ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

H “θεατρική παράσταση” που έδωσαν οι λιμουζινάτ(ι)

Σχόλιο που έκανα στο blog αλλενάκι στην ανάρτηση με τίτλο: H κραυγή Προδότες! δόνησε τη γη του Αγ. Παντελεήμονα.

Ηταν μια “θεατρική παράσταση” που έδωσαν οι λιμουζινάτ(ι) ενώ ετοιμάζουν την εξαθλίωση του λαού με την “κινεζοποίηση” των μισθών και την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων, την διάλυση της κοινωνικής-Εθνικής συνοχής με την εισβολή και κατοχή από λαθροεισβολείς, το ξεπούλημα της πατρίδας και των υποδομών που έγιναν με ιδρώτα, αίμα, θυσίες και με πολύ κόπο από τους προγόνους μας.

Η “θεατρική παράσταση” είχε σαν σκοπό την αποτροπή της γεωμετρικής αύξησης του αριθμού των εθνικά συνειδητοποιημένων πατριωτών ώστε η επιτυχία των Εθνοπροδοτικών σχεδίων τους να είναι ευκολότερη.

Η γεωμετρική αύξηση του αριθμού των εθνικά συνειδητοποιημένων πατριωτών ενάντια στην πολυφυλετική εισβολή και κατοχή είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων.
Ένας από αυτούς τους παράγοντες είναι το “παράδειγμα” αυτοοργάνωσης του Αγ. Παντελεήμονα. Μια πλατεία εθνικά συνειδητοποιημένων πατριωτών μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στα σχέδια της νέας αταξίας πραγμάτων επειδή θα δώσει το “κακό παράδειγμα της αντίστασης” σε άλλες πλατείες, γειτονιές, χωριά, πόλεις, κράτη.
Γι΄αυτό και η “θεατρική παράσταση”.
Η προσπάθεια εξομάλυνσης του πολυφυλετικού πειράματος θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά “κακά παραδείγματα” στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top