ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Οι συμβασιούχοι του δήμου Αθηναίων διεκδικούν τη ζωή και τα όνειρα που τους έκλεψαν. Kατάληψη της αίθουσας του Δημοτικού συμβουλίου του Δ. Αθηναίων απο συμβασιούχους.

το είδα εδώ http://anti-ntp.blogspot.com/2011/03/k_21.html

Δείτε το βίντεο!
Ο Καμίνης εξαφανίστηκε απο το Δ.Σ. σημερα φευγοντας σαν τον κλέφτη....
Ανακοίνωση της παράταξης Ελληνική Αυγή για την Αθήνα
"Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" - Δελτίο Τύπου
Η “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα” συμπαρίσταται στον...
δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων και καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις της Δημοτικής Αρχής. ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ κατηγορηματικά ότι η κατάληψη της αίθουσας από τους συμβασιούχους έγινε δια της βίας. ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ότι υπήρξε ο παραμικρός προπηλακισμός εργαζομένου από τους συμβασιούχους και ΘΕΩΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!



___________________________________________________

Αυξήθηκαν κατά 5,51% οι άνεργοι κατά τον Ιανουάριο 2011, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Οργανισμού Απασχολήσεως Εργατικού Δυναμικού.
___________________________________________________

Η κυβέρνηση βρίσκει λεφτά για σπατάλες π.χ. Τέσσερα εκατομμύρια ευρώ από την κυβέρνηση για τζαμί στον Έβρο, αποπληρωμή δόσεων για το μέγαρο μουσικής, χρηματοδότηση Μ.Μ.ΚυβερνοΠροπαγάνδας, ταξίδια, μίζες κ.α.

Διαβάζοντας την παρακάτω είδηση:

Την κάλυψη 1.000 θέσεων εργασίας άμεσης προτεραιότητας θα αιτηθεί ο Δήμος Αθηναίων σε πρώτη φάση. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθήσει και δεύτερη φάση πρόσληψης εποχικού προσωπικού τον Ιούνιο ανάλογα με τις θέσεις που θα εγκρίνει τελικώς η Αποκεντρωμένη Κρατική Διοίκηση.

βγαίνει το συμπέρασμα πως νέος κομματικός στρατός βρίσκεται έξω από τις «θύρες».
___________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top