ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Κηδεία Ιωάννη Ευαγγελινέλη στο Περιστέρι ( αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ που έπεσε στο καθήκον ).

πηγή: newsit.gr
αναδημοσίευση: http://eglimatikotita.blog

http://www.newsit.gr/files/Image/03-03-11/resized/peristeri4_476_355.jpg
Εκατοντάδες συνάδελφοί του αλλά και απλοί πολίτες βρέθηκαν στο νεκροταφείο του Περιστερίου για να πουν το τελευταίο αντίο στον 23χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ που έπεσε νεκρός από τα πυρά των αδίστακτων κακοποιών.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σχημάτισαν πομπή και έφτασαν στον Αγιο Βασίλειο. Στην κηδεία δεν παρέστη κανένας πολιτικός εκτός του Κων/νου Μητσοτάκη και των κυρίων Πλεύρη και Γεωργιάδη οι οποίοι αποδοκιμάστηκαν από τους παρευρισκόμενους. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό έγινε μετά από αίτημα της οικογένειας.
Στεφάνι έστειλαν ο πρωθυπουργός και οι αρχηγοί των κομμάτων, ενώ παρόντες ήταν ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και ο δήμαρχος Περιστερίου.
Ενταση επικράτησε όταν κατά την έξοδο του αυτοκινήτου με την οικογένεια οι συγγενείς αντέδρασαν στην θεα των τηλεοπτικών συνεργείων.
Η σορός του άτυχου αστυνομικού οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία ενω χιλιάδες κόσμου έψαλλε τον Εθνικό Υμνο.



Συγκλονιστική ήταν και η στιγμή της άφιξης δεκάδων αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ με τις μηχανές τους. Τότε ο κόσμος βγήκε από την εκκλησία και το προαύλιο και τους χειροκρότησε.


πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top