ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Η αυτοπροστασία μας και η υπεράσπιση αυτονόητων δικαιωμάτων όπως αυτά της ασφάλειας και της αξιοπρέπειας είναι εκτός από αυτονόητα και Συνταγματικές επιταγές

Η αυτοπροστασία μας και η υπεράσπιση αυτονόητων δικαιωμάτων όπως αυτά της ασφάλειας και της αξιοπρέπειας είναι εκτός από αυτονόητα και Συνταγματικές επιταγές.

Όμως οι Συνταγματικές εκτροπές από τους κυβερνώντες είναι συνεχείς ενώ κάνουν ότι μπορούν για να προκρίνουν τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών έναντι των δικαιωμάτων των γηγενών.

O λαός έχει αρχίσει να αφυπνίζεται καθώς εξαθλιώνεται, ζώντας με τον φόβο της εγκληματικότητας στα πολυφυλετικά γκέτο και μαθαίνοντας τις αποιοκρατικές διεθνείς συμβάσεις που υπόγραφτηκαν από βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου.

Η μεταφορά πλούτου από τους γηγενείς προς τις τράπεζες, τους κυβερνώντες και τους λαθρομετανάστες (οι λαθροεγκληματίες κάνουν συνεχείς παραβατικές ενέργειες, λαμβάνουν επιδόματα και έχουν δωρεάν κρατικές υπηρεσίες χωρίς να συμβάλλουν ούτε στο ελάχιστο) είναι σχέδιο που οι κυβερνώντες ακολουθούν κατά γράμμα.

Με αυτές τις μεθοδεύσεις από τους κυβερνώντες η υπεράσπιση του άρθρου 120 του Ελληνικού Συντάγματος από εμάς τους πληβείους είναι μονόδρομος.

Αυτά τα γνωρίζουν οι κυβερνώντες και γι΄αυτό υπάρχει ο σκόπιμος αφοπλισμός των γηγενών.

Το παραπάνω σχόλιο το έκανα στο blog αλενάκι στην ανάρτηση με τίτλο: H Toυρκία οπλίζει το λαό της… Πέντε νόμιμα όπλα στην κατοχή κάθε Τούρκου πολίτη άνω των 18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top