ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Λαός και Κολωνάκυβερνοεπιχειρηματίες

Σχόλιο από το antinews από το θέμα "Τι είναι η Πατρίδα μας"

Επώνυμος says:

Η πατρίδα μας είναι το παρελθόν και το μέλλον μας. Ο Λεωνίδας και ο Καραϊσκάκης, ο Θεμιστοκλής και ο Παλαιολόγος, ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Καβάφης, ο Ηράκλειος και ο Θουκυδίδης, ο Όμηρος και ο Κολοκοτρώνης, ο Κουντουριώτης και ο Βουλγαροκτόνος.

Πατρίδα μας είναι “οι αγέννητοι και οι νεκροί”. Δεν μπορούν αυτά όλα να ταυτίζονται με μια φάση παρακμής του σήμερα, όπως προσπαθούν επιδέξια ορισμένα μηδενιστικά κοπρόσκυλα να μας πείσουν.


Πατρίδα μας πάντως σίγουρα δεν είναι οι καταστροφικές αποφάσεις των κυβερνώντων και των πολιτικών για την αξιοπρεπή διαβίωση του απλού Έλληνα και Ελληνίδας.

Από το http://filopatria.wordpress.com/ αντιγράφω το σχόλιο:

Κυβέρνηση γραικύλων και βάλε


Βασίλης says: 10/06/2010 at 14:34

Αυτά ακούει ο κόσμος και τρελαίνεται. Βγάζουν στο σφυρί τα ελάχιστα των απλών ανθρώπων και καλύπτουν αυτούς που χρωστάνε εκατομμύρια. Δεν είναι μόνο ανικάνοι και επικίνδυνοι. Μιλάμε για την απόλυτη τρέλα. Αυτός ο διευθυντής της αρμόδιας ΔΟΥ που υπόγραψε για τις κατασχέσεις είναι καλά στο μυαλό;

Μη περιμένετε τίποτε το καλό φίλοι μου. Εγώ είμαι ένας συντηρητικός άνθρωπος, συνταξιούχος πλέον και τώρα στα 60 καταβαίνω στις διαδηλώσεις γιατί πνίγομαι από αυτά που γίνονται. Αυτοί που υφίστανται με ακόμη πιο χυδαίο και πιο σκληρό τρόπο τη βαρβαρότητα, τι περιμένετε να κάνουν;;;

Κατάσχοντας τα ελάχιστα του λαού, τον προσβάλουν στο πυρήνα της ύπαρξης του. Κατάσχουν στη πραγματικότητα την τιμή του. Έλεος….

Αν γίνονται τέτοιες γελοιότητες να πάνε να γα…ούν όλοι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top