ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Το νόημα των περικοπών αμοιβών Ελλήνων, οργανικά απασχολούμενων στο δημόσιο τομέα.

πηγή: αλλενάκι

Ας παραθέσουμε τρία αριθμητικά παραδείγματα, για να αντιληφθούμε την έκταση της επίθεσης που δεχόμαστε ως Έλληνες.
Έχουμε και λέμε:
  1. Από 460 εκατομμύρια ευρώ το 2009, το κονδύλι για τις εφημερίες των Δημόσιων Νοσοκομείων [EΣΥ] μειώνεται στα 395 εκατομμύρια ευρώ φέτος!!!
    Ήτοι, περικοπή πόρων από την Δημόσια Υγεία
    ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ!!!
    [ταυτόχρονα, ο υπουργός στην επίσκεψή του προχθές σε νοσοκομείο διαπίστωσε ότι το ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ των 3 ευρώ ανά κεφάλι για εξετάσεις το πληρώνουν μόνο οι ούτως οι άλλως ασφαλισμένοι Έλληνες, ενώ οι λάθρο και οι "νομιμοποιημένοι", ΔΕΝ το πληρώνουν. Έδωσε, είπαν, εντολή να οργανωθούν οι υπηρεσίες των νοσοκομείων, ώστε ΝΑ... αρχίσουν να πληρώνουν και αυτοί...]
  2. Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου οικονομικών που υπογράφει ο υφυπουργός Φ. Σαχινίδης, δεν θα δίδεται πλέον το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ για την πληρωμή των σαββατοκύριακων των αστυνομικών και ως λύση προτείνεται η χορηγία ρεπό μέσα στην εβδομάδα, από τώρα και στο εξής.
    [οι περικοπές αυτές προφανώς και δεν αγγίζουν τους τυχερούς και ευνοημένους εκείνους αστυνομικούς, που προστατεύουν πολιτικούς και διάφορους άλλους δημόσιους κυρίους και κυρίες, που έχουν λόγους, δικαιολογημένους ή αδικαιολόγητους, να επικαλούνται και να αποκτούν προστασία, εις βάρος όλων ημών των υπολοίπων]
ΣΥΝΟΛΟ:
Eξοικονόμηση “ΜΗ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ” ύψους 85 εκατομμυρίων ευρώ, που θα κατευθύνονταν σε ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες, οργανικά απασχολούμενους σε 2 ζωτικούς τομείς, τη δημόσια υγεία και την στοιχειώδη προστασία της ασφάλειας των πολιτών.
  • Ποιός λόγος άραγε συντρέχει για να εξαθλιωθούν ακόμα περισσότερο οι φτωχοί Έλληνες ασθενείς που προσφεύγουν στις υπηρεσίες του ΕΣΥ, οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι λοιποί εργαζόμενοι εκεί και οι χαμηλόβαθμοι αστυνομικοί;
  • Και που θα πάνε αυτά τα λεφτά που “εξοικονομούνται” από αυτές τις μη αναγκαίες προφανώς… κατά την κυβέρνηση, δαπάνες;
Να που θα πάνε:
Εγκρίθηκε τον Απρίλιο το κονδύλι ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ για την ανέγερση του τεράστιου τζαμιου στον Ιερό Χώρο του Αρχαιου Βοτανικού! το οποίο όμως “δεν είναι αρκετό για τους 750.000 μουσουλμάνους της Αθήνας” σύμφωνα με την προκλητική δήλωση του προέδρου των συλλόγων τους- πηγή εφημερίδα τα ΝΕΑ.
Ιδού λοιπόν πως περισφίγγεται μεθοδικά η θηλειά στο λαιμό του Ελληνικού λαού, με σκοπό να εξοντωθεί [soft genocide] και πως “ΣΠΡΩΧΝΕΤΑΙ” με όλους τους δυνατούς τρόπους το λαθροαλλοδαπό στοιχείο ώστε να τον αντικαταστήσει, και μάλιστα ΆΜΕΣΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top