ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Η υποκρισία των 300 λαθροεισβολέων και των καλοταϊσμένων κρατικοδίαιτων «αλληλέγγυων» της υπατίας και η πραγματικότητα των 5.800.000 λαθροεισβολέων που μένουν στην Ελλάδα μας!

Η υποκρισία των 300 λαθροεισβολέων και των καλοταϊσμένων κρατικοδίαιτων «αλληλέγγυων» της υπατίας και η πραγματικότητα των 5.800.000 λαθροεισβολέων* που μένουν στην Ελλάδα μας!

Δεν μας έφταναν οι παράνομες αποπληρωμές των δανείων του μεγάρου μουσικής από τον φτωχό Ελληνικό λαό, η μετατροπή του δανείου σε ενυπόθηκο, αλλά ξεπουλάνε ότι γυαλίσει στα αφεντικά τους π.χ. Ελληνικό, αυξάνουν την ακρίβεια, αυξάνουν την ανεργία, μεγαλώνουν την ύφεση, κόβουν τους μισθούς, τις συντάξεις, τα επικουρικά για να καλοταϊζουν τους εαυτούς τους, το πολιτικό σύστημα, τους φίλους, τους συγγενείς και τα αφεντικά τους.

Επίσης πληρώνουμε σαν κορόϊδα τις ανθελληνικές τις Μ.Κ.Ο., την χορήγηση δωρεάν παιδείας, υγειονομικής κάλυψης, επιδομάτων στους λαθροεισβολείς ενώ υπάρχει εξόφθαλμη ανοχή από τις κρατικές υπηρεσίες στις παρανομίες των εποίκων - «φρέσκων» ψηφοφόρων.

____________________________________________________



*
____________________________________________________


πηγή: Π. Σ. ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ


Λαθρομετανάστες απεργοί πείνας τρώνε
Η ιδεοληψία δολοφονει. Ένας Εισαγγελέας να επέμβει..
Οι Ιατροί Διδάκτωρ Παθολογίας κος Αναστάσιος Σπαντιδεας  η κα Βασιλική Παπαλιμναιου Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς , ο κος Άρης Μουσιωνης διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας και ο Κος Θεόδωρος Γιανναρος  διοικητής του Νοσοκομείου Ελπίς δήλωσαν στην Εφημερίδα Realnews  τα εξής (ιδε συνημμένο κείμενο από την εφημερίδα)
1. «Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που επεβλήθησαν οι «ετοιμοθάνατοι απεργοί» πείνας - λαθρομετανάστες δείχνουν όλες τις παραμέτρους τιμές εντος των φυσιολογικών ορίων..»(  Διδάκτωρ Παθολογίας κος Αναστάσιος Σπαντιδεας )
2. «Η κατάσταση της υγείας των μεταναστών είναι πολύ καλή. Είναι σίγουρο ότι τα συγκεκριμένα άτομα που εξετασθησαν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΣΙΤΙΣΤΑ..»(  η κα Βασιλική Παλιμναιου Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς)
3. «Έχουμε καταγγελίες ότι σε κάποια νοσοκομεία .. «σε συγκεκριμένη περίπτωση ο μετανάστης ζήτησε τροφή και σε κάποια άλλη χυμό.. Οι «αλληλέγγυοι» συνοδοί παρενέβησαν στο προσωπικο και δεν επέτρεψαν στο προσωπικό  να τα δώσει.!!»
4. «Κάποιοι  μετανάστες ζήτησαν να πιουν τσάι με ζάχαρη ( το αγαπημένο ρόφημα των μουσουλμάνων) όμως οι συνοδοί «αλληλέγγυοι» δεν το επέτρεψαν.. Μάλιστα σε άλλη περίπτωση ο αλληλέγγυος σύνοδος Έβγαλε τον δίσκο που άφησε ο τραπεζοκόμος έξω από το δωμάτιο…»( και ο Κος Θεόδωρος Γιάνναρος  διοικητής του Νοσοκομείου Ελπίς)
5. «Τα άτομα αυτά είναι μόνιμα δίπλα στους  μετανάστες  , παρακολουθώντας μήπως τυχόν τους δώσουμε φαγητό. Αυτό είναι πρωτοφανής παραβίαση των ανθρωπίνων και ατομικών δικαιωμάτων..» (  η κα Βασιλική Παπαλιμναιου Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς)
 Συμπεράσματα:
1. Είναι σαφές,  ηλίου φαεινότερων  ότι οι «αλληλέγγυοι» προσπαθούν να θανατώσουν τους μετανάστες εμποδίζοντας τους να φάνε  προκειμένου να δημιουργήσουν θύματα και επακόλουθες αντιδράσεις.
2. Η πολιτεία κακώς κάκιστα δεν έχει το σθένος  να αποκαλύψει την αλήθεια και να συνδράμει στην διάσωση  των μεταναστών που τους «αυτοκτονούν «οι αλληλέγγυοι» δηλαδή , τα καλόπαιδα του Σύριζα ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ  που μαλακιζονται εν Αθήναις.. μαζί με την Κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση που μονίμως αυτοϊκανοποιείται..…
3. Συγχαρητήρια στους Ιατρούς που επωνύμως εδηλωσαν την αλήθεια παρά τους κινδύνους που θα διατρέξουν από τους «αλληλέγγυους» Σκαπανείς της Μαλακιας εν Ελλάδι..
4. Περιμένουμε ένα εισαγγελέα να επέμβει!!!
Ιάσων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top