ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Στις σύγχρονες Θερμοπύλες, στο σύγχρονο Μαραθώνα μάχονται οι φορτηγατζήδες εναντίον της πασοκοαμερικανοισλαμιστοκυβέρνησης

Μέσα στα επόμενα 3 χρόνια θα έχουν ξεπουληθεί τα πάντα στην Ελλάδα κυρίως στους Αμερικανούς τρομοκράτες που θέλουν να μας καταντήσουν μια εξαθλιωμένη πολυφυλετική ισλαμική μπανανία.

Λόγια του Ρέππα με το κόκκινο. Σχολιασμός τα λόγια στις παρενθέσεις.

Η μεταβατική αυτή περίοδος είναι αρκετή (3 χρόνια), πολύ περισσότερο που λειτουργούν ήδη εταιρείες με καλά αποτελέσματα σε σχέση με τους μεμονωμένους. 
(Τα 5 μεταβατικά χρόνια και το 35% γιατί σε χαλάνε; Λόγω του γενικού ξεπουλήματος της δημόσιας Ελληνικής μας περιουσίας και της αναπόφευκτης πτώχευσης που έχει προγραμματιστεί να γίνει συγκεκριμένη ημερομηνία που γνωρίζετε; Λόγω της λογικής του clean road της επόμενης “διαχειριστικής” κυβέρνησης;)
(αν οι εταιρείες έχουν τόσο καλά αποτελέσματα, να αγοράσουν τις άδειες των φορτηγατζήδων σε τιμές αποδεκτές από αυτούς.
Επίσης να μην δίνει η κυβέρνηση το μεταφορικό έργο στους λίγους μεγαλοιδιοκτήτες φορτηγών για να κλείσει τους "μικρούς" δημιουργώντας καρτέλ.)
Άλλη εναλλακτική δυνατότητα δεν υπήρχε. (από την καταστροφή των μεσαίων στρωμάτων)
Να διατηρήσουμε ακόμη περισσότερο κλειστή την αγορά και να γινόμαστε λιγότερο ανταγωνιστικοί; (σε σχέση με τους μισθούς και τα ωράρια των Κινέζων)
Αντί να κερδίσουμε χρόνο, να χάνουμε δηλαδή; (Ο χρόνος είναι χρήμα. Πάρα πολύ χρήμα.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top