ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Η κτηματομεσιτική κυβέρνηση του πασοκ, οι κυβερνητικοί μηχανισμοί, και οι πρόθυμοι συνοδοιπόροι ξεπουλάνε την περιουσία μας. Μην ανησυχείτε θα την επανεθνικοποίησουμε όταν διώξουμε – φυλακίσουμε τους προδότες του Ελληνικού λαού.


Ο παπανδρέου προδοτικά ξεπουλάει στους τοκογλύφους τις μετοχές του Ελληνικού λαού στο κράτος και την κοινωνία στα πρότυπα που χάραξαν τα πρότυπά του π.χ. μένεμ.

Μην ανησυχείτε θα τα επανεθνικοποίησουμε όταν διώξουμε – φυλακίσουμε τους προδότες του Ελληνικού λαού.

Να πάρουμε το παράδειγμα του Αργεντίνικου λαού που έδιωξε τους προδότες της πατρίδας του.

_____________________________________________________________


πηγή: dyer-dyers

Τα αποτελέσματα της συνοδού κορυφής της Ευρωζώνη στις Βρυξέλλες έδειξαν ότι οι ευρωπαίοι εταίροι μας είναι τουλάχιστον βαθιά θρησκευόμενοι. Αναγνωρίζοντας τις μετάνοιες, νηστείες και προσευχές ενός χρόνου αποφάσισαν να μας δώσουν μερική άφεση αμαρτιών. Τώρα ήρθε η ώρα για το τάμα. Καλή η νηστεία και η προσευχή όμως και το τάμα είναι απαραίτητο. Και τι τάμα, 50 δις για τη χάρη της Αγίας Μέρκελ. Η σύντομη καταδίκη για τα καζάνια της κόλασης, που προέβλεπε το αρχικό μνημόνιο, αναβλήθηκε για μερικά χρόνια. Επιμήκυνση του δανείου και μείωση του επιτοκίου κατά 1 μονάδα υποσχέθηκε η Αγία με την προϋπόθεση φυσικά της συνέχισης της νηστείας και οπωσδήποτε τη προσκόμισης του τάματος. Για τους άπιστους και αιρετικούς όμως Ιρλανδούς τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά. Δεν γονάτισαν μπροστά στην Αγία Μέρκελ και γιαυτό τιμωρήθηκαν, δεν πήραν μείωση επιτοκίου. Ο Θεός της Ελλάδας πάλι μας έσωσε;

Για να σοβαρευτούμε, οι αποφάσεις της συνόδου κορυφής αποδεικνύουν ότι οι μεγάλοι ευρωπαίοι εταίροι μας έχουν δρομολογήσει κερδοφόρες επενδυτικές διαδικασίες στον τόπο μας και γιαυτό τους ενδιαφέρει να παραμείνουμε ζωντανοί μέσα στην Ευρωζώνη. Οι υπάρχουσες επενδύσεις, κυρίως των Γερμανών και οι αναφαινόμενες με το άνοιγμα των κρατικών επιχειρήσεων είναι πολύ σημαντικές και σίγουρα κερδοφόρες. Μπορεί να γνωρίζουν ότι η αποπληρωμή του χρέους είναι ανέφικτη, όμως σκέφτηκαν ότι αφού χαμένα για χαμένα είναι μήπως είναι η ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε τα τελείως απαραίτητα που έχουν σαν κοινωνία (ηλεκτρισμός, ύδρευση κτλ). Είναι και καλό ηλιόλουστο παραθαλάσσιο οικόπεδο η Ελλάδα, κάτι θα πάρουμε και απ’ εκεί σκέφτηκαν. Αν μάλιστα έχουν και τίποτα πετρέλαια και τα σχετικά τότε θα κάνουμε τζακ ποτ!
Δυστυχώς μπήκαμε σε περίοδο σκληρής αποικοιοποίησης. Όλο το πακέτο «στήριξης» βασίζεται στην εκμετάλλευση από τους ξένους όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών που έχουμε σαν χώρα. Κάτι ανάλογο με το μονοπώλιο που είχαν επιβάλει οι δανειστές μας το 1897 για 90 χρόνια.

Άντε και καλή λευτεριά πατριώτες.




_____________________________________________________________



πηγη: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Ξεκινούν οι πωλήσεις ακινήτων του δημοσίου


Τη λίστα με τα 20 ακίνητα του δημοσίου που πρότεινε προς αξιοποίηση ο "Σύμβουλος Ανάπτυξης Δημοσίων Ακινήτων" και ενέκρινε το ΔΣ της ΚΕΔ, ανακοίνωσε σήμερα η Κτηματική Εταιρία Δημοσίου. Το έργο έχει αναλάβει η Ένωση Εταιριών «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, PLANET, SAVILLS και CSF».

Στο πλαίσιο του έργου, και μετά τη συγκέντρωση των διαθέσιμων στοιχείων, ο Σύμβουλος ανέλυσε τα δεδομένα των ακινήτων του ενδεικτικού πίνακα της Προκήρυξης του Διαγωνισμού, αλλά και πρόσθετων ακινήτων τα οποία προέκυψαν από διερεύνηση του Μητρώου ακινήτων της ΚΕΔ και πληροφόρηση από τα Κλιμάκια της εταιρίας.

Σε συνέχεια όλης της άνωθεν περιγραφόμενης εργασίας, ο Σύμβουλος πρότεινε, και το ΔΣ/ΚΕΔ ενέκρινε, την ακόλουθη 20άδα ακινήτων:

1. ΑΒΚ 177 Λ. Κύμης, ΑΒΚ 178 Νερατζιώτισσα, ΑΒΚ 179 Κηφισίας
(πακέτο τριών ΧΕΥ σε ένα διαγωνισμό)
2. ΑΒΚ 3206 Μίκρα Θεσσαλονίκης
3. ΑΒΚ 1659-1663&1665 Αφάντου Δωδεκανήσου
4. ΑΒΚ 3897-3911 Ξάνθη (Φωνή της Αμερικής)
5. ΑΒΚ 314 Αντιρρίου Αιτωλοακαρνανίας
6. ΑΒΚ 717 Λαυρίου Αττικής
7. ΑΒΚ 1734 Λινδίων Ρόδου
8. ΑΒΚ 100-101-105-106-108-109-113-94-95-96-97-98 Μέθανα Αττικής
9. ΑΒΚ 123 Ερμιόνη Αργολίδας



_____________________________________________________________



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top