ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Ο σκοπός των νεοταξιτών: Η μετατροπή της Ελλάδας σε πολυφυλετικό προτεκτοράτο-μπανανία

Ο σκοπός των νεοταξιτών:
Η μετατροπή της Ελλάδας σε πολυφυλετικό προτεκτοράτο-μπανανία την οποία θα εκμεταλλεύονται οι ισχυροί του κόσμου - “τοκογλυφικών αγορών” τον τεράστιο ορυκτό πλούτο του υπεδάφους και την μετατρεμένη σε ιδιωτική, πρώην κρατική περιουσία, ενώ οι φτωχοί κάτοικοί της (95% του πληθυσμού) θα παλεύουν σε συνθήκες “ζούγκλας” για την ατομική τους επιβίωση.

Η μετανάστευση των Ελλήνων και των Ελληνίδων στο εξωτερικό και ο πλήρης έλεγχος αυτών που θα αποφασίσουν να παραμείνουν είναι από τις βασικές επιδιώξεις των νεοταξιτών και γι΄αυτό χρησιμοποιούν την οικονομική εξαθλίωση, την ανεργία, την λαθρομετανάστευση, την προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε., την φασιστική επιβολή της κάρτας του πολίτη και την τυραννική διακυβέρνηση που δεν στηρίζεται στο κουτσουρεμένο φτιαγμένο απ΄αυτούς Σύνταγμα, αλλά στις τοκογλυφικές και διεθνιστικές ιδεοληψίες των “τοκογλυφοελίτ”.

Με την καρτελοποίηση της Ελληνικής αγοράς, την μετατροπή του χρέους σε ενυπόθηκο, το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας (κινητής, ακίνητης και ορυκτού πλούτου), τη φορομπηχτική πολιτική του πασοκ για την αποπληρωμή τοκογλυφικών δανείων, μειώνουν το Α.Ε.Π. της χώρας, αυξάνουν την ανεργία και σε συνδιασμό με τις αθρόες (αδασμολόγητες από την Ευρωπαϊκή ένωση) εισαγωγές, ακόμα και προϊόντων που παράγονται στην Ελλάδα, την αποβιομηχάνιση της μεταπολίτευσης, τις δραματικά μειωμένες εξαγωγές βιομηχανικών, βιοτεχνικών και αγροτικών προϊόντων (π.χ. μεγάλες φωτιές που βάλανε στην Πελοπόννησο) δημιουργούν έλλειμμα στο εμπορικό ισοζύγιο.

Η μείωση του λόγου εμπορικού ισοζυγίου προς ΑΕΠ, συνεπάγεται κατακόρυφη αύξηση του φυσικού ποσοστού ανεργίας το οποίο σε συνδιασμό με τις αθρόες εισαγωγές λαθρομεταναστών που νομιμοποιούνται (παροχή Ελληνικής ιθαγένειας ανεξέλεγκτα), το παρεμπόριο, την ασφαλιστική και νοσοκομειακή ανασφάλεια του Ελληνικού λαού (ενώ οι λαθρομετανάστες νοσηλεύονται δωρεάν), την γκεττοποίηση και την εγκληματικότητα (που οδηγούν σε απαξίωση των τιμών των ακινήτων) προκαλούν αηδία και απαξίωση των πολιτικών στον Ελληνικό λαό, και ιδίως στους νέους, παρ΄όλη την διεθνιστική προπαγάνδα-πασοκοΔ.Ν.Τ.προπαγάνδα των ΓκεμπελοΜ.Μ.Ε. (ο ρόλος τους έχει γίνει φανερός σε όλο τον Ελληνικό λαό) και την σημαντική συμβολή του εκπαιδευτικού συστήματος προπαγάνδας και μείωσης εθνικού φρονήματος (προπαγάνδας εθνικής, φυλετικής, πολιτισμικής, ιστορικής και θρησκευτικής) που έχουμε υποστεί τόσα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top