ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Καταδίωξη κακοποιών που δεν δίστασαν να πυροβολήσουν εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. Ευτυχώς δεν υπάρχουν τραυματισμοί αστυνομικών.

πηγη: NewsIt
το είδα στο: eglimatikotita.blog

- Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός
- Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι κακοποιοί φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα αλλά όχι κουκούλες
- Απείλησαν διερχόμενο οδηγό να τον σκοτώσουν και του έκλεψαν το φορτηγό
- Ανθρωποκυνηγητό προς την περιοχή του Ίλιον
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πανικός επικράτησε στην περιοχή των Άνω Πατησίων όπου προηγήθηκε άγριο πιστολίδι μεταξύ ανδρών της ομάδας Δίας και κακοποιών. Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί της ομάδας Δίας εντόπισαν ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν κλεμμένο.




Αμέσως άρχισε η καταδίωξη τους από τους αστυνομικούς και στη συμβολή των οδών Παντελή Μακρή και Χαλκίδος, οι τρεις κακοποιοί εγκλωβίστηκαν με αποτέλεσμα να βγουν από το αυτοκίνητο και να αρχίσουν να πυροβολούν στο ψαχνό.

Ευτυχώς από τους πυροβολισμούς δεν τραυματίστηκε κανένας αστυνομικός και οι κακοποιοί που σημειωτέον δεν φορούσαν κουκούλες, τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια παρατώντας το αυτοκίνητό τους εκεί μάρκας SCODA.

Τρέχοντας οι κακοποιοί σταμάτησαν ένα άλλο αυτοκίνητο και κόλλησαν το όπλο στον κρόταφο του οδηγού, καταφέρνοντας έτσι να τον κατεβάσουν και κλέψουν το φορτηγό με κατεύθυνση τα Λιόσια. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρέθηκε αργότερα στην περιοχή του Ίλιον.

Πάντως, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή αλλά και προς το Ίλιον όπου κατά πάσα πιθανότητα διέφυγαν οι δράστες.

Διαβάστε επίσης:

Οι φωτογραφίες των δύο νεκρών αστυνομικών στου Ρέντη - Οι δράστες ήταν αποφασισμένοι για λουτρό αίματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top