ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Η επιδίωξη της παγκόσμιας δικτατορίας των σοσιαλιστών τοκογλύφων

Οι σοσιαλιστές πήραν τα πιστόλια (βρήκαν και άλλα πιστόλια στην πορεία) από τα τραπέζια και πυροβολούν το Σύνταγμα άλλοι συντεταγμένα (βουλευτές, κυβερνητικά στελέχη και δημοσιογράφοι) και άλλοι “κατα βούληση” (ινερνετικοί προπαγανδιστές, επιδοτούμενοι ή μη, που συμπλέουν με την επίσημη ΠΑΣΟΚική επικοινωνιακή τακτική πως για την κατάσταση της οικονομίας αποκλειστικοί υπεύθυνοι είμαστε όλοι, εξισώνοντας τους πολιτικούς με τον λαό).


Οι αριστεροί πιστεύουν στον άκρατο υλισμό (τοκογλυφία, εκμετάλευση, οικονομία) και δεν πιστεύουν σε αφηρημένες έννοιες όπως το Έθνος, ο Θεός.

Αυτή η υλιστική λογική δρα σαν δηλητήριο που εμποτίζει και σε άλλες αφηρημένες έννοιες όπως η Ελευθερία και η Δημοκρατία.


Η χρηματοοικονομική κρίση, οι ενεργειακές κρίσεις, οι πόλεμοι, οι νόμοι – κίνητρα για το δημογραφικό, το κράτος πρόνοιας, το ύψος των συντάξεων, των μισθών και οι μεταναστεύσεις είναι εργαλεία που χρησιμοποιούν οι τραπεζικοί τοκογλύφοι σε συνεργασία με υπερεθνικούς οργανισμούς και τους κυβερνητικούς παράγοντες κρατών, για να διαλύσουν την κοινωνική συνοχή εθνικών κρατών, να εγκαθιδρύσουν παγκόσμια σοσιαλιστική διακυβέρνηση που θα τους εξασφαλίσει την συνεχή αποπληρωμή τόκων, και απεριόριστη εξουσία σε εδάφη και ανθρώπους.

Η πραγματική παραγωγική οικονομική δραστηριότητα θα αποπληρώνει τους τόκους των τραπεζιτών.


Ένα πρώτο ερώτημα που τίθεται είναι ποιόν κόσμο προτιμάμε;


Έθνη ελεύθερα και δημοκρατικά αυτοδιοικούμενα ή σοσιαλισμός στην φτώχια και ανελευθερία “του ατόμου” στο σύστημα της παγκόσμιας διακυβερνησης;


Η Δημοκρατία πρέπει να επανέλθει στο πραγματικό βάθρο που της αξίζει.

Άρα είναι απόλυτα σωστό το ερώτημα:


Δημοκρατία ή βαρβαρότητα;


Αυτό είναι το ερώτημα που τίθεται στις μέρες μας.


Αυτό θα είναι και το ερώτημα των ανθρώπων του μέλλοντος στην περίπτωση που εγκαθιδρυθεί η παγκόσμια εξουσιαστική σοσιαλιστική χούντα που σχεδιάζουν τα think tanks για την εκμετάλλευση των πόρων του πλανήτη και του μόχθου του “σοσιαλιστή” σκλάβου (επέκταση του μοντέλου του σοσιαλισμού της φτώχιας με την εξίσωση της πίεσης που επιχειρείται στις μέρες μας).


Άρα το “πείραμα” της Ελλάδας είναι εξαιρετικά σημαντικό στην επιτυχία των σχεδίων των σοσιαλιστών τοκογλύφων για την εγκαθίδρυσης και διατήρησης της παγκόσμιας σοσιαλιστικής διακυβέρνησης, με τους τοκογλύφους να έχουν κυρίαρχο ρόλο στην μετατροπή της “αεριτζίδικης” οικονομίας σε σκλαβοποίηση λαών και πόρων (οργανισμών υδρ., αποχ., τηλεπ., μεταφ., ενέργ. κ.α.), ορυκτού πλούτου και καλλιεργειών.


Η Ελλάδα που γέννησε την δημοκρατία πρέπει να καταστραφεί σε πολλαπλούς τομείς (οικονομία, κατακερματισμό εδαφών, δημογραφικό-μετανάστευση στο εξωτερικό-λαθρομεταναστευτικό, ανασφάλειας, αξιοπρεπούς διαβίωσης, απαξίωση-κοροϊδία των Ελλήνων σαν λαός διεφθαρμένος), ώστε να λειτουργεί το παράδειγμα της πολυπολιτισμικής Ελλάδας – προτεκτοράτο σαν υπόδειγμα - παράδειγμα σε όσους αντιστέκονται στην παγκόσμια σοσιαλιστική χουντοποίηση των τοκογλύφων.


Η επιδίωξη της παγκόσμιας δικτατορίας των σοσιαλιστών τοκογλύφων είναι ο έλεγχος και το “ξεζούμισμα” των εθνών, τα οποία προσπαθούν να μετατρέψουν σε πολυπολιτισμική απολίτικη σούπα, ώστε να συνεχίζεται η εκμετάλευση των “ατόμων” χωρίς την προοπτική επαναφοράς της πραγματικής Δημοκρατίας και της πραγματικής Ελευθερίας από κάποια ομοιογενή έθνη που θα οδηγηθούν από κάποιους ηγέτες με το όραμα της επαναφοράς της πραγματικής Δημοκρατίας, της πραγματικής Ελευθερίας και της αξιοπρεπούς διαβίωσης των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top