επιβάλλονται διά της βίας κατά παράβαση των όρων της άδεια λειτουργίας των καναλιών.
Αντίθετα όταν πηγαίνετε να πάρετε 1000 ευρώ δανεικά από την τράπεζα … θα βάλετε υποθήκη το σπίτι σας, θα υπογράψετε όρους που ΔΕΝ σας αφήνουν να διαβάσετε και οι προφορικές δεσμεύσεις … στο τραπεζικό σύστημα είναι κάτι σαν black humor. Για 1000 ευρώ ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν δέχεται μία προφορική δέσμευση.
Για ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ εμπιστευτήκαμε τις ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ των αλητήριων πολιτικών.

Δεχτήκαμε να υποθηκεύσουμε ξανά το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας σε ανθρώπους που απλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ και ΜΟΝΟ ξέρουν να κερδίζουν από ΜΙΖΕΣ,ΜΙΖΕΣ,ΜΙΖΕΣ…
Για άλλη μία φορά μία συμμορία ψευτών και κλεφταράδων αφού φρόντισαν να ξεχάσουμε ΠΟΣΑ μας έκλεψαν με το Χρηματιστήριο, τους Ολυμπιακούς , τα Δημόσια έργα … ανέλαβαν μας πετάξουν πιο βαθιά στο βάραθρο της οικονομικής εξάρτησης και της σκλαβιάς.


(σημείωση: υπάρχει και άλλο ένα βίντεο στο http://macedonia-greece.blogspot.com/2010/06/blog-post_04.html για τις "δεσμεύσεις" πρίν τις εκλογές που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ αλλά δεν κατάφερα να το αναρτήσω)


Πολυ καλό άρθρο για το ξεπούλημα http://macedonia-greece.blogspot.com/2010/05/oxi.html

Λέμε OXI στην ιδιωτικοποίηση της ύδρευσης της Θεσσαλονίκης ΕΥΑΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top