ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)


Slider

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010

Ο κοινωνικός ιστός δεν πρέπει να κατακερματιστεί από την εξαθλίωσή μας αλλά αντιθέτως πρέπει να βρούμε κάποιους τρόπους να ισχυροποιηθεί

Εμείς τα πειραματόζωα της νέας αταξίας πραγμάτων, στις καταιγιστικές εξελίξεις που βιώνουμε καθημερινά στην Ελλάδα, θα αντισταθούμε (με όποιο τρόπο σκεφτούμε π.χ. ατομικό ή ομαδικό) στα γενοκτονικά και τα εθνοκτονικά σχέδια πανίσχυρων τραπεζιτών, πανίσχυρων υψηλόβαθμων στελεχών πολυεθνικών και πανίσχυρων πολιτικών που απαρτίζουν τα σκοτεινών σκοπών think tanks.

Ο κοινωνικός ιστός δεν πρέπει να κατακερματιστεί από την εξαθλίωσή μας αλλά αντιθέτως πρέπει να βρούμε κάποιους τρόπους να ισχυροποιηθεί (π.χ. κινητοποίηση γειτονιών, κοινές δράσεις κ.α.) για να καταφέρουμε να αποτινάξουμε τον τυραννικό ζυγό που μας καταδυναστεύει, μας εξαθλιώνει, διώχνει τους νέους/νέες στο εξωτερικό και μας σκοτώνει.

Το παραπάνω σχόλιο το έκανα στο blog αλλενάκι στην πολύ καλή ανάρτηση με τίτλο: Μια προαναγγελθείσα γενοκτονία: η πράσινη ποινικοποίηση της γέννησης παιδιών στην υπογεννητική Δύση και η σχέση της με την απάτη της ανθρωπογενούς ρύπανσης και το φόρο CO2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top