ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ MEMORANDUM

Τα παρακάτω:

  • Το ξεπούλημα στους τοκογλύφους (επίσημη διαφθορά) με την ταυτόχρονη εξαθλίωση του λαού,
  • η τυραννική εξουσία που γελοιοποιεί τα άρθρα του Συντάγματος και περιφρονεί τον Ελληνικό λαό
  • και οι αθρόες λαθροεγκληματικές ροές ισλαμιστοφασιστών εποικιστών

έρχονται να δώσουν συντριπτικά χτύπηματα στην συνοχή της Ελληνικής κοινωνίας και στην αποδυνάμωση της Εθνικής μας ταυτότητας.

Πως φτάσαμε στις προδοτικές τυραννικές κυβερνήσεις και στο γενικό ξεπούλημα;

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ MEMORANDUM.

Για να φτάσουμε στην εποχή του memorandum (μνημόνια) προηγήθηκαν πολύ προσεκτικά σχεδιασμένα βήματα:

  1. αποεθνοποίησης,
  2. γενοκτονικών πολιτικών
  3. αποβιομηχάνισης,
  4. διόγκωσης του τριτογενούς τομέα
  5. και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος από λαμόγια πολιτικούς και από τα λαμόγια επιχειρηματίες και συνέταιρούς τους στις κλεψιές (τα χρήματα τα προσέφεραμε εμείς οι πολίτες, καλή τη πίστη, στα ασφαλιστικά ταμεία και στα ταμεία του κράτους για να έχουμε ένα κράτος πρόνοιας).

    AΠΟΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ
    Στην αποδυνάμωση της Εθνικής μας ταυτότητας “βοηθάνε” οι πλούσιοι αριστεροί.
    Είναι οι ίδιοι που προκαλούν τα απίστευτα μπάχαλα που βλέπουμε από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας (παρακρατικές ενέργειες εκφοβισμού της κοινωνίας).
    Αυτοί θα ήταν αντιμετωπίσιμοι από εμάς τους πολίτες, αλλά δυστυχώς οι κυβερνήσεις τους χρειάζονται για εκφοβισμό, για την διάσπαση των δυναμικών μαζικών κινητοποιήσεων και για την πλύση εγκεφάλου προς τις νέες γενιές με νεοταξικά ιδεολογήματα.

    Τις μεγαλύτερες ευθύνες όμως έχουν οι κυβερνήσεις που εφαρμόζουν εθνοπροδοτικές ενέργειες. Αυτοί έχουν την κύρια ευθύνη για το σημερινό χάλι που βιώνουμε καθημερινά.

    Η σύγχρονη πολιτική που ακολουθείται στην Ελλάδα από συστημικούς, επιτήδειους και μη, πολιτικούς (π.χ. το χτίσιμο τεμένους, η κάρτα του σκλαβωμένου, τα βιβλία που αποδομούν την εθνική ταυτότητα ενώ αποσιωπούν τους αγώνες της Ελληνικής φυλής) και το παρακράτος (το μπάχαλο της αριστεράς είναι ένα “χρήσιμο” επικουρικό βοήθημα στις εκάστοτε κυβερνήσεις), οδηγούν την χώρα σε ένα ελεγκτικό τυραννικό κράτος, σε γενοκτονικές πολιτικές, σε “σκοτεινά μονοπάτια” οικονομικής επίβλεψης από υπερεθνικούς οργανισμούς, σε υπερφορολόγηση, σε μεγαλύτερη διαφθορά και σε οικονομική ανέχεια μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

    ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
    Και στο παρελθόν οι συνταγές και οι γενοκτονικές πολιτικές των κυβερνώντων οδήγησαν την χώρα σε οικονομική ανέχεια πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού και επέδρασαν αθροιστικά στο πρόβλημα του ασφαλιστικού και στο δημογραφικό πρόβλημα.

    Μερικές από τις γενοκτονικές πολιτικές και συνταγές ακολουθούν παρακάτω:

    • Η μετανάστευση στις δεκαετίες του 50 και 60 που οφείλεται στην φτώχια που έριξαν οι κυβερνήσεις, οι πολιτικοί και οι ξένες κυβερνήσεις τον λαό για να πετύχουν ακριβώς αυτό,
    • Η αποβιομηχάνιση και οι αθρόες εισαγωγές
    • Η αποδυνάμωση του πρωτογενούς τομέα
    • Τα πολυτεκνικά επιδόματα πείνας
    • οι εκτρώσεις,
    • το γεμάτο παγίδες θανάτου οδικό δίκτυο που το πληρώνουμε “χρυσό”,
    • η συνεχής λιτότητα,
    • η μη αναπτυξιακή πορεία της Ελλάδας,
    • Η αδιαφορία για την ανάπτυξη της Ελλάδας μεταφέρθηκε από τους κυβερνήτες στον λαό με τις μόνιμες θέσεις στο δημόσιο στους πρασινοφρουρούς, τα φακελάκια και την ατιμωρισία.

    Η δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για την μη ανάκαμψη της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού έχει γίνει επιστήμη.

    Οι τοκογλύφοι και οι πολιτικοί με αυτή την “επιστήμη” εξέθρεψαν:

    1. Την αύξηση του τιμάριθμου μέσω του κυβερνητικού προστατευτισμού των μονοπωλίων και την εξουθενωτική φορολογία.
    2. την αεριτζίδικη οικονομία (χρηματιστήριο, ομόλογα, υπετοκισμός δανείων, τεχνητές κρίσεις οικονομικές, ενεργειακές περιβαντολογικές πόλεμοι κ.α.) που μαζεύουν τον συσωρευμένο πλούτο
    3. την διαφθορά (μίζες) και αναξιοκρατία στο δημόσιο, την κυβέρνηση και το δικαστικό σώμα.
    4. την σπατάλη κρατικού χρήματος ή την εξαγωγή του σε τράπεζες του εξωτερικού ή/και σε of shore εταιρίες.
    5. την πτώση του κοινωνικού επιπέδου (Μ.Μ.Ε., μη δημοψηφισματική διακυβένηση, πολιτισμός κ.α.)
    6. Τον υπερκαταναλωτισμό

    για να εκμεταλευτούν τον Ελληνικό λαό.

    Η καταλήστευση των οικονομιών μας με την πληρωμή τοκογλυφικών δανείων και το memorandum συμπληρώνουν την “εικόνα” για τον προσχεδιασμένο μας θάνατο.

    Σήμερα αντί το κράτος να προστατέψει τους ελάχιστους μισθούς του ιδιωτικού τομέα, αντιθέτως παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο (βρείτε τα).

    ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ
    Στον δημόσιο τομέα κάποια πράγματα πρέπει να εξορθολογιστούν.
    Η διατήρηση προκλητικών προνομίων από τους δημόσιους υπαλλήλους και η ατιμωρισία τους σε σκόπιμες κωλυσιεργίες και δωροδοκίες-φακελάκια δημιουργούν το αίσθημα της αδικίας στους υπόλοιπους πολίτες του ιδιωτικού τομέα και τους ανέργους, οι οποίοι βλέπουν την ζουγκλοποίηση της αγοράς εργασίας με την κατάργηση του κοινωνικού κράτους (Ι.Κ.Α., οκτάωρο, έμπρακτη βοήθεια προς την αγροτιά) που είχε φτιάξει για τον φτωχό λαό ο Μεταξάς.

    Όμως υπάρχει τεράστια διαφορά από τον εξορθολογισμό στο ξεπούλημα.

    Η ιδιωτικοποίηση της υγείας με την μη εξυπηρέτηση των γηγενών ασθενών (κλείνεις το ραντεβού για ένα, δύο, ή περισσότερους μήνες μετά αν δεν έχεις να πληρώσεις), η επιδοματική πολιτική προς τους πολίτες τρίτων χωρών και η δωρεάν νοσηλεία τους, η διάλυση της παιδείας και της άμυνας δεν είναι σημάδια που δείχνουν ότι η ακολουθούμενες πολιτικές είναι ορθές.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

     
    back to top