ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Τα προθυμα εργαλεια της μεταβασης

Τα προθυμα εργαλεια της μεταβασης


Αφιερωμένο στην κυβέρνηση που φέρνει το Δ.Ν.Τ. για να εξαφαλίσει την αποπληρωμή προδοτικών, ληστρικών συμπεριφορών και ενεργειών με περαιτέρω προδοτικές και ληστρικές συμπεριφορές και ενέργειες σε βάρος του ανυπεράσπιστου Έλληνα πολίτη.




ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

http://kostasxan.blogspot.com/2010/04/blog-post_5490.html

Ποιος θα προστατεύσει τους έλληνες από αυτή την κυβέρνηση; Τα πολιτικά κόμματα τηρούν σιγή ιχθύος και ο επικείμενος βιασμός της χώρας, αναμένεται να μεταβληθεί σε όργιο αισχρών καταπατήσεων κεκτημένων δικαιωμάτων και πολύ φοβάμαι πως ενδέχεται να απωλέσουμε μέχρι και εδάφη… εξάλλου η επικείμενη επίσκεψη Ερνρτογάν με 10 υπουργούς του μοιάζε περισσότερο με τελετή παραλαβής(;) παρά με οτιδήποτε άλλο...


Απόσπασμα από το κείμενο ''Το νησί του Ήλιου'':

Η αποσιώπηση εγκλημάτων από λαθρομετανάστες (από τα Μ.Μ.Ε.) η χαλαρή τήρηση της έννομης τάξης καθώς και η απελευθέρωση εγκληματιών με αστείες δικαιολογίες οφείλονται στην απόκρυψη στατιστικών στοιχείων (παλιά τους τέχνη κόσκινο) επειδή θέλουν να αντικαταστήσουν το Ελληνικό έθνος με ένα άλλο πολυεθνικό μόρφωμα.

Η διατήρηση στην nirvana της νεολαίας και η συνεχής προώθηση της προπαγάνδας από τα πρόθυμα εργαλεία οδηγούν σε μια νέα πολυπολιτισμική πατρίδα των αγορών / του πράσινου χρηματιστηρίου.

Μας δείχνει τον δρόμο το Πάντειο, μας δείχνει τον δρόμο το Πανεπιστήμιο Αθηνών, μας δείχνουν τον δρόμο οι συνταγματολόγοι και οι κυβερνώντες.
Οι συνταγματολόγοι αφαίρεσαν (κατ’ εντολή κυβερνητική) όλες τις σημαντικές αρμοδιότητες από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έκαναν υποχρεωτικά τα δημοψηφίσματα, διατήρησε η κυβερνητική πλειοψηφία το δικαίωμα αλλαγής του εκλογικού νόμου για να επιβάλλει την τυραννία της μειοψηφίας, και αποκτήσαμε πρωθυπουργό με υπεραρμοδιότητες.

Τον δρόμο τον ξέρουμε, τον ζούμε τόσα χρόνια.
Ο προορισμός μας φοβίζει όταν γίνονται πράγματα για μας χωρίς εμάς, όπως λέει και ένα γνωστό τραγούδι.
Με τον δρόμο που δείχνουν οι συνταγματολόγοι και οι κυβερνώντες η παγκοσμιοποίηση και ο νεοοθωμανισμός είναι προ των πυλών.
Οι κυβερνήσεις θα κάνουν αλλαγές που θα επιρρεάζουν ζωές αλλά η απολογία τους για τα πεπραγμένα σε ποιόν θα την κάνουν;
Στο κράτος και τον λαο που θα έχει δημιουργηθεί ή σε κάποιο διευθυντήριο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top