ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Γιώργο, ο Σοσιαλισμός είναι βαρβαρότητα ή η βαρβαρότητα είναι σοσιαλισμός;

πηγή: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (Αναγνώστες)


Προσπαθώντας να παρακολουθήσω τον νέο τρόπο της τηλεοπτικής προπαγάνδας, έβλεπα χθες μία σειρά από ανθρώπους της Υγείας να παραθέτουν ένα προς ένα τα προβλήματα που δημιουργεί η κυβερνητική παρέμβαση (δηλαδή το μνημόνιο). Ο κύριος Λοβέρδος παρακολουθούσε (με το γνωστό ύφος της θλιμμένης χήρας) αλλά ήταν υπέρμαχος του «προγράμματος» εξοικονόμησης πόρων!!!
Βέβαια, έμεινα με την απορία, πώς μπορεί να κοιμάται τα βράδια, όταν γνωρίζει πως τα μέτρα που εισάγει στην Υγεία αφαιρούν ανθρώπινες ζωές;…
Άραγε, πόσους συμπατριώτες θα χάσουμε προκειμένου να ικανοποιηθεί ο κύριος Λοβέρδος και οι προϊστάμενοί του;
Άραγε, θα μπορέσουν ποτέ να μας πούνε πόσα ευρώ κοστίζει η ζωή ενός Έλληνα;
**********
“Οι βουλευτές ζήτησαν ελευθερία να μιλούν και ψήφο κατά συνείδηση”.
Δεν ξέρω αν ζήτησαν τέτοιο πράγμα οι βουλευτές από το κόμμα τους, αλλά αν το ζήτησαν σημαίνει ότι το κόμμα τους δεν τους επιτρέπει να την ελευθερία γνώμης και την ψήφο κατά συνείδηση.
Πράγμα το οποίο είναι ΚΑΤΑΦΩΡΗ Συνταγματική παραβίαση.
Και επί τέλους, ας δούμε έναν στην φυλακή για παραβίαση του Συντάγματος.
Εδώ βλέπουμε ανθρώπους στην φυλακή για χρέη 100 ευρώ.
Για το Σύνταγμα μιλάμε, όχι για κάποιον κανονισμό πολυκατοικίας.
**********
Τελικώς με αμερικανικές εντολές η νέα ελληνική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με καπετάνιο τον Αμερικανό κ. Γ. Παπανδρέου, όστις δεν φημίζεται για την υπεράσπιση των ελληνικών συμφερόντων, αλλά και χωρίς να έχει σχέση με τη ναυσιπλοΐα , καλείται να υπερφορτώσει το πλοίο Ελλάς με μέγιστη χωρητικότητα , περίπου δέκα εκατομμυρίων επιβατών – πολιτών, με τρία ακόμα εκατομμύρια μουσουλμάνους λαθρομετανάστες , γεγονός που θα προκαλέσει τον καταποντισμό του. Παρέδωσεν επίσης βάσει του σχεδίου των ΗΠΑ ,τη διακυβέρνηση της χώρας στους τοκογλύφους του Δ.Ν.Τ., του οποίου η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εκτελεί τις εντολές!… Ούτω θα πραγματοποιηθούν τα σχέδια του διαμελισμού της Ελλάδας και η συνεκμετάλλευση των τεράστιων πλουτοπαραγωγικών πηγών του Αιγαίου με την Τουρκία και τις αμερικανικές εταιρίες , κατά πως έχουν προγραμματίσει οι… σύμμαχοί της. Προκειμένου δε να μας χρυσώσει το χάπι ο Αμερικανός πρωθυπουργός της Ελλάδας , δήλωσεν ανερυθριάστως ότι : “Στο Αιγαίο δεν υπάρχει πετρέλαιο !…”. Και για να επιβεβαιώσει τη σχετική ψευδολογία του, καθώς και την αντίληψή του περί της νοημοσύνης των Ελλήνων, ίδρυσε εταιρία για την εκμετάλλευση των… ανύπαρκτων -κατ’ αυτόν- πετρελαίων του Αιγαίου !…
**********
Είναι η μοίρα της Ελλάδας , τέτοια που οι Έλληνες είναι πάντοτε εκτός χρόνου . Αυτό όμως θα όμως θα μας οδηγήσει μοιραίως και ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ! Αυτό μας το δίδαξεν ο Αϊνστάϊν. Έτσι το σχέδιο του Αμερικανού πρωθυπουργού της Ελλάδας και των μεγαλοεκδοτών απάντων εκτελούντων τις εντολές του Club Bilderberg , που βαδίζει προς την ολοκλήρωσή του.
**********
Τελικώς το ερώτημα που ανακύπτει είναι αυτό που αναφώνησεν ο “Juvenalius” που είναι το εξής: “Qui custodiis custodians ;”. {Ποίος φρουρεί τους φρουρούς}; Κατά την επιστήμη της “Κοινωνιολογίας” φύλακες είναι οι πολίτες. Όμως οι αγύρτες πολιτικοί το ξεπέρασαν αυτό με τις ρουσφετολογικές προσλήψεις τους στο δημόσιο, που έχει πλέον γεμίσει με αργόμισθους. Έτσι εν συνεχεία τους επέβαλαν και στις ΔΕΚΟ, αλλά και στους μεγαλοεπιχειρηματίες . Αυτοί με τη σειρά τους απαίτησαν φοροαπαλλαγές και δάνεια για να τους προσλάβουν, μέχρι που χρεοκόπησε το Δημόσιο και οι ημικρατικές επιχειρήσεις . Οι δε δανειοδοτηθέντες μεγαλοεπιχειρηματίες , με τα χρήματα των δανείων έκαναν επενδύσεις στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα τη γενική χρεοκοπία !…
**********
Πίσω από τους Ελληνες πολιτικούς μεγαλοεκδότες και δημοσιογράφους που κόπτονται δήθεν για διαφάνεια και δημοκρατία , κρύβονται ύποπτα ξένα συμφέροντα μέσα σ’ ένα σύμπλεγμα οικονομικών και πολιτικών συναλλαγών αλληλεξάρτησης , αλλά και εκατέρωθεν εκβιασμών. Ετσι τα μέσα ΜΜΕ από 4η εξουσία μετεβλήθησαν σε έναν ακόμα εξουσιαστικό θεσμό διαπλεκομένων συμφερόντων, κατευθυνομένων από ξένα κέντρα ! Δυστυχώς έχει πάψει προ πολλού στην Ελλάδα να παράγεται πολιτική σκέψη και επανήλθαμε στην εποχή της ίντριγκας και της λάσπης , την οποίαν χρησιμοποιούν οι πολιτικοί μας , αντί εποικοδομητικού πολιτικού λόγου. Xρέος των ΜΜΕ είναι η έκφραση της ιδεολογίας των λαών, που βασίζεται στις ηθικές αρχές και όχι να ενεργούν ως πράκτορες της εξουσίας για την επιβολή απόψεων σκοτεινών και ιδιοτελών συμφερόντων.
**********
Τώρα δε μένει παρά να διαπιστώσουμε πόσο υπάκουος και πόσο καλό παιδί θα είναι στα κελεύσματα του Club Bilderberg , και ο νέος αρχηγόςε της Ν.Δ. κ. Α. Σαμαράς , μέλος του οποίου τυγχάνει , όπως ο κ. Πρωθυπουργός , ο κ. Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, η διεκδικήτρια της αρχηγίας της Ν.Δ., καθώς και άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη των δύο κομμάτων εξουσίας στην Ελλάδα! Οσο για τον κυρίαρχο λαό, αυτός νομίζει ότι είναι κυρίαρχος μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια , όπου κατόπιν της πλύσης εγκεφάλου από τα ΜΜΕ, ψηφίζει αυτό που του έχουν επιβάλλει , για να μεταβληθεί την επομένη σε κοψοχέρη (αυτός ο όρος είναι ελληνικός…)

Αναγνώστες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top