ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.....ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

πηγή: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

Οι "αγορές" υπολόγισαν πως η φτιαχτή οικονομική κρίση που προκλήθηκε απο τους πολιτικάντηδες σε συνεργασία με τους τραπεζίτες και τους Ευρωπαίους υπαλλήλους για να ελέγξουν πλήρως όχι απλά τους λαούς αλλά τους λαούς χωρίς κράτος.
Αφου η εξαφάνιση της έννοιας του κράτους με ότι αυτό συνεπάγεται ήταν το πρώτο τους μέλημα και συνεχίζει να είναι.
Ο πολίτης δεν πρέπει να είναι Έλληνας ή Γάλλος ή Ιταλός παρά μόνο Ευρωπαίος.
Με το ίδιο σκεπτικό που δεν μπορεί κάποιος να πιστεύει σε δυο "Θεούς" έτσι και ο σχεδιασμός επιβάλει την κατάργηση των Εθνών μέσα απο την αποδόμηση της ιστορίας,της γλώσσας και της θρησκείας.
Αυτό ήταν το πρωτο στάδιο....
Η εφαρμογή του δεύτερου σταδίου είναι η αντικατάσταση του απο ένα σύστημα όπου ο "Ευρωπαίος πολίτης" -καταναλωτής θα είναι πιστός μόνο σε αριθμούς αφού και ο ίδιος θα είναι πλέον προϊόν αριθμών.Τα κράτη θα πάψουν να λειτουργούν με νόμους και ο μοναδικός που θα ισχύει είναι αυτός του χρήματος.
Είναι η ακραία άποψη ενός καπιταλιστικού-φιλελευθερου συστήματος που αποσκοπεί στην διάλυση των ευρωπαϊκών κρατών ένα σύστημα αντίστοιχο του κομμουνισμού που όσο και αν φαίνεται περίεργο αποσκοπεί στα ίδια αποτελέσματα.
Μην ξεχνάμε πως ο ίδιος ο Εβραίος Μαρξ είχε γράψει πως η ιδανική κοινωνία μετα την επιβολή του κομμουνισμού θα είναι κοινωνίες χωρίς κράτη,χωρίς σημαίες αλλά μια παγκόσμια διακυβέρνηση απο.... εργάτες που στην πράξη αποδείχτηκε ότι όχι μόνο εργάτες δεν ήταν αλλά ποιο φασίστες και απο τους φασίστες.
Είναι ενδεικτική ίσως η....προτίμηση των Εβραίων στις παγκόσμιες διακυβερνήσεις.
Ο υπαρκτός σοσιαλισμός κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος αφού πρώτα κατέρρευσε ο φόβος και η τρομοκρατία με την οποία οι "εργάτες" φρόντιζαν για την ευημερία των λαών.
Το ίδιο θα συμβεί και με τον φιλελεύθερο καπιταλισμό αν οι λαοί ξυπνήσουν και αντιδράσουν δυναμικά ωστε η εξουσία να επανέλθει στα χέρια τους.
Αν επιδιώξουν αντι της "ευρωπαϊκής αλληλεγγύης" των λαμογιών ,της αδελφοσύνης των δειλών και των ψευτο-ειρηνιστών να επιβάλουν την ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ θέληση του κάθε Εθνους.
Να αποφασίζουν οι ίδιοι για το μέλλον τους όπως έκαναν για χιλιάδες χρόνια και όχι να παραδίδουν την εξουσία στο οικονομικό διευθυντήριο της ΕΕ.
Αυτό που πρέπει να γίνει σύνθημα είναι το ΝΑΙ στην Ευρώπη των Εθνών....ΟΧΙ στην Ευρώπη των λαών.
Ναι στην Ευρώπη ανεξαρτήτων κρατών που μέσα απο την πρόοδο και την ευτυχία των πολιτών τους κατα πρώτο και κύριο λόγο....ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ και δεν θα υποχρεωθούν να συμπορευθούν με άλλους λαούς.
Πάντα όμως με κύριο γνώμονα το καλό του κράτους και όχι κάποιας ανώνυμης εταιρείας.
Και όχι στο όνομα μιας ανύπαρκτης και ψεύτικης ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης αλλά στο όνομα του υπαρκτού και αληθινού λαού του καθε ευρωπαικού κράτους ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
Με την διαφορετική κουλτούρα,τις διαφορετικές ανάγκες και τον διαφορετικό πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top