ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Απόγονοι ηρώων και ηρωίδων, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δε θα δεχτούμε την ισοπέδωσή μας από τους προδότες και το ΔΝΤ

Σχεδόν όλες οι νομοθετικές κινήσεις που έχει "περάσει" το ΠΑΣΟΚ είναι τεράστια σκάνδαλα εναντίον των συμφερόντων μας (του απλού Έλληνα και Ελληνίδας) που αποκρύπτονται ή "περνάνε στα ψιλά" συστηματικά από τα από τα μέσα μαζικής απόκρυψης, κοινωνικών συγκρούσεων & παραπλάνησης.

Οι μυστικές διαδρομές του χρήματος μεταξύ του τύπου και των τραπεζών αποκαλύπτονται, ιδίως στην εποχή την οποία ζούμε, από τα διαστήματα της πολιτικά ορθής άποψης, δηλαδή από την προπαγάνδα των διλημμάτων και των μονοδρομων που γίνεται από τα μέσα μαζικής απόκρυψης, κοινων. συγκρούσεων & παραπλάνησης.

Στην περίπτωση που υπάρχουν κοινοί επενδυτές μεταξύ τραπεζών και καναλιών, εφημερίδων, περιοδικών τότε γίνεται αυτονόητο το πέρασμα της επικοινωνιακής γραμμής των τραπεζών και του ΔΝΤ στα μέσα μαζικής απόκρυψης, κοινων. συγκρούσεων & παραπλάνησης.

Ο λαός φωνάζει "φέρτε πίσω τα κλεμμένα", αλλά οι πολιτικοί κωφεύουν ή κάνουν πως κωφεύουν θεωρώντας πως ο λαός θα φωνάξει θα διαμαρτυρηθεί και στο τέλος θα βαρεθεί και θα υποταχτεί στο γενικό ξεπούλημα της Ελλάδας με την δικαιολογία της χρεωκοπίας που προωθείται από τα μέσα μαζικής απόκρυψης, κοινωνικών συγκρούσεων & παραπλάνησης εξαιτίας ή εξ αφορμής ενός ειδεχθούς χρέους που γιγάντωσαν εσκεμένα οι πολιτικοί.

Αφού τα έχουν "φάει" τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων με επενδύσεις σε χρηματιστηριακά "παιχνίδια", φούσκες ομολόγων, κ.α. πως να βρεθούν τα λεφτά;

Δε θα αφήσουμε (οι απλοί Ελληνες και Ελληνίδες πολίτες) να μας πάρουν την "αγελάδα" και να μας πουλάνε το "γάλα" της πανάκριβα.
Η απάντησή μας στις προδοτικές κινήσεις θα είναι η αντίσταση όλων μας στην σχεδιασμένη παρακμή που μας ρίχνουν.

Απόγονοι ηρώων και ηρωίδων, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δε θα δεχτούμε την ισοπέδωσή μας από τους προδότες και το ΔΝΤ και θα διαλύσουμε τα σενάρια του πειράματος που οδηγούν στην εξαθλίωσή μας και το ξεπούλημα της περιουσίας μας (ιδιωτική και δημόσια) σε λίγα μεγαλολαμόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top