ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Δύο νεκροί αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και 2 τραυματίες από στημένη ενέδρα δολοφόνων με καλάσνικοφ.

πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους


Οκτώ ήταν τελικά οι αστυνομικοί που δέχτηκαν σφαίρες από το καλάσνικοφ και το πιστόλι των κακοποιών, στο μακελειό του Ρέντη νωρίτερα το απόγευμα.
Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, νεκροί είναι ο Γεώργιος Σκυλογιάννης, 22 ετών, ο οποίος κατετάγη στο σώμα της ΕΛΑΣ την 1-7-2009 και ο ειδικός φρουρός Ιωάννης Ευαγγελινέλης, 23 ετών, ο οποίος κατετάγη στις 19-9-2008. Τραυματίες είναι ο Παναγιώτης Γλινιάς, 23 ετών, με σφαίρα στο στομάχι και ο Γιώργος Σπαντιδάκης, 22 ετών, που δέχτηκε σφαίρα στο γόνατο.
Από τους άλλους τέσσερις αστυνομικούς που είχαν φτάσει στο σημείο ως ενισχύσεις των τεσσάρων συναδέλφων τους, οι δύο δέχτηκαν σφαίρες στα κράνη και οι άλλοι δύο στα αλεξίσφαιρα γιλέκα, χωρίς να τραυματιστούν.
Το αυτοκίνητο μάρκας Volvo των δραστών, όπως έγινε γνωστό, είχε κλαπεί από σπίτι στη Νέα Ερυθραία όπου είχε γίνει διάρρηξη στις 17 Ιανουαρίου και οι πινακίδες ανήκουν σε άλλο ΙΧ, μάρκας Φορντ, και κλάπηκαν την ίδια μέρα από την ίδια περιοχή. Το αυτοκίνητο καθώς και το καλάσνικοφ και το πιστόλι που είχαν αφήσει μέσα οι δράστες, μεταφέρθηκαν και εξετάζονται στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας.

Διαβάστε επίσης:
Πυροβόλησαν αστυνομικούς με καλάσνικοφ - Ένας νεκρός
Και δεύτερος νεκρός αστυνομικός της ΔΙΑΣ
Έτσι έγινε η δολοφονική επίθεση στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top