ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ρίψη παπουτσιού (βίντεο). Δ.Ε.Θ. 11/9/2010



Είδα εδώ το παρακάτω κείμενο που είχε στείλει ο Στέργιος Πραπαβέσης (ο άνθρωπος που πέταξε το παπούτσι στον Παπανδρέου) στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 14 Ιουνίου 2010.

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας 14 Ιουνίου 2010‏

From:
Sent:

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε
σας γράφω από τη Θεσσαλονίκη είμαι ιατρός ακτινολόγος με πολύτεκνη οικογένεια.
Θέλω να σας συγχαρώ για την αναβολή της ψήφισης των ΠΔ για την εφαρμογή τουν.3845/2010. Είναι εις γνώση σας ότι εκρεμεί ήδη η πρώτη μήνυση πολίτη( του Δημ. Αντωνίου της 27-05-2010 στην Εισαγγελέα Χαλκίδος κατά Βουλευτών για Εσχάτη Προδοσία) Είμαι βέβαιος ότι θα ακολουθήσουν και άλλες μηνύσεις και οι συμφωνίες αυτές θα καταπέσουν τελικά ως προϊόντα εκβιαστικών μεθοδεύσεων.
Ως οικογενειάρχης και πολίτης σας ζητώ να μη συνεργαστείτε στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και την υποβάθμιση της χώρας και των θεσμών μας. Προσωπικά δεν έχω δώσει καμία εξουσιοδότηση για τέτοιες ενέργειες. Θυμίζω ότι το νομοθέτημα αυτό προωθήθηκε με διαδικασίες κατεπείγοντος και εκφοβιστική δημοσιότητα και ευτελιστικές για το δημόσιο βίο μεθοδεύσεις χωρίς επαρκή κοινωνικό διάλογο η δημοψήφισμα. Όποιος από το κυβερνών κόμμα διαφώνησε και καταψήφισε διαγράφηκε με διαδικασία που θύμιζε περισσότερο απολυταρχικά καθεστώτα και όχι Δημοκρατία.
Κύριε Πρόεδρε. Γνωρίζω και εκτιμώ την αγωνία σας για την Ελλάδα. Έχετε τιμήσει τα λειτουργήματα που σας εμπιστευθήκαμε μέχρι τώρα και έχετε την εκτίμηση και την αγάπη του λαού. Έφτασε όμως τώρα η ώρα της κρίσης και θα πρέπει να μας υπερασπιστείτε σύμφωνα με την Ιστορία και την πολιτική παράδοσή μας.
Νομίζω ότι πραγματικά έχετε την υποχρέωση να επιστρέψετε τα νομοθετήματα-εξαμβλώματα αυτά και να μη δεχτείτε να συνεργαστείτε. Εν ανάγκη εαν πιεστείτε αφόρητα παραιτηθείτε όπως κάθε λειτουργός που δεν του επιτρέπουν να λειτουργήσει κατά συνείδηση. Η Κυβέρνηση ούτως ή άλλως και όποιος άλλος έσπευσε να δώσει γη και ύδωρ έχουν χάσει την αξιοπιστία τους και έχουν περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις τους καθώς έχουν προκαλέσει το λαικό αίσθημα και προπηλακίζονται όποτε εμφανιστούν δημοσίως.Τα φαινόμενα αυτά δεν μπορεί παρά να γενικευθούν και θα οδηγήσουν σε πλήρη διάλυση του πολιτικού συστήματος και εθνική περιπέτεια εφόσον ο λαός υποστεί κάτω από ξένη επικυριαρχία ανεπανόρθωτη οικονομική βλάβη.
Η ζημία που θα προκύψει εαν γίνει νόμος του κράτους το ν.3845/2010 θα είναι τεράστια και θα υποχρεώσει τα παιδιά των παιδιών μας να ζήσουν ως οικονομικοί σκλάβοι σε μια αφελληνισμένη χώρα. Η οικονομική καταστροφή και η εξαθλίωση μεγάλων κοινωνικών ομάδων είναι βεβαία εφόσον υπογράψετε τα νομοθετήματα αυτά. Αυτό έχει δείξει η διεθνής εμπειρία από την εφαρμογή των πακέτων “σωτηρίας” των μηχανισμών του ΔΝΤ. Είναι αυτό το μέλλον για το οποίο τόσο αγωνιστήκατε;
Μη φοβηθείτε τις πιέσεις και τα τρομοσενάρια οικονομικής καταστροφής που προβάλλει επιλεκτικά η τηλεόραση. Εάν δανειστήκαμε περισσότερα από όσα μπορούμε να ξεπληρώσομε πρέπει να πτωχεύσομε και να εργαστουμε σκληρά ενω θα αναδιαπραγματευόμαστε το χρέος μας. Η δύσκολη αυτή συγκυρία μπορεί όμως να αποτελέσει αφετηρία για εθνική συσπείρωση και οικονομική απεξάρτηση από τους μηχανισμούς του συνεχώς διογκούμενου χρέους. Υπάρχουν ακόμα Έλληνες πατριώτες που είναι διατεθειμένοι να εργαστούν σκληρά και να φάνε πέτρες αρκεί να μείνουν Έλληνες.
Δεν μπορούμε ως πολίτες και πατριώτες να αποδεχτούμε οποιαδήποτε συμφωνία εκχωρήσει την εθνική κυριαρχία ιδιαίτερα εφόσον δεν έχομε ερωτηθεί ούτε έχει συζητηθεί κατι τέτοιο προεκλογικά. Θα θεωρήσομε οποιαδήποτε τέτοια εξέλιξη ως ξένη κατοχή και τους λειτουργούς της ως συνεργάτες και θα πράξομε ότι μας υποχρεώνει η Ιστορία μας.


Με αγάπη κι εκτίμηση

Στέργιος Πραπαβέσης
Ιατρός Ακτινολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top