ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Η γεωμετρική πρόοδος της βαριάς εγκληματικότητας των λαθροεποίκων ( ανθρωποκτονίες από λαθροεποίκους ) επιβεβαιώνεται από έκθεση παρόλα τα «φίλτρα» που βάζει η κυβέρνηση.

Το παρακάτω σχόλιο το έκανα στο blog αλλενάκι στην ανάρτηση με τον τίτλο: Συντριπτική υπερεκπροσώπηση των αλλοδαπών στις ανθρωποκτονίες

Τα στοιχεία της έρευνας - έκθεσης ( www.newsit.gr ) είναι σημαντικά και επιβεβαιώνουν αυτά που όλος ο Ελληνικός λαός βιώνει ή μαθαίνει στον κοινωνικό του περίγυρο και από άλλα μέσα.

Όμως έχει δωθεί εντολή να «φιλτράρονται» οι πληροφορίες πριν δωθούν στα μέσα.
Είναι στην ίδια «λογική» της εικονικής μείωσης των εμπλοκών σε αερομαχίες πάνω από το Αιγαίο πέλαγος.

Τα στοιχεία και οι πληροφορίες για την έξαρση της «βαριάς» ή μη εγκληματικότητας «φιλτράρονται» από κυβερνητικά στελέχη με την λογική της εξομάλυνσης της ισλαμοκατοχής και της πολυφυλετικής - πολυπολιτισμικής κοινωνίας.

Το «φιλτράρισμα» περιλαμβάνει και «ποσοτικά» και «ποιοτικά φίλτρα».
Το ποσοτικό «φιλτράρισμα» είναι κατανοητο.
Το ποιοτικό «φιλτράρισμα» περιλαμβάνει την απόκρυψη, εθνικότητας, του αν είναι αλλοδαπός κ.α.

Γι΄αυτό απαγορεύεται να αναφέρονται σε εθνικότητες κακοποιών τα Μ.Μ.ΚυβερνοΠροπαγάνδας αλλά και άλλα μέσα (για τον φόβο μη δημιουργηθεί «εχθροπάθεια» που θα δυσκολέψει την ισλαμοκατοχή της Ελληνικής κοινωνίας).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η λαθροπολιτική τους έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Το θέμα της υπατίας τους εξέθεσε εντελώς ' παρά το ότι το παρουσιάζουν ως νίκη, γι αυτό οι προστάτες τους εξαφάνισαν τη λέξη μετανάστες και το παρουσίαζαν ως απεργία εργατών, από ένα σημείο και μετά.
@αλλενάκι

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top