ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Κυνική δήλωση των Financial Times, ενώ η Γερμανία σκοπεύει τιμήσει τον Παπανδρέου για την προσφορά του. Αυτή τη φορά οι Έλληνες δεν θα ξεχάσουν.

πηγή: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Κυνική δήλωση των Financial Times:

"Ο Παπανδρέου είναι ο άνθρωπός μας"!!!


  • "Ο Παπανδρέου τηρεί τις υποσχέσεις του, τώρα είναι η σειρά της ΕΕ"

Με τίτλο «Ο άνθρωπός μας στην Αθήνα», και υπότιτλο «η Ελλάδα έχει αυτό που λείπει από τη Γερμανία, έναν τολμηρό πολιτικό στην ηγεσία που προσπαθεί να εξυγιάνει το σύστημα»... εκθειάζει η γερμανική έκδοση των Financial Times τον Έλληνα Πρωθυπουργό:
«Ο Παπανδρέου τηρεί τις υποσχέσεις που έδωσε στο Eurogroup για να σώσει την Ελλάδα από την χρεοκοπία. Η ελληνική κυβέρνηση κάνει περικοπές. Συγκεκριμένα ο απόγονος της δυναστείας Παπανδρέου και σοσιαλιστής Παπανδρέου τολμά και εφαρμόζει τις πιο δραστικές περικοπές που έζησε ποτέ η Ευρώπη. Η Ελλάδα έγινε ‘πεδίο δοκιμής’ για την Ευρώπη, επιμένει στην ‘επανενσωμάτωση’ της χώρας του στην οικονομική ευρωπαϊκή οικογένεια μέσω μιας σε βάθος εξυγίανσης.
Εάν τα καταφέρουν οι Έλληνες, τότε η Ελλάδα θα είναι μια εντελώς διαφορετική χώρα. Επιπλέον η ΕΕ, η Άγκελα Μέρκελ και οι ομόλογοί της, θα πάρουν ένα μάθημα: η πολιτική μπορεί είναι μεγαλειώδης μόνον εάν οι εκπρόσωποί της τολμούν.»

Η πτώχευση θα ήταν πιο βολική από τις περικοπές
«Η Ελλάδα έφερε την Ευρώπη στο χείλος του γκρεμού. Αλλά την Ευρώπη δεν την έσωσε το πακέτο οικονομικής στήριξης που ενέκρινε για την Ελλάδα, αλλά η απόφαση της Αθήνας να το πάρει και να μην κηρύξει πτώχευση. Διότι η πτώχευση θα ήταν πιο βολικός δρόμος από τις σημερινές δραστικές περικοπές. Και αυτό επειδή το 80% των πιστώσεων της Ελλάδας προέρχονται από το εξωτερικό επομένως οι Έλληνες θα ήταν σε καλύτερη θέση, εάν προχωρούσαν σε αναδιαπραγμάτευση του χρέους και δεν έπαιρναν το ευρωπακέτο
«Ο Παπανδρέου, που μεγάλωσε στις ΗΠΑ και στη Σουηδία, φαίνεται να έχει κάτι από το πνεύμα των αρχαίων Ελλήνων: εκμεταλλεύεται την κάθε στιγμή, έστω και αν φαίνονται όλα αδιέξοδα. Έτσι κατάφερε τους πρώτους έξι μήνες να υλοποιήσει τα τρία τέταρτα όσων υποσχέθηκε».
Ο σχολιαστής απαριθμεί τα ποσοστά μείωσης των δημοσιονομικών ελλειμμάτων και τα δρακόντεια μέτρα περικοπών και καταλήγει: «Πιο σημαντική από την εξοικονόμηση είναι όμως η ριζική αναδιάρθρωση της οικονομίας και της κοινωνίας. Ο Έλληνας πρωθυπουργός πρέπει να αποκαταστήσει την ανταγωνιστικότητα της χώρας, να συρρικνώσει τον δημόσιο τομέα, να επιβάλλει διαφάνεια και αποτελεσματικότητα στο κοινωνικό σύστημα.
Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα βουλιάζει σε μια βαθειά κρίση, λόγω των περικοπών. Γι’ αυτό οι οικονομολόγοι αμφιβάλλουν πώς η Ελλάδα θα τα καταφέρει όλα αυτά που έβαλε σαν στόχο.
Ο Παπανδρέου είναι πιστός στη συμφωνία που έκανε με το Eurogroup. Τώρα πρέπει και το Eurogroup να μειώσει σημαντικά το επιτόκιο του 5% που είναι σήμερα, όπως απαιτούν ήδη οι Έλληνες, διαφορετικά σε τρία χρόνια θα είναι πάλι στο χείλος του γκρεμού. Είναι σίγουρο ότι ο Παπανδρέου είναι ο άνθρωπός μας στην Αθήνα. Επομένως είναι μοναδική ευκαιρία.»

Μετάφραση στα ελληνικά από την Ντόιτσε Βέλλε

 ____________________________________________________

πηγή: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Η Γερμανία τιμά τον Παπανδρέου για την προσφορά του...!


«Το φετινό βραβείο Quadriga «για την κοινωνική του προσφορά και δη για την αναδιάρθρωση της δημοσιονομικής πολιτικής της Ελλάδας και την αποτροπή πτώχευσης της χώρας» λαμβάνει ο Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Η απονομή του βραβείου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου 2010 – «Ημέρα της Ενότητας» και εθνική εορτή της Γερμανίας – στο Βερολίνο. Για την προσωπικότητα του κ. Παπανδρέου θα μιλήσει ο πρόεδρος της DeutscheBank, Josef Ackermann.
Το βραβείο Quadriga 2010 για την κατηγορία «υπευθυνότητα» θα απονεμηθεί στις γερμανικές ένοπλες δυνάμεις (Bundeswehr) και θα παραληφθεί από τον υπουργό Άμυνας Karl-Theodor zu Guttenberg και τον αναπληρωτή γενικό επιθεωρητή της Bundeswehr, Günter Weiler.
«Οι φετινοί βραβευθέντες με την Quadriga είναι όλοι τους, άνθρωποι, οι οποίοι με το έργο τους σηματοδότησαν αλλαγή, εκσυγχρονισμό και πρωτοποριακό πνεύμα.
Επέδειξαν θάρρος και υπευθυνότητα και, με τον τρόπο αυτό, οδήγησαν τη Γερμανία και την Ευρώπη ένα βήμα πιο πέρα» δήλωσε η Marie-Luise Weinberger εκ μέρους της Quadriga.»

 _________________________________________________

πηγή: antinews

Αυτή τη φορά οι Έλληνες δεν θα ξεχάσουν

Αυτή τη φορά, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ΜΕ ΜΝΗΜΗ, θα υποχρεώσουμε τους Εθνικούς Ληστές – απ’όπου και άν προέρχονται – να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.
Και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Και να δημευθούν οι ακίνητες και κινητές περιουσίες τους γιά την εξόφληση των δυσβάστακτων χρεών της Ελλάδας που ΑΥΤΟΙ δημιούργησαν από το 1981 μέχρι σήμερα.
Η παντελής έλλειψη αυτογνωσίας και η μη-ανάληψη ευθυνών, επιβαρύνoυν τη δυσχερέστατη θέση του PASHOCK σήμερα:
EMEIΣ λοιπόν οι Ελληνίδες και οι Ελληνες ΜΕ ΜΝΗΜΗ, ΚΑΙ θυμόμαστε ΚΑΙ γράφουμε συχνά, γιά τα κατα συρροή πρωτόγνωρα εγκλήματά PASCHOK:

- Τραγικό έλλειμα Ηγεσίας. Εμπιστοσύνης. Πολιτικού σχεδιασμού
- Έντονες τάσεις μετανάστευσης Ελλήνων στο εξωτερικό
- Αύγουστος 2007 – Οι πυρκαγιές στην Ελλάδα, στα 4 σημεία του ορίζοντα – Απανθρακώσεις ανθρώπων και ζώων – Καταστροφές περιουσιών. H Ελλάδα στο κέντρο της διεθνούς προσοχής ..
– Ο προάγγελος των Δεκεμβριανών 2008 με την Ελλάδα και πάλι στο μάτι του διεθνή κυκλώνα των ΜΜΕ (κυρίως εντός) και εκτός ..
- Kαθημερινή και λυσσαλέα απαίτηση γιά εκλογές και εκμετάλλευση της μονοεδρικής πλειοψηφίας της ΝΔ.
- Aδιάντροπη και σκατέσχετη υποσχεσιολογία
- Διατήρηση κλίματος μόνιμης προ-εκλογικής περιόδου.
- Επικίνδυνοι ερασιτεχνισμοί
- Τραγικές ατάκες: “Tιτανικός”, “Η Ελλάδα στην Εντατική” “Βουλιάζουμε” που έστειλαν τα spreads στον Υψιστο.
- 4% Πτώση του Ελληνικού Χρηματιστηρίου
- Αγιογραφίες του PASHOCK από τα επιδοτούμενα ΜΜΕ
- Από πρόθεση παραπλάνηση του εκλογικού σώματος
- Ποινικά κολάσιμη υφαρπαγή της εξουσίας με φρούδες υποσχέσεις
- Διάλυση του κοινωνικού ιστού.
- Εθνοκτόνα ν/σ
- Αθρόα είσοδος τριτοκοσμικών λαθρο-μεταναστευτών
- Η Νέα Χούντα. Αυτή τη φορά χωρίς tanks, αλλά με λαθρο-ψηφοθηρικές ελληνοποιήσεις «μαϊμού» γιά επικράτηση PASHOCK τα επόμενα 30 χρόνια. Αδιανόητο. Ασύλληπτο. Διαβολικό Σχέδιο! Θα τους το επιτρέψουμε;
- Καλλικράτης και επιδοτήσεις με αυστηρώς κομματικά κριτήρια
- Ανύπαρκτο (γιά τους Ελληνες) Ε.Σ.Υ.
- Πρωτοφανής διασυρμός της Ελλάδας από Διεθνή ΜΜΕ και Οίκους Αξιολογήσεων
- Οικονομικός όλεθρος και επαιτεία (με «μάσκα» αξιοπρέπειας)
- Εμπλοκή και Επικίνδυνα Αδιέξοδα με Ε.Ε. – Μerkel – ΔΝΤ (χωρίς σχέδιο και χωρίς Ελληνικό Δημοψήφισμα)
- Εξόφθαλμα κερδοσκοπικά εγκλήματα με τα spreads. Qui Buono?
- Πολιτικές παράδοσης των πάντων, άνευ όρων
- ΝΑΤΟποίηση του Αιγαίου
- Ενδοτισμός και συνοπτικές λύσεις για Σκοπιανό.
- Παρακολουθήσεις Ελλήνων Πολιτών και τηλεφώνων.
- Ελληνες Μετανάστες σταν περιοχή τους, τα Πατήσια
- Διάλυση της Αστυνομίας
- Παρανοϊκές συλλήψεις και διαθεσιμότητες Αστυνομικών και Επίλεκτων Στρατιωτικών!
- «Συγγνώμες» σε Αλβανία – Σκόπια!!
- Διαβεβαίωση του ανεκδιήγητου υφυπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. Σπύρου Βούγια που λέει: «Οι Έλληνες έχουν να κερδίσουν από τον πολιτισμό των Αφρικανών και Ασιατών. Είναι θέμα χρόνου να συνηθίσουμε τα ήθη και έθιμα τους, την μουσική τους και τις μυρωδιές τους.»!
- Ασφαλιστικό στα όρια της κατάρρευσης («δεν υπάρχει σάλιο!»)..
- Πράσινα άλογα και αγέρηδες
- Αλλοπρόσαλη φορολογία
- Ανεξέλεγκτος πληθωρισμός
- Εξανέμιση εισοδήματος
- Ρεκόρ Ανεργίας
- Γεωμετρική Αύξηση Εγκληματικότητας
- Ανασφάλεια
- Απαξία Οσίων και Ιερών
- «Αβλαβείς Διελεύσεις» και Τουρκική νηοψία σε Ελληνικά νερά!
- Υποθήκη του μέλλοντος των Ελλήνων, ερήμην των Ελλήνων
- Πανικός
- Κατάργηση Παρελάσεων
- Κατάργηση Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης και Εθνικών Συμβόλων
Θυμόμαστε Επίσης:
- Εγκλημα Χρηματιστηρίου.
- Casino Λουτρακίου – βίαιη μετακίνηση πλούτου και «αυτοκτονίες» χαμένων παικτών
- Samina – 80 θάνατοι + αυτοκτονία Σφηνιά (επί υπουργίας του κολλητού της Μιμής, Χ. Παπουτσή)
- Εκσυγχρονισμός-Ταφόπλακα Σημίτη και colpo grosso Γιάννου
- Μ.Ο.Π.
- Siemens – C4Ι – Diemler
- Mαύρα Ταμεία – Χρηματισμός
- Ξεπούλημα Εθνικών Δικαίων στα Ιμια και Ευχαριστίες Αβραάμ Αβούρη (Κ. Σημίτη)
- Προδοσία και Παράδοση Οτσαλάν από τον «Μεγάλο Τραγουδιστή» Πάγκαλο
- «Το κωλόσπιτο» της Εκάλης και ο Δανειστής
- Ωνασειάδα – Η σκιώδης «Πρωθυπουργός» Μιμή και τα διεθνή ρεζιλίκια!
- Ο παγκοσμίως άγνωστος Μεγαλο-Εφοπλιστής Γ. Κατσιφάρας.
- Ο “Large” γόης αρραβωνιάρης Ακης και η γαμήλια τελετή στο θρυλικό 5στερο «Four Seasons – George V, Paris, France). Πόθεν έσχες Ακης;

Και πλείστα άλλα γνωστά και άγνωστα – μέχρι σήμερα – οικονομικά εγκλήματα, που ΑΥΤΟΙ προκάλεσαν και εξέθεσαν ανεπανόρθωτα το κύρος της Ελλάδας, παγκοσμίως.

Αυτή τη φορά, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΜΝΗΜΗ θα φροντίσουμε ώστε οι Εθνικοί Ληστές να μείνουν στην Ελλάδα, να λογοδοτήσουν ΚΑΙ να πληρώσουν.

Η Ελλάδα των Ελλήνων, ΔΕΝ είναι τυχαία Xώρα.
Είναι Χώρα εξόχως ιδιαίτερη, είναι η Πατρίδα της Ευρώπης με 5000χρονη Iστορία, η οποία ΔΕΝ ακυρώνεται ποτέ, με τίποτα και από κανέναν.

Οι Ελληνες χρειάζεται να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες.

Να γίνουμε σοφότεροι και πιό υπεύθυνοι στις επιλογές μας σε ό,τι αφορά την επιβίωσή μας και το μέλλον μας σ’αυτή τη πανέμορφη, μοναδική χώρα που λέγεται Ελλάδα.
Χρειάζεται να κάνουμε μιά νέα αρχή πάνω σε υγιείς βάσεις, χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς υποχωρητικότητες, χωρίς δουλείες.

Αδέλφια Ελληνες, ΔΕΝ υπάρχει Ανάσταση χωρίς Μεγάλη Παρασκευή.
Αυτή τη φορά, Θα διεκδικήσουμε την ελευθερία μας από τη χειρότερη υποδούλωση και ατίμωση που λέγεται ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΡΕΟΣ.

Ολοι οι Ελληνες μαζί ενωμένοι, όπως παλιότερα οι πατεράδες μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε Ξανά, αυτή τη Θαυμαστή Μονάδα Αντίστασης και Παραγωγής Εκρηκτικής Ενέργειας, που εκπλήσσει τους Φίλους μας παγκοσμίως και απονευρώνει τους αιώνιους εχθρούς μας.

“You have enemies? Good! That means you have stood-up for something, sometime in your life.”

Dimi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top