ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Δεν φοβάμαι να τους εναντιωθώ. Η δικαίωση του Πολυτεχνείου και η τιμή του εισαγόμενου μπακαλιάρου Ισλανδίας



Δεν φοβάμαι να τους εναντιωθώ.
________________________________________________

πηγή: http://amantomatimou.wordpress.com/


38 χρόνια μετά το Πολυτεχνείο – επιτέλους – δικαιώθηκε!
– Ο Στρος Καν του Σοσιαλ-Αριστερού IMF (ΔΝΤ) πανηγυρίζει για τη “νίκη της αριστεράς” στην Ελλάδα. Του χρόνου μπορεί και να καταθέσει στεφάνι σύσσωμη η Τρόϊκα.

– Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες εκλέγονται με λιγότερους από όσους μάζευε ο Πατακός για να “γιορτάσουν” την εθνοσωτήριο 21η Απριλίου.
– Το Κολωνάκι, σαν πρώην καταπιεσμένη αδερφή, επιτέλους “βγήκε από την ντουλάπα”  και ψήφισε την μεγάλη του αγάπη: Το ΠΑΣΟΚ. Από τη “Βιβλιοθήκη” μέχρι το “DaCapo” και από το “Πρυτανείο” έως το “Jackson’s”, και από του “Prada” έως του “Gucci”, σε όλα τα μετερίζια της Αριστεράς ο κόσμος πανηγυρίζει για την εκλογή του σύντροφου Καμίνη.
– Ο σύντροφος Ψαριανός μπορεί πλέον να ανεβοκατεβαίνει ελεύθερα με τη – σοσιαλιστική – Φεράρι την Πατριάρχου Ιωακείμ χωρίς να φοβάται επεισόδια από κύκλους της “αντίδρασης” και της “πλουτοκρατίας”.
– Και η μεγάλη μορφή του Πολυτεχνείου, η αγαπημένη μας Μαρία Δαμανάκη από τις Βρυξέλλες καθορίζει την τιμή του εισαγόμενου μπακαλιάρου Ισλανδίας και το πόσοι τόνοι γαύρου επιτρέπεται να αλιευθούν φέτος!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top