ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Εύλογες απορίες. Θα επιστροφούν τα κλεμμένα από τους πολιτικούς και τους συνεταίρους τους ή θα μπουκάρει ο λαός στα σπίτια τους;

Μια ανάρτηση από το antinews που προσυπογράφω.

ευτυχια says:
02/06/2010 at 08:29


Μιλάτε για “ολόκληρες κοινωνικές τάξεις ΄που μάθαν να τρών απο δανεικά”. Αυτή η διάχυση της ευθύνης είναι εξοργιστική.
Και που ήξεραν οι κοινωνικές τάξεις οτι ΄τρώνε απο δανεικά? Πιθανόν να γνωρίζαν την κατάσταση της χώρας οι αναγνώστες του Μαρίνου στον Οικονομικό Ταχυδρόμο, αλλά οι υπόλοιποι μόλις πέρυσι είχαν την εντύπωση οτι “έχουμε ισχυρή Οικονομία” και οτι δεν μας άγγιξε η κρίση.
Το δε Οκτώβριο ψηφίσαν έναν μάγκα που τους διαβεβαίωνε οτι “τα λεφτά υπάρχουν”. Με βάση όλα αυτά πήραμε στεγαστικά δάνεια και προσπαθήσαμε να έχουμε ένα επίπεδο ζωής ανάλογο με αυτό που φαινόταν οτι είχε η Χώρα μας.

Που φταίξαμε?

Δουλεύαμε και αμοιβόμασταν.

Ασφαλώς εξευτελιζόμασταν καθημερινά στα Νοσοκομεία όπου δωροδοκούσαμε γιατρούς για να εξεταστούμε, ασφαλώς βρίζαμε στις Εφορίες που μας εκβιάζανε, αλλά όλα αυτά τα θεωρούσαμε “αναγκαίο κακό”.
Πως μπορούσε ένας πολίτης να γνωρίζει το μέγεθος ζημιάς που γινόταν?
Ασφαλώς στην θεσσαλονίκη ήταν κοινό μυστικό, οι βίλες και τα λεωφορεία των τεως υπουργών του ΠΑΣΟΚ, αλλά τι μπορούσαμε να κάνουμε?
Μελέτες σκοπιμότητας για την Ελληνική Οικονομία η αναλογιστικές μελέτες για το Ασφαλιστικό ή να γίνουμε πράκτορες για να μάθουμε για τα Εθνικά Θέματα?
Νομίζω οτι οι πρώτοι που πρέπει να “εκτελεστούν” είναι οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί που συνομώτησαν εναντίον μας.

Αν συνεχίσουν να μας κουνάνε το δάχτυλο και να μας λένε οτι “έβαλαν την υπογραφή τους” σε ένα μνημόνιο που ποτέ δεν δώσαμε την εξουσιοδότησή μας σαν τον Παπακωνσταντίνου και εμείς πρέπει να την τιμήσουμε, θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα.

Αν δεν βγουν όλοι αυτοί να κάνουν αυτοκριτική στο στύλ των Κινέζων του Μάο και να επιστρέψουν μόνοι τους τα κλεμμένα, θα τους βγάλουμε εμείς απ' τα σπίτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top