ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Απ’ τους γέροντες μωρε; Ντροπή σας !!!!

πηγή: ΙΔΕΟΠΗΓΗ

Η παρούσα κυβέρνηση, (Τσολάκογλου για πολλούς), αναίσχυντα αφαίρεσε από τις συντάξεις των πατεράδων και παππούδων μας για να σώσουν τρομάρα τους την οικονομία.

Αυτοί που δούλεψαν επί 40 χρόνια για να σταθεί αυτός ο τόπος, που ρημάχτηκε από τον πόλεμο και τον εμφύλιο, αυτοί που ήρθαν απ’ τα χωριά και στριμώχτηκαν στις πόλεις και με φτηνό μεροκάματο ανέπτυξαν την Ελλάδα, αυτοί που πλήρωναν χρόνια και χρόνια το ρημάδι το ΙΚΑ, τιμωρούνται να μη τους περισσεύει ούτε ένα ευρώ για τον καφέ στο καφενείο, ένα ευρώ για τη σοκολάτα του εγγονού, ένα ευρώ για το γιαουρτάκι της γριάς τους.

Δεν υπάρχει χειρότερη κοινωνία απ’ αυτή που δεν σέβεται τους γέροντές της. Προσωπικά ντρέπομαι να βλέπω τους γερόντους στην πλατεία να κάθονται στα παγκάκια όχι από επιλογή αλλά γιατί δεν περισσεύει για το καφεδάκι τους.

Αν ανατρέξουμε στην πολυχιλιετή ιστορία μας δεν θα ξαναδούμε τέτοια συμπεριφορά των Ελλήνων στους γέροντες. Ο σεβασμός τους ήταν ακρογωνιαίος λίθος του πολιτισμού μας. Η αναφορά σε ιστορικά στοιχεία είναι περιττή. Αυτοί που μας κυβερνούν είναι Έλληνες;;;;;;

Πως καταντήσαμε έτσι μωρέ, θα έλεγε ο γέρος του Μωριά, τους πατεράδες μας μωρέ!!!!!!!!!!! « Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους » θά ‘λεγε.


πηγή: ΙΔΕΟΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top