ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Μεγάλη σημασία δίνεται από την νέα αταξία πραγμάτων στις φυτευτές κυβερνήσεις, στους πρόθυμους συνεργάτες-εργαλεία, στη λαθροεισβολή και λαθροκατοχή της Ευρώπης από φανατικούς ισλαμιστές.

Η πιθανή συνεργασία της rand με διάφορες μυστικές "υπηρεσίες" όπως η nsa, η cia και την αμερικάνικη κυβέρνηση δεν νομίζω να έχει μόνο αντικείμενο τον ανθρώπο αποδοτική μηχανή-καταναλωτή και τις γενοκτονίες όπως αναφέρει το άρθρο.
Ίσως να αποτελεί για κάποιους σκοτεινούς κύκλους "επιθυμητό προορισμό".

Σχεδιασμοί μπορούν να γίνουν και σε άλλους "τομείς" με τον συνδιασμό της κοινωνικής ψυχολογίας, της ψυχολογίας της μάζας, τις θεωρίες των παιγνίων, της θεωρίας της λογικής επιλογής κ.α.

Μεγάλη σημασία δίνεται από την νέα αταξία πραγμάτων στις φυτευτές κυβερνήσεις, στους πρόθυμους συνεργάτες-εργαλεία, στη λαθροεισβολή και λαθροκατοχή της Ευρώπης από φανατικούς ισλαμιστές.

Οι "φυτευτές κυβερνήσεις" και οι "πρόθυμοι" υποστηρικτές των παγκοσμιοποιητικών ιδεολογημάτων μπορούν μα κάνουν πιο "αθόρυβη" και "αποτελεσματική" ζημιά.

Όπως είχε πει και ο Κικέρων:
«Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του. Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη… Ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει την ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης, μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί».

Το παραπάνω σχόλιο το έκανα στο blog ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στην ανάρτηση με τίτλο: Η σκιώδης παγκόσμια κυβέρνηση έχει ονοματεπώνυμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top