ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Το ξεπούλημα του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό είναι η πράσινη ανάπτυξη των think tanks και όχι αυτή που αντιλαμβάνεται ο περισσότερος κόσμος.

Τα think tanks όταν μιλάνε για την πράσινη ανάπτυξη σε τι αναφέρονται;

Το ξεπούλημα του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό είναι η πράσινη ανάπτυξη των think tanks και όχι αυτή που αντιλαμβάνεται ο περισσότερος κόσμος.


Πράσινη ανάπτυξη  είναι η μετατροπή της αεριτζίδικης οικονομίας σε υλικές κτήσεις (Ελληνικό πείραμα διάλυσης των κρατικών δομών και της, έστω και κουτσουρεμένης, νομιμοφανούς ψευτοδημοκρατίας)  και η νομιμοποίηση του εποικισμού των λαθρομεταναστών 
(Το πράσινο χρώμα χρησιμοποιούν οι ισλαμιστές σε πολλές από τις σημαίες τους).
Το εμπόριο του διοξειδίου του άνθρακα είναι το τρίτο σκέλος της πράσινης ανάπτυξης .


Από σχόλια στο antinews στο thread: Η «Πράσινη Ανάπτυξη» που γίνεται πράσινη τσόχα


Εσύ γιατί λες ότι παραμένει στο σημερινό χάλι και δεν έχουν κάνει ΜΙΑ παρέμβαση δέκα σχεδόν χρόνια μετά την πρωτοφανή στα χρονικά ανατίναξη των αεροδιαδρόμων που μας επέβαλε η αποικιοκρατική σύμβαση με τη Hochtief;
Με την ανατίναξη των αεροδιαδρόμων, ένα αεροδρόμιο αχρηστεύεται εντελώς.
Το δικό μας αχρηστεύτηκε.
Έλεγαν ότι θέλουν να το κάνουν πάρκο
Αν πραγματικά ήθελαν, δεν θα μπορούσαν να βάλουν προσωρινά έστω μερικά δεντράκια;
Μήπως δεν ήταν και τόσο ειλικρινείς όταν έλεγαν για πάρκο;
Και τώρα έρχεται ο ΓΑΠ που τον νομίζαμε και για χαζό και τους βάζει γυαλιά τους προηγούμενους που πολύ θα ήθελαν να το ξεπουλήσουν αλλά δεν τολμούσαν και το ξεπουλάει αυτός.




Η ανατίναξη των αεροδιαδρόμων του ελληνικού είναι γραμμένες ΜΕΣΑ στη σύμβαση.
Τη σύμβαση την πρωτοέφτιαξε ο Μητσοτάκης και την αναθεώρησε ο Ανδρέας παίρνοντας για το Δημόσιο το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρίας του αεροδρομίου.
Δεν ξέρω αν η ανατίναξη των αεροδιαδρόμων ήταν και στην αρχική ή μόνον στην τελική σύμβαση και δόθηκε ως αντάλλαγμα (ένα από τα πολλά) για να αναθεωρηθεί η αρχική σύμβαση.
Πάντως η ουσία είναι ότι το ελληνικό κράτος αποδείχθηκε πολύ πιο αποικιοκρατούμενο από οποιοδήποτε άλλο κράτος.
Μα σε μία περιπτωση πολέμου, κάτι, μια ανάγκη, μια επιδημία, οτιδήποτε, ΠΡΕΠΕΙ μια πόλη 4 εκ. κατοίκων να έχει ένα δεύτερο αεροδρόμιο!
Καμία πόλη που έφτιαξε καινούργιο αεροδρόμιο δεν ανατίναξε το παλιό! Και δεν μιλούμε για τα κτίρια βέβαια, χωρίς κτίρια λειτουργεί ένα αεροδρόμιο, χωρίς αεροδιάδρομο δεν λειτουργεί.
Και το πιο εξωφρενικό είναι ότι αυτό με την ανατίναξη δεν το έχει πει ποτέ κανένας δημόσια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top