ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ!

πηγή: olympia.gr
το είδα εδώ

Είδα με μεγάλη προσοχή, το γνωστό βίντεο που κυκλοφορεί στα blogs, από την ΚΡΗΤΗ TV, ένα κανάλι που φαίνεται έχει μεγάλα άντερα, ώστε να παίξει μια τέτοια εκπομπή!
Μια εκπομπή, όπου σε ένα από τα διαπλεκόμενα κανάλια, δεν θα παιζότανε ποτέ! Σε αυτήν την εκπομπή, ο ΚΑΖΑΚΗΣ , είπε πικρές αλήθειες για την σημερινή κρίση και πως δημιουργήθηκε!
Από την μεριά μου, όχι μόνο σαν απλός θεατής αλλά σαν ένας πολίτης που αγωνιά για το αύριο ΜΑΣ, θα εκφράσω μερικές απόψεις μου απο αυτά που άκουσα.
Ξεκίνησε, λέγοντας, ξέρανε οι δύο αρχηγοί, ότι η χώρα είχε φτάσει στο απροχώρητο, από τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2009. Στην συνάντηση που είχαν στις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, οι ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ και ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ με την Ε.Ε., απεφασίσθηκε ότι τα μέτρα ήταν μονόδρομος!
Έτσι η χώρα πήγε σε εκλογές άρον άρον με τους δύο μονομάχους να ξέρουν το αύριο.
Όπου ο μεν, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, έκανε μια προσπάθεια πιστεύοντας πιθανόν, ότι τελευταία στιγμή θα άλλαζε κάτι, να κερδίσει τι εκλογές, ξέροντας ήδη ότι οι φίλοι, πέραν του ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ, τον έχει ήδη καταδικάσει και για άλλους λόγους.
Έτσι μετά τις εκλογές απεσύρθη αμίλητος και παραμένει αμίλητος! Αλλά οφείλει με ό,ποιο κόστος, να πει στον λαό όλο το παρασκήνιο, αλλά και τις δικές του ευθύνες, γιατί άφησε την κατάσταση να χαθεί από τα χέρια του. Επιβάλλεται να μιλήσει για την κατρακύλα διότι έχει και αυτός ευθύνες. Αλλά και να πει τι ρόλο έπαιξε η ΛΑΖΑΡΤ, όταν ήλθε εδώ τον ΑΎΓΟΥΣΤΟ. Τι του διεμήνυσε; Ότι λέει ο οικονομικός εκτελεστής στα υποψήφια θύματα του; Ήξερε τι θα επακολουθήσει και για αυτό απεσύρθη να μην είναι συνένοχος; Και φυσικά, επειδή ήξερε, ενημέρωσε τον ΣΑΜΑΡΑ, τι παίζει, και δεν ψήφισε και αυτός το μνημόνιο!
Ο άλλος, ο σημερινός πρωθυπουργός, χρησιμοποιώντας συνταγή ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ, σωρεία ψεμάτων, ανέβηκε στην εξουσία. Έταξε τα πάντα, ενώ γνώριζε τα πάντα. Έταξε τα πάντα και το ακροατήριο από κάτω παραλληλούσανε που θα έφευγε η κακιά δεξιά και θα ερχότανε ο δικός τους που θα τα
ΑΛΛΑΖΕ ΟΛΑ.
Μόνο που έκρυβε την πραγματική αλήθεια και την ζούμε τώρα. Πίστεψαν, σε αύξησεις, διορισμούς στο δημόσιο, οι κομματάρχες βόλεμα σε θέσεις για κονόμα! Τώρα κοιτάζονται μεταξύ και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Να στηρίξουν την πολιτική της φτώχειας ή να αντιδράσουν;
Ας ελπίσουμε ότι θα ξυπνήσουν όπως όλοι μας!
Ανέφερε, ότι ο ΓΑΠ, παίζει το παιχνίδι των "αφεντικών" του και τίποτα για την χώρα του. Λέει, ότι τον ΑΠΡΙΛΙΟ του 2010, που πήγε στον ΟΗΕ, έκανε κονσομασιόν εκεί προβάλλοντας τον εαυτόν σαν το επόμενο ΓΡΑΜΜΑΤΈΑ!Και τι συζήταγαν εκεί; Μα το χρέος. Και αυτός απών. Δεν τον ενδιέφερε, διότι ήξερε τι θα κάνει, ήταν προσχεδιασμένο.
Έτσι συνειδητά μας έσπρωξε στα δόντια των αγορών. Και λέει ο ΚΑΖΑΚΗΣ. Αποτέλεσμα του σπρωξίματος, η κατοχική σύμβαση, η οποία θεωρείται τόσο προδοτική όπου ανάλογη σύμβαση δεν υπέγραψε ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ και στην δίκη των δοσίλογων το χρησιμοποίησε σαν υπεράσπιση!
Τα υπόλοιπα κόμματα κινήθηκαν όπως γνωρίζετε.
Ο μεν ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ήξερε και ξέρει τα πάντα, βλέπε ΤΖΑΒΕΛΑ, ψήφισε
ΝΑΙ, γιατί ελπίζει ότι σε κυβέρνηση συνεργασίας, θα γίνει πρωθυπουργός!!
Τα αριστερά, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίσαν
ΟΧΙ! Θα περίμενα απο αυτά τα δύο να φύγουν (ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΎΝ) από την ΒΟΥΛΗ, να βγούν έξω και να πούνε στον κόσμο τα πάντα! Έτσι έχουμε μία σειρά από μνημόνια που έφεραν μια κατοχική σύμβαση που δεν έχει κυρωθεί από την ΒΟΥΛΗ, αλλά με μία υπογραφή του περιβόητου ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, η οποία είναι άκυρη πέρα για πέρα!!
Κι επειδή ξέρει, ότι είναι παράνομη, ζητά για τη νέα και την ποιό σκλήρη, που λέγεται "Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας", να την νομιμοποίησει με 180 πρόθυμους, αλλιώς πάει για εκλογές...!
Και στην ουσία απευθύνεται στον
ΣΑΜΑΡΑ. Ο οποίος γνωρίζει τα παντα και καλείται να αποδείξει ότι σωστά δεν ψήφισε μνημόνιο και ότι η χώρα μπορεί να στηριχθεί επάνω του στην πολυπλέυρη επίθεση που δέχεται. Έχει την μοναδική ευκαιρία.
Οι απόψεις μου, είναι προϊόν όσων προσπαθώ να μάθω, διαβάζοντας περιοδικά, blogs, βλέποντας εκπομπές κ.λ.π.
Φυσικά υπάρχουν και άλλες απόψεις και θα χαρώ πολύ να τις διαβάσω. Διότι όλοι μας αγωνιούμε για το αύριο το οποίο είναι πολύ σκληρό για όλους μας.

Υ.Γ. Δυστυχώς γινόμαστε, μέσω της κατοχικής σύμβασης, πειραματόζωο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ! Πρέπει επιτελούς να αντισταθούμε στην βαρβαρότητα που έρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top