ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Το σχέδιο είναι καλά προμελετημένο

Το σχέδιο είναι καλά προμελετημένο.
Χρέη που δεν μπορούν να αποπληρωθούν από τα κράτη, spreads, ανισομερή κοπή πληθωριστικού χρήματος, νομισματικά παιχνίδια ισοτιμιών


Αγανάκτηση says:
22/06/2010 at 09:27
http://www.antinews.gr/?p=50874&cpage=1#comment-473459
Τα περί χρεών είναι αέρας κοπανιστός, μηδενικά σε ένα κομμάτι χαρτί. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι λαοί και να μην μασάνε το κουφετάκι της χρεοκοπίας.
Αυτή τη στιγμή ΟΛΟΣ ο πλανήτης χρωστάει. Που χρωστάει; Σε ένα μάτσο χαρτογιακάδες σε κάποια γραφεία του μανχάταν, του σίτυ, της ζυρίχης και της φραγκφούρτης.
Ε να πάρουν λοιπόν τα χρεόγραφά τους και να βάλουν κανένα λουκάνικο να φάνε για να μην πω τίποτα άλλο για το που να βάλουν και τα χρεόγραφα και το λουκάνικο…
Ένα μήνυμα υπάρχει πλέον. Όλοι στο δρόμο σε όλες στις χώρες! Κάτω η οικονομική δικτατορία των brokers και των τραπεζιτών.

συγκέντρωση του χρυσού σε λίγους τραπεζίτες,

Θραξ Αναρμόδιος
http://www.antinews.gr/?p=50874&cpage=1#comment-473491
Αν υπάρξει κίνημα αμφισβήτησης του τρόπου λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος παγκοσμίως, κίνημα τέτοιο που να απειλήσει τον σημερινό τρόπο λειτουργίας των τραπεζών, ο χρυσός μπορεί να είναι ένα από τα τελευταία χαρτιά των παγκόσμιων τραπεζιτών.
Η σπάνις βλέπετε του χρυσού, διότι έχουν φροντίσει οι διεθνείς τραπεζίτες να βάλουν τα περισσότερα αποθέματα στο χέρι καθώς και την εξόρυξη, θα γίνει πλεονέκτημά τους. Διότι αν απειληθεί η τωρινή λειτουργία τους θα προσπαθήσουν να ξανασυνδέσουν το χρήμα με τον χρυσό (“χρυσός κανόνας”), που θα ελέγχουν οι ίδιοι φυσικά, ώστε να μην τα χάσουν όλα.

Θραξ Αναρμόδιος
http://www.antinews.gr/?p=50874&cpage=1#comment-473579
“Και τώρα οι παγκόσμιοι τραπεζίτες, έχοντας και όλον τον χρυσό του κόσμου στα χέρια τους, και έχοντας μονοι τους πληθωρήσει τα νομίσματα, αυξάνουν την τιμή του χρυσού.
Μπα, δεν μου φαίνεται να υπάρχει σχέδιο και προμελέτη. Εσάς;”

που πιέζουν και προωθούν κοινωνικές και ασφαλιστικές ανατροπές εργατικών κατακτήσεων βάζοντας σαν “βιτρίνα” ανθρώπους που είναι ενάντια στην δημοκρατική διακυβέρνηση, με την αμέριστη συμπαράσταση-προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε. και της “ψευτοελίτ αριστεροοικονομολόγων του ίντερνετ”.
Οι προγραμματισμένες μετακίνησεις πληθυσμών για την επέκταση του σοσιαλισμού της φτώχιας και στα ανεπτυγμένα κράτη θα επιταχύνουν τις εξελίξεις (καταλύτης).

όπως γράφει και ο Θραξ Αναρμόδιος η λύση είναι η συνειδητοποίηση της ουσίας των προβλημάτων και ο συνδιασμός των παρακάτω βασικών συστατικών για την επίτευξη της ουσιαστικής ελευθερίας των πολιτών:


Θραξ Αναρμόδιος

Το ζήτημα είναι:
-ποιος εκδίδει και ελέγχει το χρήμα και την ποσότητα που κυκλοφορεί
-ποιος ρυθμίζει την πίστωση, μια που πρόκεται για μεγάλο κοινωνικό αγαθό, (σαν τους δρόμους και το νερό), και με ποιους όρους
Η ιδιωτική πρωτοβουλία του τραπεζικού τομέα, καθώς και οι “αγορές”, μας έφεραν στο χάλι που είμαστε. Μήπως όχι;
Που τα βρήκαν όλα όσα δάνεισαν στα έθνη που δεν φτάνουν 300 φορές να μαζέψουμε το παγκόσμιο χρήμα και να τους το δώσουμε;
Το χρήμα και το δάνειο είναι πολύ σοβαρό πράγμα, και ναι έχει και σχέση με την εθνική κυριαρχία, για να το αφήσουμε σε ιδιωτικά χέρια. Και τέτοια χέρια μάλιστα. Και με τέτοιους κανόνες.
Δύο είναι ή θα έπρεπε να είναι τα ζητηματα στον σημερινό κόσμο: Δημοκρατική μεταρρύθμιση και χρήμα και πίστωση κάτω από αυστηρό κοινωνικό έλεγχο, αν όχι μονοπώλιο.
Αν κάνουμε μόνο το ένα πάλι χαμένοι είμαστε. Δεν θα ωφελήσει.

Αλλιώς θα καταντήσουμε “ραγιάδες” στην χώρα μας όπως έγραψαν και ο GSV και ο Αναστάσιος Καζαντζίδης

GSV
http://www.antinews.gr/?p=50874&cpage=1#comment-473488
Σχεδον εχει ολοκληρωθει η κατοχη της χωρας.
Απομενουν οι εδαφικες παραχωρησεις για να ολοκληρωθει το παζλ. Και να δειτε θα μας πεισουν οτι ειναι για το καλο μας.

Αναστάσιος Καζαντζίδης
http://www.antinews.gr/?p=50874&cpage=1#comment-473493
Στα χρόνια της τουρκοκρατίας, όπως διαβάζουμε στα σχολικά εγχειρίδια ο ραγιάς (= υπόδουλος) για να έχει το δικαίωμα να ζει στην επικράτεια του σουλτάνου, έπρεπε να πληρώνει το λεγόμενο κεφαλικό φόρο (χαράτσι) ήτοι το 10% επί του εισοδήματος του ...............................................

Η κλήρωση είναι η πραγματική δημοκρατία.

Η δικτατορία των “ειδικών”, που στοχεύουν στην ανέλιξη στους κομματικούς μηχανισμούς, που “τυχαία επιδοτούνται” είτε προσωπικά είτε μέσω Μ.Κ.Ο. και ιδρυμάτων για την προπαγάνδα που “περνάνε” ή για τις προεκλογικές τους εκστρατείες, που “τυχαία” λαμβάνουν θέσεις εξουσίας στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα, που εκφέρουν απόψεις ενάντια στα συμφέροντα του απλού λαού στο διαδίκτυο, στα Μ.Μ.Ε., πρέπει να τελειώσει.

Πολλοί από τους “επιδοτούμενους” ψευτοαριστερούς γράφουν στο διαδίκτυο με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τους Έλληνες, τις Ελληνίδες και την Ελλάδα και όπως σωστά έγραψε και το αλλενάκι:


http://www.antinews.gr/?p=50874&cpage=1#comment-473497
οι χαρτογιακάδες των τραπεζών ποτέ δεν κατανόησαν ούτε θα κατανοήσουν ποτέ τους πραγματικά παραγωγικά εργαζόμενους, αυτούς που πασχίζουν (από το πάσχω) και φτιάχνουν ένα προιόν από το μηδέν.

http://www.antinews.gr/?p=50874&cpage=1#comment-473565
“εμένα με ενδιαφέρει να γινομαι συνήγορος της πατρίδας μου όχι του οποιουδήποτε ξένου κράτους και δη ισχυρότερου και δυνάστη, ντυμένου με επίφαση σοσιαλδημοκρατικού διεθνιστικού ιμπεριαλισμού”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top