ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Ρύθμιση του γεωπολιτικοικονομικού παιχνιδιού στην Ευρώπη και την Ασία.

Τελικά βρέθηκε σε ποιούς χρωστάνε οι λαοί και τα κράτη;

Ποιοί επιδιώκουν την χρεωκοπία των κρατών, του κοινωνικού κράτους, της αξιοπρεπούς διαβίωσης των πολλών, την "πολυπολιτισμική σούπα";

Μήπως οι σοσιαλιστές της φτώχιας (τραπεζίτες και επιχειρηματίες) και της "εξίσωσης της πίεσης" μεταξύ ανεπτυγμένου και μη ανεπτυγμένου κόσμου;

Όποιος μιλάει με ξεπερασμένους όρους σοσιαλισμού και καπιταλισμού δεν έχει καταλάβει την ουσία.

Δηλαδή:

1). Ελευθερία και αξιοπρεπή διαβίωση των εθνών στα έθνη-κράτη που ζούν οι πολίτες με προστατευτικούς μηχανισμούς που φιλτράρουν την εισαγωγή αγαθών και μετακινούμενων πληθυσμών.

2). Δημοκρατική διακυβέρνηση των εθνών στα εθνικά-κράτη από τους πολίτες τους,

Αυτή είναι η πραγματική μάχη που θα δωθεί.

Δημοκρατία vs Τυραννία.

Η Τυραννία προσπάθησε να επιβληθεί ύπουλα στους λαούς με το "γάντι" της κοινοβουλευτικής εξουσίας των πολιτικών ανδρεικελων που σπατάλησαν το χρήμα των λαών, της χώρας τους και των δανείων για προσωπικό πλουτισμό τους και για την αποπληρωμή τόκων του συνεχώς αυξανόμενου χρέους των κρατών.

Τώρα "η αεριτζίδικη" οικονομία των τραπεζιτών, των επιχειρηματιών και των κρατικών μηχανισμών εξουσίας έχει βγεί στο προσκήνιο και διεκδικεί την υποταγή των λαών στην παγκόσμια διακυβέρνηση.

Η ρύθμιση του γεωπολιτικού παιχνιδιού στην Ευρώπη και την Ασία απαιτεί χειρισμούς που στοχεύουν στην απορρύθμιση των εθνικών κρατών και την αρπαγή εξουσίας από τους πολίτες και μεταβίβασής της σε υπερεθνικούς οργανισμούς.

Α). Έτσι γίνεται η μετατροπή της Ελλάδας και των Βαλκανίων σε Far West+προτεκτοράτο με Αμερικανοεντολές σε πρόθυμα εργαλεία και με εκβιασμούς-ατυχήματα στους όχι πολύ πρόθυμους να υπακούσουν.

Βλέπουμε απομάκρυνση “πρώην σύμμαχων μας” από την Ελλάδα.
Είναι πολύ πιθανόν να εκβιάστηκαν κάποιοι “πρώην σύμμαχοί μας” από τους Αμερικάνους
(οι Αμερικάνοι θέλουν να προωθήσουν τους γεωπολιτικούς και ενεργειακούς στόχους στα Βαλκάνια):

1).με οικονομικό εκβιασμό spreads-τόκοι-αποκλεισμός από τις αγορές-κατάρρευση χρηματιστηρίου,

2).με "ατυχήματα τύπου Πολωνού προέδρου",

3).κάποιοι να αποδέχτηκαν την έλευση του Δ.Ν.Τ. στην Ευρώπη επειδή "συμμαζεύουν" τα δημοσιονομικά τους

4).Ηγέτες Ευρωπαϊκών κρατών οι οποίοι θεωρούν ότι προωθείται οικονομική ενοποίηση της π.χ. κεντρικός προϋπολογισμός που θα σχεδιάζεται από την γραφειοκρατία των Βρυξελλών.

5).και διευκολύνεται η πολιτική ενοποίηση της Ευρώπης

σε συνδιασμό με τα ανταλλάγματα και την συμμετοχή στο πλιάτσικο που επιθυμούσαν (5% επιτόκιο στα μελλοντικά δάνεια που μας δίνουν + αποπληρωμή τόκων + εξασφάλιση δανείων με υποθήκη της Ελλάδας)

Β). Η διευκόλυνση μετακίνησης Ασιατικών πληθυσμών δια μέσου του Ιράν και από το Ιράν προς την Ευρώπη για την επίτευξη της πολυπολιτισμικής Ευρώπης και η τοποθέτηση ελεγχόμενων πολιτικών σε διάφορα κράτη είναι πάγια τακτική των Αμερικανών.
Ένα Ιράν με εθνικές επιδιώξεις αυτονομίας και ισχυροποίησής του (πυρηνικός εξοπλισμός, ανάπτυξη εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας) δεν συμβαδίζει με τις χαλαρές ομοσπονδίες τύπου Καλλικράτη που επιδιώκουν οι Αμερικάνοι (εξάλειψη προστατευτικών κανόνων εμπορίου, μετακίνηση πληθυσμών και πολιτικοί-ανδρίκελα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top