ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ

πηγή: HeLLeNiCReVeNgE

Καθ' όλη την διάρκεια παραμονής μας στο σημείο διαπιστώσαμε ότι οι ταλαιπωρημένοι φορτηγατζήδες έχουν καταλάβει ήδη της ζωής τους (και όλων μας) το παιχνίδι. Πάνσοφοι με την αφοπλιστική πείρα των όσων έχουν δει τα μάτια τους, έχοντας κάνει εκατομμύρια χιλιόμετρα, μας έλεγαν με μία φωνή πως αυτός δεν είναι πόλεμος εναντίον τους αλλά ενάντια σε όλους τους Έλληνες με σκοπό την προώθηση και το μονοπώλιο των μεγάλων πολυεθνικών. Εξόντωση του Έλληνα μας λένε είναι...θα ακολουθήσουν κι οι υπόλοιποι...

Απεργοπάστες είναι οι μεγαλοεταιρείες φορτηγών Κασιουδάκης και Λιουδάκης που πίσω τους βρίσκεται η Marfin και ο Βγενόπουλος και φυσικά οι τράπεζες καθώς και η εταιρεία Παππάς που από πίσω βρίσκεται ο Κοσκωτάς. Τι ήταν να μας το πουν πέρασε από μπροστά μας μία ολοκαίνουρια νταλίκα με την επωνυμία Παππάς. "Είδατε τι σας λέγαμε;" προσθέτουν οι οδηγοί φορτηγών.

Άλλος ένας είναι ο Καμπέρος μας λένε. Αυτός που λύνει και δένει στην Πάτρα έχοντας την Διαμεταφορική στο κέντρο των Πατρών καθώς και ένα από τα γνωστότερα έντυπα στον νομό. "Διαθέτει και προσωπικό ελικόπτερο" συμπληρώνουν Θα του χρειαστεί σύντομα λέμε εμείς. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο. Μας είπαν και ποιος γνωστότατος υπουργός βρίσκεται πίσω από τον Καμπέρο...ελπίζουμε να συγκεντρώσουμε στοιχεία και να μπορούμε να δώσουμε και το όνομά του...γι αυτούς πάντως ο κόσμος τόχει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι....

Όσοι βρέθηκαν ξαφνικά με 7ο κι 80 νταλίκες ξέπλυναν μαύρο χρήμα. Και προσπαθούν να τους τσουβαλιάσουν όλους στο ίδιο καζάνι. Τους βιοπαλαιστές με τις γκανγκστερικές συμμορίες και τους εντολοδόχους τους.

Πολλές οι πληροφορίες, κανένα Μέσο Μαζικής Παραπληροφόρησης δεν ρίχνει φως , μόνο πληρώνονται για να σπεκουλάρουν τον αγώνα των Ελλήνων ενάντια στην χούντα και την κατοχή..μα γι αυτό θα μιλήσουμε σε επόμενη ανάρτησή μας.

ΓΙΝΕΤΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Διαβάστε επίσης:

ΞΕΝΗ ΝΤΑΛΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΦΟΡΤΙΟ ΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

και

ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top