ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Αφού «φρόντισαν» το άσυλο, αφού «φρόντισαν» την Ιθαγένεια τώρα «φροντίζουν» για το γενικό ξεπούλημα των «μετοχών μας στην Ελληνική κοινωνία» και την μετάβαση στο πολυφυλετικό ...

Ο Ελληνικός λαός ζητάει την απέλαση των παρανόμως νομιμοποιημένων λαθροεποίκων λαθροεισβολέων που μπήκαν στην Ελλάδα μας.

Το πασοκ και οι αναρχοκομμουνιστές αδιαφορούν με την απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού (95,05%) που θέλει μονοεθνικό κράτος.

Οι πασοκοκυβερνήτες και οι αναρχοκομμουνιστές επιβάλλουν τη μετάβασή της Ελληνικής κοινωνίας σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία χωρίς να ρωτήσουν τον Ελληνικό λαό με δημοψήφισμα.




παπουτσής Ιανουάριος 2011 (12/01/2011)

Η παγκοσμιοποίηση οδήγησε στη λογική των χαλαρών συνόρων για τη δημιουργία μιας ενιαίας παγκόσμιας αγοράς.
Είναι όμως η ίδια λογική που θέλει τα εθνικά κράτη να υποκατασταθούν από πολυπολιτισμικούς πληθυσμούς αντί για λαούς, αντί για Εθνική ιστορία, αντί για Εθνική και λαϊκή κυριαρχία, αντί για συλλογική συνείδηση, αντί για μνήμη, αντί για θέληση.
Εμείς λοιπόν διαφωνούμε με αυτή την άποψη, διαφωνούμε με αυτή την λογική, διαφωνούμε ιδεολογικά και πολιτικά και όχι αφοριστικά.


καστανίδης Φεβρουάριος 2011

Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία




πηγή βίντεο

Μάρτιος 2011 (09/03/2011)

πηγή: ΥΓΡΟ ΠΥΡ

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ... ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ Ο GAP ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦEΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ SEX ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ...

ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ; ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ...

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 300 ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ; ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΦΟΥ Η ΛΑΘΡΑΙΑ ΑΥΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΗΔΗ "ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ" ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ..

GAP ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ... ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ C130 ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΣΥ GAP, ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΟΥΛΑ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΕ; ΜΠΑ, ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ... ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ...

ΚΑΙ ΕΖΗΣΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΕΘΑΝΑΜΕ... Ή ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top