ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ξεπουλάνε οι κυβερνώντες την περιουσια της Ελληνικής φυλής έναντι ενός αστείου ποσού στα τραπεζοαφεντικά. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.

Τετ. 02 Ιουν 2010 πηγή: antinews

Καυγάς στο υπουργικό συμβούλιο για το …πάπλωμα

....................Χαμός έγινε όταν καθένας υπουργός ήθελε να αναλάβει ο ίδιος τις αποκρατικοποιήσεις των δικών τους εταιρειών ενώ ο Παπακωνσταντίνου είπε να γίνει πιο κεντρικά, με συνολική διαχείριση, ίσως και από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου η οποία θα αναλάβει και τις πωλήσεις κρατικών ακινήτων....................................
εναλλακτικός τίτλος (δικός μου): δύο γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα
(ο Ελληνικός λαός είναι ο ιδιοκτήτης και όχι οι παροδικοί κυβερνήτες)

=========================================================================

Κυριακή, 18 Απριλίου 2010

Το μεγάλο ξεπούλημα της χώρας άρχισε... Βγάζουν στο σφυρί 14.500 δημόσια κτήματα

http://kostasxan.blogspot.com/2010/04/14500.html
http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=3&artid=82947




* Άρχισαν να σχεδιάζουν ήδη τι θα ξεπουλήσουν!!!
* Κτηματομεσιτική πλέον η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου
* Πόση γη στο νομό Ροδόπης θα ξεπουληθεί και σε ποιούς; Θα υπάρξουν όρια και περιορισμοί σε πιθανούς αγοραστές ή περιοχές εθνικού συμφέροντος θα πουληθούν στον οποιονδήποτε;


Στην πώληση ή την ενοικίαση δημόσιας γης, συνολικής έκτασης άνω των 14.500 στρεμμάτων, προχωρεί η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου (ΚΕΔ) ....................................................................................................

Ολόκληρο το άρθρο στους παραπάνω υπερσυνδέσμους (hyperlinks).

===========================================================

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

(απόσπασμα από το νησί του ήλιου)

3+4 (3 ΜΕΤΑΒΑΣΗ, 4 ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ)
Αν οι κοσμοεξουσιαστές φέρουν τον μεσαίωνα (π.χ. ανατολή) στον δυτικό πολιτισμό μπορούν να επωφεληθούν σε διάφορα επίπεδα.

γ). ΕΠΙΠΕΔΟ Δημιουργία χρεών σε πάρα πολλά κράτη μέσω της αεριτζίδικής οικονομίας (χρηματιστήριο, ομόλογα, άφθονη κοπή χρήματος από την Αμερική για την αγορά προϊόντων π.χ. πετρέλαιο, δανεισμός με δυσβάστακτους όρους κ.α.), της σπατάλης δημόσιου χρήματος από πολιτικούς και δημόσιους λειτουργούς, την ανασφάλιστη εργασία, την αποδοχή ''δώρων'' με την υπογραφή διαφόρων συμβάσεων.
Με αποτέλεσμα την εξάρτηση της κατανάλωσης, το ύψος των φόρων, των ασφαλιστικών εισφορών, της υγείας, της παιδείας, των κοινωνικών παροχών, της άμυνας, της εκμετάλευσης του εδάφους και υπεδάφους από τους εξωτερικούς δανειστές.


β). ΕΠΙΠΕΔΟ έμμεσα με νόμους βοήθειας και ισότητας (π.χ. περιβαντολλογικών, ανθρωπιστικών κ.α.) με την ίδρυση διεθνών οργανισμών, Μ.Κ.Ο. που βοηθάνε στην επιβολή ''της ορθής άποψης''.
Η δήθεν ''ορθή άποψη'' αποκρύπτει τις παρακάτω αλήθειες:
Αν εντάξουμε τους λαθρομετανάστες/μετανάστες στην Ελληνική κοινωνία θα δημιουργηθούν ρήγματα στη συνοχή της.
Ο λαθρομετανάστης/μετανάστης είναι το εξισορροποιητικό εργαλείο & φορέας της παγκοσμιοποίησης, που θα συμπληρώσει-και σε μεγάλο βαθμό θα αντικαταστήσει τις αριστερές (αντι)εξουσιαστικές δυνάμεις.
Με τον εχθρό να βρίσκεται εντός και εκτός των τειχών, δημιουργείται φόβος και ανασφάλεια στους ανυπεράσπιστους πολίτες με την ανισορροπία πολεμικού εξοπλισμού.


α).
ΕΠΙΠΕΔΟ την εξισορρόπηση του πλούτου η οποία γίνεται είτε άμεσα με τις μετακινήσεις πληθυσμών και την εκμετάλλευσή τους από το μεγάλο κεφάλαιο και τις μαφίες (εκβιασμοί, ναρκωτικά, όπλα, πορνεία, κλοπές, ληστείες, μαύρη εργασία-ανασφάλιστη εργασία) και η εκμετάλευση της προστασίας που παρέχουν τα πρόθυμα εργαλεία, οι μαφίες και το μεγάλο κεφάλαιο προς τους λαθρομετανάστες οι οποίοι αποτελούν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της μαύρης οικονομίας και της εγκληματικότητας Ελλάδας.

Οδοιπορικό στο άβατο της οδού Μενάνδρου
http://www.youtube.com/watch?v=IzBphMfh20E&feature=player_embedded#

Η πολυπολιτισμική κατάντια μας! Οδός Μενάνδρου
http://ellinopsychos.blogspot.com/2010/03/blog-post_29.html
=======================================================
πηγή: antinews

Η κυβέρνηση προσπαθεί να πουλήσει ο,τι μπορεί

Από Factorx | Τετ. 02 Ιουν 2010, 17:22 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα.

Με τις αποκρατικοποιήσεις ασχολήθηκε σήμερα το υπουργικό συμβούλιο, Οι αποφάσεις που ελήφθησαν, εξειδικεύτηκαν σε συνέντευξη τύπου με τη συμμετοχή των υπουργών Οικονομικών, Γ.Παπακωνσταντίνου, Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρμπίλη, Υποδομών Δημήτρη Ρέππα και Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου.

Αποφασίστηκε η πώληση του 49% της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όπως και του management της εταιρείας.

Θα διατεθεί το 10% της ΕΥΔΑΠ, το 23% της ΕΥΑΘ, ενώ ιδιωτικοποιούνται πλήρως τα καζίνο.

Θα πωληθεί το 39% των ΕΛΤΑ χωρίς το Δημόσιο να χάνει τον έλεγχο, ενώ δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια αποκρατικοποιήσεων, πώληση μεριδίου σε ΟΤΕ και ΔΕΗ.

Για τα ΕΛΠΕ προτείνεται η διατήρηση της υφιστάμενης στρατηγικής συμμετοχής.

Για τον ΟΠΑΠ επί του παρόντος δεν αλλάζει τίποτα σε θέματα μετοχικής σύνθεσης και το Δημόσιο διατηρεί το 34%.

Αναμένεται αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας με συγχώνευση ΚΕΔ, ΕΤΑ και Ολυμπιακών Ακινήτων. Πιθανή η δημιουργία μιας νέας εταιρίας και κατά περίπτωση, τα ακίνητα είτε θα πωληθούν είτε θα παραχωρηθούν με συμβάσεις.

Τέλος, σε ιδιώτες μέσω συμβάσεων παραχώρησης θα δοθούν τα τμήματα της Εγνατίας Οδού με το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό φόρτο. Οι ιδιώτες θα αναλάβουν τη συντήρηση και λειτουργία του δρόμου με παραχώρηση των διοδίων για κάποια χρόνια.

Επί των αποφάσεων, είναι φανερή η πρόθεση της κυβέρνησης να πουλήσει ότι μπορεί, ωστόσο, η αγορά ασκεί έντονη κριτική διότι θεωρεί ότι είναι άτολμες αποφάσεις. Η παραχώρηση μικρών ποσοστών σε κρατικές εταιρείες θα αποθαρρύνει τους υποψήφιους επενδυτές οι οποίοι θα ήθελαν φυσικά μεγάλο πακέτο και διοίκηση στα πρότυπα του ΟΤΕ.

=========================================================

Το Ξεπούλημα Της Ελλάδας Από Τους Πολιτικούς Είναι Εργαλείο Ανάπτυξης Και Ειρήνης


======================================================================

όχι για να μεταθέσουμε στο λαό την ευθύνη των δικών μας αποφάσεων.

Θα εξηγήσουμε πως το ξεπούλημα της Ελλάδας από τους πολιτικούς είναι εργαλείο ανάπτυξης και ειρήνης, όχι όμως για τους Έλληνες, καθώς Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ (Μη δημοψηφισματική διακυβέρνηση):

http://area51gr.blogspot.com/2009/12/blog-post_4318.html
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΡΟΥΤΣΑΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών)
«ζητήσαμε την ψήφο του λαού με ξεκάθαρες θέσεις και λάβαμε την εντολή του να τις κάνουμε πραγματικότητα - όχι για να μεταθέσουμε στο λαό την ευθύνη των δικών μας αποφάσεων. Δημοψηφίσματα ευθυνοφοβίας, ας τα κάνουν άλλοι».


http://area51gr.blogspot.com/2009/12/blog-post_4318.html
15 Δεκ 2009
[Απόψεις]: Οι Τύραννοι της Ελλάδος.. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ της ΝΤΠ!


αλλά πρέπει να αναλάβουν τις κομματικές ευθύνες για την διασπάθιση δημόσιου χρήματος:

Πάντως για τις αγορές όπλων από Γερμανία όταν κάναμε αγορά leopard μας στοίχησε 1,1 δις € ενώ την ίδια αγορά έκανε η Ολλανδια και της στοίχησε 300 εκ €

Αντε να τους χαιρόμαστε τους πολιτικούς και ας μας ζητάνε και τα ρέστα

http://area51gr.blogspot.com/2009/12/blog-post_4318.html
Αξιοκρατία;... Είδαμε τους ΓΓ. Είδαμε τόσα χρόνια τι κάνατε στην εξουσία! Με την SIEMENS τί έγινε; Το χρηματιστήριο;... Και χίλια δυο άλλα... Όλα αυτά είναι ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ;

Η διασπάθιση δημόσιου χρήματος και κοινωτικών κονδυλίων από κυβερνητικά στελέχη δεν έγινε μόνο στα εξοπλιστικά, αλλά σε όλους τους τομείς (μίζες, μη επωφελείς συμβάσεις, πλαστά τιμολόγια, κομματικές προσλήψεις, πρόωρες συντάξιοδοτήσεις δημοσίων υπαλλήλων με μεγάλες αποζημιώσεις και εφάπαξ, δάνεια, ταξίδια, επιδοτήσεις σε υμέτερους και Μ.Κ.Ο., έξοδα δεξιώσεων, χρηματιστήριο, ομόλογα, ξεπούλημα ζωτικών κρατικών οργανισμών μετά την απαξίωσή τους, οικονομικά επιδόματα σίτιση και υγειονομική περίθαλψη λαθρομεταναστών κ.α.).

Γι' αυτά αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους;
Αυτά είδαν οι πολίτες και η διαφθορά έγινε τρόπος ζωής πολλών δημοσίων υπαλλήλων.

======================================================================

ζητήσαμε την ψήφο του λαού με ξεκάθαρες θέσεις
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΡΟΥΤΣΑΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών)
http://area51gr.blogspot.com/2009/12/blog-post_4318.html
Στη δική σας κοσμοθεωρία, Τουρκία και Σκόπια δεν έχουν θέση ως μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι δεδομένο ότι θα ήσασταν δυσαρεστημένοι με οποιαδήποτε συμπεράσματα του Συμβουλίου, εάν αυτά δεν διέκοπταν πλήρως την ενταξιακή διαδικασία των γειτονικών χωρών.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Άρα στη κοσμοθεωρεία που εκφράζει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Τουρκία και Σκόπια έχουν θέση ως μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΡΟΥΤΣΑΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών)
http://area51gr.blogspot.com/2009/12/blog-post_4318.html
Για εμάς, η Ευρώπη είναι εργαλείο ανάπτυξης και ειρήνης, ένα εργαλείο που πλάθουμε με τα δικά μας τα χέρια και που το βελτιώνουμε συνεχώς.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Άρα θεωρούν ότι η διεύρυνση της Ευρώπης με Τουρκία και Σκόπια είναι εργαλείο ανάπτυξης και ειρήνης.
Το ερώτημα είναι για ποιους είναι χρήσιμο αυτό το εργαλείο;

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΡΟΥΤΣΑΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών)
http://area51gr.blogspot.com/2009/12/blog-post_4318.html
και λάβαμε την εντολή του να τις κάνουμε πραγματικότητα - όχι για να μεταθέσουμε στο λαό την ευθύνη των δικών μας αποφάσεων.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Άρα ο λαός θα δεν έχει την ευθύνη της απόφασης διεύρυνσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Εμείς (η κυβέρνηση) έχουμε μόνο αυτό το δικαίωμα.

Αντικαθιστώντας την λέξη Ευρωπαϊκής Ένωσης με την λέξη διαφθοράς επειδή δεν μπορούν να μεταθέτουν στον λαό την ευθύνη των δικών τους αποφάσεων ή μη αποφάσεων μείωσης της διαφθοράς, και αφού ο λαός δεν έχει το δικαίωμα των δημοψηφισμάτων, την ψήφιση νόμων, και την εφαρμογή τους έχουμε:

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Άρα ο λαός δεν έχει την ευθύνη της απόφασης διεύρυνσης της διαφθοράς.
Εμείς (η κυβέρνηση) την έχουμε μόνο.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Άρα καταλήγουμε ότι ήταν απόφαση των κυβερνήσεων η αύξηση της διαφθοράς και όχι των πολιτών,
επειδή για αυτές, το ξεπούλημα της Ελλάδας είναι εργαλείο ανάπτυξης και ειρήνης που φέρνει η πολυπολυτισμικότητα για το μεγάλο κεφαλαίο, ένα εργαλείο που πλάθουν με με τα δικά τους τα χέρια και που το βελτιώνουν συνεχώς.

Η μετεξέλιξη της διαφθοράς, (δραστική μείωσή της ανεπίσημης διαφθοράς και άνοδος της επίσημης διαφθοράς)

μέσω της αποπληρωμής του χρέους, που οι κυβερνήτες κυρίως δημιούργησαν, και των τόκων τους
είναι το τωρινό ζητούμενο, για την συνεχή αποπληρωμή της αεριτζίδικης οικονομίας

1). χρεών από δάνεια,

2). χρηματιστήριο,
3). ομόλογα,
4). πράσινα τέλη σε υπηρεσίες και προϊόντα,
5). κοπή χρήματος
6). ξεπούλημα του υπόγειου ορυκτού πλούτου (πετρέλαιο & άλλα ορυκτά) σε εταιρίες και τράπεζες
7). μελλοντική υπερτιμολόγηση προϊόντων και ορυκτών (χρυσός, πετρέλαιο κ.α.) ελέγχοντας τις ποσότητες και τους κατόχους πολύτιμων αγαθών

που χρησιμοποιεί η ανεπίσημη παγκόσμια κυβέρνηση για την διεύρυνση της εξουσίας της.


Η αεριτζίδικη οικονομία (τραπεζών και πολυεθνικών) είναι ένα αδηφάγο τέρας που δεν χορταίνει ποτέ και με εργαλείο την πολυπολυτισμική ισοπέδωση θέλει να κάνει την αυτοδιάθεση των εθνών αδύνατη.



Άρα το ξεπούλημα της Ελλάδας από τους πολιτικούς, είναι εργαλείο ανάπτυξης της αεριτζίδικης οικονομίας, και ειρήνης στον πολυπολιτισμικό κόσμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top