ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΥΜΑ ΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΑΝΤΑΜΕ:

http://www.antinews.gr/?p=50067


5. Δώστε ένα ελάχιστο κίνητρο, να πάει ο κόσμος στα χωριά από όπου ξεκίνησαν οι παππούδες του την δεκαετία του 50 και του 60.


Χωρίς Αυτοδιοίκηση και Μαφίες, χωρίς καμία χρηματοδότηση των ΟΤΑ. Στα χωριά του, ο κόσμος θα οργανωθεί από μόνος του, είμαστε πιο έξυπνοι από όσο νομίζετε. Εγώ θα πήγαινα στο χωριό μου, αλλά έχει ΟΤΑ.


Archaeopteryxgr (blog: http://archaeopteryxgr.blogspot.com/)



ΣΧΟΛΙΟ:

Πάρα πολύ καλή πρόταση αλλά μην περιμένουμε από την σημερινή κυβέρνηση να το εφαρμόσει αφού ποντάρει στην φυγή των Ελλήνων στο εξωτερικό και την είσοδο και ψευτονομιμοποίηση – ψευτοΕλληνοποίηση των λαθρομεταναστών.


===================================================


ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΥΜΑ ΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΑΝΤΑΜΕ:


ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΑΣΟΚΟΚΥΒΕΡΝΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

===================================================


Βασικός πυλώνας της νεοταξίτικης στρατηγικής των think tanks των κοσμοεξουσιαστών είναι να μεταναστεύσουν οι Έλληνες στο εξωτερικό.

Πάρα πολύ μεγάλη σημασία έχει ο τρόπος που θα γραφτεί ένα άρθρο και η οπτική που περνάνε μεγάλα κανάλια για την μετανάστευση των νέων.

Το ευαίσθητο θέμα της μετανάστευσης των νέων θα πρέπει να τονιστεί οτι είναι μια σύγχρονη γενοκτονία (εκτός της ταυτόχρονης γενοκτονίας μνήμης) που σαν ελατήρια έχει την ανεργία, την οικονομική εξαθλίωση και την ανασφάλεια που σκοπίμως και εντέχνως προωθούνται με γοργούς ρυθμούς, όχι μόνο από τις πράξεις τις ενέργειες και τους συμβολισμούς της πασοκοκυβέρνησης, αλλά και από μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια προπαγάνδας.


===================================================

http://kostasxan.blogspot.com/2010/04/blog-post_6038.html
http://www.freemonks.gr/index.php?page=com&lang=1&id=151

ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

αποσπασματικά κείμενα από το αναρτημένο post των παραπάνω υπερσυνδέσμων


“Προδοτικές ηγεσίες διεφθαρμένων πολιτικών χρησιμοποιήθηκαν για να καταχρεώσουν το κράτος, ώσπου να καταντήσει η Ελλάδα ευάλωτη στη λεηλασία των μεγαλοτραπεζιτών και να χρεοκοπήσει!!!

Την ίδια στιγμή η Αμερική δίνει ελεύθερη βίζα για να μεταναστεύσει ο νέος Έλληνας που θα πτωχεύσει ή θα απολυθεί από τη θέση εργασίας του. Έτσι οι παράνομοι ή νόμιμοι μετανάστες θα μείνουν στην χώρα μας ενώ εμείς θα αναζητήσουμε την ελπίδα πάλι στο εξωτερικό. Το σχέδιο εξόντωσης του Ελληνισμού είναι ολοφάνερο, μόνο τυφλοί δεν το βλέπουν.

Μια νέα καταστροφή - ίσως ολοκληρωτική πια – φθάνει μπροστά μας. Οι ηγέτες, μας ξεπουλάνε!!! Αν η Δικαστική Εξουσία δεν προστατέψει το Σύνταγμα, αν ο λαός δεν αφυπνισθεί, τότε τα παιδιά μας αύριο θα λένε: Οι γονείς μας ήταν Έλληνες, όπως τώρα λέμε εμείς οι παππούδες μας ήταν Μικρασιάτες!”


===================================================


http://kostasxan.blogspot.com/2010/06/blog-post_3904.html

απόσπασμα από άρθρο του καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου Κωνσταντίνου Ρωμανού στο Παρόν της Κυριακής 6 Ιουνίου 2010


Η μεθοδολογία της εθνοκτονίας με επιστημονική συνέπεια επικεντρώθηκε στους δύο κεντρικούς άξονες αναπαραγωγής μιας ανθρώπινης κοινωνίας, την παιδεία και την δημογραφία.

Με άκρα μυστικότητα επετεύχθη η αλλαγή των περιεχομένων της σχολικής παιδείας και η ιδεολογική μετατόπιση της κατεστημένης ακαδημαϊκής και πολιτικής νομενκλατούρας, με τους συμπληρωματικούς στόχους να αμφισβητηθεί η ελληνικότητα αφενός και να γίνει αποδεκτός ως τετελεσμένο γεγονός ο εποικισμός της σκόπιμα αφύλακτης χώρας απο εκατομμύρια λαθρομετανάστες αφετέρου.

Όπως ήταν προβλεπόμενο, η εισαγωγή σε μεγάλη κλίμακα των τελευταίων στα ελληνικά σχολεία θα έκανε επιτακτική πλέον και νόμιμη τη μετάλλαξη της εθνικής παιδείας σε πολυεθνική (Η μαζική εισαγωγή λαθρομεταναστών στα ελληνικά σχολεία ήταν βεβαίως αντισυνταγματική εφόσον το Σύνταγμα καθορίζει ότι η παιδεία είναι δωρεάν και υποχρεωτική για όλους τους Έλληνες - αποκλείοντας έτσι τους μη Έλληνες).

Ταυτόχρονα θα παγίωνε την εθνογραφική αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού ........................


===================================================


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


................................................................................................


  1. ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΓΑΙΩΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΤΩΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ (ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

http://to84nhsi84tou84hliou.blogspot.com/

http://to84nhsi84tou84hliou.blogspot.com/p/84.html

http://to84nhsi84tou84hliou.blogspot.com/2010/05/blog-post_19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top