ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα καταγγέλλουν δημοσιογράφους…

πηγή: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα καταγγέλλουν δημοσιογράφους…


  • Με δελτίο Τύπου που απέστειλαν σε όλους τους ενδιαφερόμενους αλλά και σε όσους θα δημοσιοποιήσουν την καταγγελία τους, οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα Αττικής βάλλουν ευθέως κατά της εφημερίδας «Καθημερινή», κατηγορώντας την για μεροληψία και για πιθανή –δια του τύπου- προτροπή σε εγκληματικές ενέργειες κατά των Ελλήνων πολιτών που εμμένουν να διαμένουν στην περιοχή.
Δελτίο Τύπου κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα 17.09.2010
Στο σημερινό φύλλο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ(17.09.2010) διαβάσαμε το άρθρο «ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ» της κας Δεληθανάση, άξιας συνεχίστριας του κου Ονισένκο (επίσης αρθρογράφου της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ), που συμμετέχουν στην συντονισμένη λασπολόγηση και κατασυκοφάντηση του ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ των κατοίκων της περιοχής μας από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και το ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κος Ονισένκο για 2 χρόνια τώρα-αν και κάτοικος της περιοχής όπως δηλώνει-έκανε ρεπορτάζ εναντίον των κατοίκων σε αγαστή συνεργασία, (φωτογραφίες να τρώνε συχνά πυκνά μαζί –ΒΗΧΟΥ, ΟΝΙΣΕΝΚΟ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ TVXS του Σ. Κούλογλου στην διάθεση σας), με τους περιπλανώμενους, διακτινιζόμενους καραγκιόζηδες κατοίκους Μ. ΒΗΧΟΥ και Χ.ΡΟΥΜΠΑΝΗ μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, παρέδωσε στην κυρία Δεληθανάση την σκυτάλη.
Μας λέει λοιπόν ο κύριος Χ. Ρουμπάνης «ως μοναδική διέξοδο, δυστυχώς, μερικοί αλλοδαποί έχουν αρχίσει να ανταποδίδουν τα χτυπήματα».
Δηλαδή κατά την γνώμη του κυρίου Χ. Ρουμπάνη το ΕΥΤΥΧΩΣ θα ήταν όλοι οι αλλοδαποί ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ να ξεσηκωθούν, να αντιδράσουν και να μας χτυπάνε.
Αυτό, κυρία Δεληθανάση που γράφετε το άρθρο, κύριε Παπαχελά (δ/ντή της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και κύριε Ξυδάκη (αρχισυντάκτη), που επιτρέπετε την δημοσίευση του άρθρου και κύριε Ρουμπάνη που τα λέτε, αποτελεί άμεση και ξεκάθαρη προτροπή σε εγκληματική ενέργεια εναντίον των Ελλήνων και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα φροντίσουμε να επιληφθεί εισαγγελέας.
Και ΝΑΙ να εγκατασταθεί το Παρατηρητήριο ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Απαιτούμε από την κυρία Δεληθανάση, τον κύριοο Παπαχελά και τον κύριο Ξυδάκη να πάρουν θέση για την ξεκάθαρη εγκληματική πρόσκληση του τυχάρπαστου περιφερόμενου κατοίκου, μέλους του ΣΥΡΙΖΑ.
Όσον αφορά την ελεεινή, προδοτική, κατευθυνόμενη ΜΟΝΙΜΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ, MEGA, κυρίου ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ στην πρωινή τους εκπομπή, τους πληροφορούμε ότι 9/05/2010 στο ΕΦΕΤΕΙΟ η κyr;iaα Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, ναι αυτή με τις γυμνές φωτογραφήσεις, μαζί με τους λαθρομετανάστες πέταγε μπουκάλια, νιπτήρες και ότι άλλο εγκληματικό εναντίον του συγκεντρωμένου κόσμου που απαιτούσε επιτέλους να σταματήσει αυτό το καρκίνωμα, η πληγή στο κέντρο της Αθήνας.
Ενημερώνουμε όλους τους διατεταγμένους, πληρωμένα κομματόσκυλα της κυβέρνησης ΑΛΗΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, θα κάνουμε χρήση παντός νομίμου δικαιώματός μας σε όποιον καταφερθεί ξανά εναντίον των κατοίκων του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.
Η καραμέλα του ρατσιστής και του φασίστα τελείωσε. Η προπαγάνδα σας δεν αγγίζει κανέναν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είστε ανεξέλεγκτοι και θα παραμείνετε ατιμώρητοι.
Όταν για σχεδόν 2 μήνες έχουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ προβοκατόρικες και δολοφονικές επιθέσεις από αλλοδαπούς, (ΑΦΓΑΝΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ) δεν παλεύουμε για τις περιουσίες μας πια, αλλά για ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

Ο πόλεμος έχει αρχίσει και είμαστε όλοι παρόντες
Ή οι εισβολείς λαθρομετανάστες ή οι Έλληνες φορολογούμενοι κάτοικοι


Κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, 6930 304 442, agiospanteleimonas@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top