ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Client Back Office Error Account 88888




Το κατηγορώ των πατριωτών κατά των πληρωμένων γραφιάδων κυβερνητικής σοσιαλφιλελεύθερης προπαγάνδας.
(όπου ............ βάλτε οποιοδήποτε ψευδώνυμο πληρωμένου γραφιά κυβερνητικής προπαγάνδας)

Σχόλια στο antinews


BlueSky says:
Εμφανίστηκε και πάλι ο ανεκδηίγητος ....................., ο κρατικοδίαιτος χορηγούμενος δημόσιος υπάλληλος του πασόκ.
Ούστ ρε, εσύ και οι ομοιοί σου, λαμόγια του ΔΝΤ της Lazards της Goldman Sachs, πνευματικά παιδιά του Εφραίμ του Φωτιάδη και του Δρύ, γλείφτες της εθνικής ζαρτιέρας, υπερασπιστές αυτών που ξεπούλησαν τα Ίμια, κολλητοί ΑΥΤΏΝ που υπερχρέωναν συμβάσεις στα οπλικά συστήματα, λaμόγια του χρηματιστηρίου που κλέψαν τον ιδρώτα των ελλήνων το 1999, κλέφτες των χρημάτων των εργαζομένων του ελληνικού λαού εν έτει 2010, εμπνευστών του Τ10, κολλητοι του όλα10 μεταφορέων χρημάτων BNP Paribas έτερων κομιστών, καθώς και ειδικότερα, κολλητοί των εβραίων που ξεπουλούν τη χώρα κάθε μέρα από την 4 Οκτ 2009.
Αυτός είσαι, το κατάλαβες;;;;



athamas says:
Προς ..........................................
Αλήθεια μεγάλε εσείς που ρωτάγατε τους μεγάλους οικονομολόγους επί τρείς δεκαετίες δεν είσαστε οι ίδιοι που οδηγήσατε την χώρα στην χρεωκοπία;
Γιατί μήν γελιόμαστε η χώρα χρεωκόπησε και για να ξεχρεώσει τώρα θα μετατρέψουμε σε δούλους των δανειστών όλους τους Έλληνες (πλήν βεβαίως βεβαίως όσων θα εξυπηρετούν τα συμφέροντα των δανειστών aka GAP και το σκυλολόι του)
Μήπως ............................................ να ρίξεις μια ματιά που βρίσκονταν η Ελληνική οικονομία το 1980 και που βρίσκεται σήμερα;
Μήπως να θυμηθείς ποιοί ρήμαξαν τους Έλληνες με την απάτη του χρηματιστηρίου;
Μήπως να μας πείς ποιός έφτασε όλους τους Έλληνες να έχουν ένα μόνο όραμα: «μια θέση στο δημόσιο!»;
Και μήπως να μας πείς ποιοί μπήκαν στην πολιτική άφραγκοι και σήμερα δεν ξέρουν τι έχουν;
Μήπως να μας πείς τι στο καλό έγιναν όλα εκείνα τα πακέτα της ΕΕ; (γιατί επενδύσεις και υποδομές αντίστοιχες των επιδοτήσεων δεν έγιναν με την καμμία!)
Μήπως τελικά πρέπει κάποιοι να πάνε κατά Κορυδαλλό μεριά για τις ρεμούλες τριάντα ολόκληρων χρόνων;
Και μήπως ήρθε ο καιρός κάποιοι να φύγουν νύχτα με ελικόπτερο;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικά ανδιαφέρουσα ανάρτηση από το http://cretanpatriot.blogspot.com/
Ποιοι θάβουν την υπόθεση ΤΟΡΚΑΣΟ του ΤΣΟΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ;
Ωραία και καλά με τους πολίτες φοροφυγάδες αλλά τι γίνεται με τους λογαριασμούς του Ακη του Τορκάσο;
Τι κάνει ο ΣΔΟΕ, ο σκληροτράχηλος, με τον Ακη τον Τορκάσο, τον οff shore;
Ποιος πασόκος προστατεύει τον Ακη τον Τορκάσο, περισότερο από τη νοημοσύνη μας;
Μήπως οι παλαιοί συνήγοροί του στην περίφημη Εξεταστική για τα Εξοπλιστικά, οι κ.κ Βενιζέλος και Λοβέρδος;
Έχουμε την εντύπωση ότι ο Παπανδρέου ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για να υποστεί το στραπάτσο του Καραμανλή, ως συνεχιστής της ατιμωρησίας και της ανομίας .
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:
Ο ξάδελφος του πρώην υπουργού Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζίβρας, είναι ο ιδρυτής της οφ σορ εταιρίας “Τορκάσο”, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από παράνομες ενέργειες, Γιώργος Γκρόζος.
Η εν λόγω εταιρία είναι η οφ σορ επιχείρηση στην οποία ανήκε στο παρελθόν η οικία του Άκη Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αεροπαγίτου, ενώ εμφανίζεται να έχει συναλλαγές με τη Μονή Βατοπεδίου.
Πιο συγκεκριμένα, η Τορκάσο Investements Limited, όπως είναι το πλήρες της όνομα, θεωρείται σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα η οποία κατά την αξιωματική αντιπολίτευση συνδέει την αγορά του νεοκλασικού του Άκη Τσοχατζόπουλου με το real estate της Μονής Βατοπεδίου.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής κεφαλαιαγοράς, ο οποίος κατέθεσε στην προανακριτική της Βουλής το μετοχολόγιο του ομίλου MIG, η πραγματική δικαιούχος της οφ σορ εταιρίας “Ρασσαντέλ” είναι η Μονή Βατοπεδίου.
Η υπόθεση ως τώρα:
Ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος αγόρασε το νεοκλασικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου από την εταιρία Nobilis τον Ιανουάριο του 2001 έναντι 136 εκατομμυρίων δραχμών.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι συμμετέχουν στην εξεταστική για το Βατοπέδι, στην προηγούμενη εξεταστική και πιο συγκεκριμένα στο πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδας το 2008, η μονή Βατοπεδίου είχε πουλήσει όροφο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στην Κηφισίας στην εταιρία Τορκάσο.
Μάλιστα, υποστηρίζουν οι βουλευτές, η μονή είχε πληρώσει τότε στην Τορκάσο και τον κ. Σαχπατζίδη έξι επιταγές του ενός εκατομμυρίου. Από αυτές, σύμφωνα με το πόρισμα της τράπεζας πάντα, αγνοείται η τύχη της μιας.
Οι γαλάζιοι βουλευτές ζητάνε το άνοιγμα των λογαριασμών της Τορκάσο στην Κύπρo.

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top