ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

πηγήantinews
αναδημοσίευση: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ


Φαίνεται πως οι ξένοι σύμβουλοι του πρωθυπουργού έχουν αρχίσει ήδη τα δίνουν το στίγμα τους…
Στην αναζήτηση ενός «τέταρτου» πολιτικού δρόμου αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, σε συνέντευξή του στην αμερικανική εφημερίδα Christian Science Monitor
Τι είναι αυτός ο “τέταρτος” δρόμος και τι στο καλό έγινε με τον “τρίτο”;
Ο Γ. Παπανδρέου παραδέχθηκε την αποτυχία του «Τρίτου Δρόμου» προς τον Σοσιαλισμό, δηλαδή του συμβιβασμού του σοσιαλισμού με τον καπιταλισμό,ο οποίος όπως είδαμε μέχρι τώρα κατέληξε στον πλήρη θρίαμβο του πιο σκληρού καπιταλισμού και μάλιστα στην περίπτωση της Ελλάδας και του πατέρα του, Ανδρέα Παπανδρέου, του κρατικοδίαιτου καπιταλισμού.
Αντί για έναν “τρίτο δρόμο” χρειαζόμαστε έναν “τέταρτο δρόμο”» δήλωσε, λέγοντας ότι τα στοιχεία που αποτελούν αυτόν τον “τέταρτο δρόμο” είναι η διεθνής διακυβέρνηση και ο ρόλος των διεθνών οργανισμών (όπως ο ΟΗΕ και η G20) που θα θέτει τη διεθνή αλληλεγγύη πάνω από εθνικά συμφέροντα. Αυτός ο δρόμος θα επιτρέπει στις αγορές να αναπτύσσονται, αλλά όχι εις βάρος της δημοκρατίας», είπε ο πρωθυπουργός

Με  άλλα λόγια ο κ. Παπανδρέου επιβεβαιώνει και επισήμως ότι δεν πιστεύει στην ύπαρξη Ελληνικού Εθνικού Κράτους και ότι ενεργεί για λογαριασμό της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης

Και προφανώς, όταν αναφέρεται σε διεθνείς οργανισμούς εννοεί και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το οποίο οφείλουμε να ομολογήσουμε, ενεργεί … πάνω από τα εθνικά συμφέροντα…
Αυτός ο δρόμος θα επιτρέπει στις αγορές να αναπτύσσονται, αλλά όχι εις βάρος της δημοκρατίας, είπε ακόμα ο πρωθυπουργός..
Ο Πρωθυπουργός ξεχνάει κάτι πολύ βασικό, ή απλά πρεσβεύει κάτι εντελώς ουτοπικό: Τον εθνοκεντρικό χαρακτήρα του Διεθνούς Συστήματος. Τα κράτη είναι ορθολογικοί δρώντες που λαμβάνουν τις αποφάσεις τους σύμφωνα με δύο παράγοντες: Την Ισχύ και το Συμφέρον τους. Και ιδιαίτερα οι ισχυρές χώρες, (Γερμανία, ΗΠΑ, Κίνα, Ρωσία κτλ..) δε θα διανοηθούν να θέσουν τα συμφέροντά τους σε δεύτερη μοίρα. Κάτι που έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά και στη διάρκεια αυτής της κρίσης.
Από την άλλη ο τέταρτος δρόμος θα αποδειχθεί όπως και ο τρίτος, μία μεγάλη απάτη…
Η αλλιώς ένας δρόμος χωρίς επιστροφή…
Πλέον ο δρόμος είναι ένας και το Μνημόνιο έχει χαράξει τη διαχωριστική λωρίδα…
Τώρα απομένει στον καθένα να αποφασίσει σε ποια πλευρά ανήκει…
Οπως λέει και το αμερικάνικο τραγούδι: which side are you on boys?

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
( ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ )


* Το πείραμα

*Α). Οικονομική δυσπραγίας της Ελλάδας

*Β). ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ

*Γ). ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,

*Δ). ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

*Ε). ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Vs ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ.


Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΡΟΣ Constitutio Antoniniana είναι η αντίστροφη πορεία της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, δηλαδή θα γίνει πλιάτσικο σε κατακτήσεις των δυτικών κοινωνιών που είχαν καλό επίπεδο διαβίωσης και θα ενταθεί η αποδόμηση της εθνικής και θρησκευτικής ταυτότητας ενώ θα γιγαντωθούν οι τραπεζίτες (κυρίως) και οι μεγαλοεπιχειρηματίες (δευτερευόντως) ως μια “κάστα” ανώτερη που θα κυβερνάει την “πλέμπα”.

Άρα:
Οι γεωστρατηγικοί στόχοι μεγάλων δυνάμεων επιτυγχάνονται μέσω εξαθλίωσης του τοπικού πληθυσμού μέσω χρεών, μέσω λαθρομετανάστευσης (πόλεμοι για την δημιουργία πολιτικών προσφύγων) και σε περίπτωση αντίστασης μέσω στρατιωτικής επιβολής

Για να θεμελιωθεί και να λειτουργήσει η δημοκρατία πρέπει να υφίστανται δύο κρίσιμες προϋποθέσεις:

Πρώτον ενιαία ταυτότητα (εθνική συλλογικότητα) που ορίζει το “εθνικό συμφέρον” ως πεδίο αναφοράς του συνόλου.

Και δεύτερον, ισχυρή μεσαία τάξη, που επιβάλλει κάθε φορά τη συνισταμένη του δημοσίου συμφέροντος.”


Πρώτον ενιαία ταυτότητα
1). Έννοιες όπως η εθνική κυριαρχία και η εθνική ταυτότητα εξακολουθούν να δεσπόζουν στο παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό.
Παρ' όλα αυτά, οι ΗΠΑ διευκολύνοντας την μετακίνηση και ενσωμάτωση των μειονοτήτων στο πλαίσιο ενός κράτους προτεκτοράτου και την υποτέλειά του, με βάση τις αρχές της τυραννίας, σε υπερεθνικούς οργανισμούς και δομές προωθούν ταυτόχρονα τις δικές τους αξίες και τα συμφέροντά τους με την εκμετάλλευση των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης.
Κάθε φορά που οι δυνάμεις οι οποίες διεκδικούν την αυτοδιάθεση θα συγκρούονται με τις δυνάμεις που επικαλούνται την εθνική κυριαρχία θα έχουν την αμέριστη υποστήριξη των Η.Π.Α. και των προθυμων εργαλείων της προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της πολυπολιτισμικότητας, του εθνομηδενισμού και της αποδυνάμωσης εθνικών κρατών (όπως η Ελλάδα).

(Οι Η.Π.Α. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ την μετακίνηση, την εγκατάσταση και την προστασία των εγκληματιών λαθρομεταναστων μέσω των προθύμων εργαλείων που τους υπηρετούν.)

Δεύτερον, ισχυρή μεσαία τάξη
2). Η επιχειρούμενη εξίσωση προς τα κάτω των μεσαίων στρωμάτων των δυτικών κοινωνιών είναι βασικός στόχος της Ν.Τ.Π.

Τα wolf packs μεταξύ των διεθνών διαχειριστών κεφαλαίου, προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν τις αποδόσεις τους παίζοντας εκ του ασφαλούς καθώς τα πρόθυμα εργαλεία προωθούν την αγαστή συνεργασία-συντονισμό μεταξύ των εθνικών κυβερνήσεων και των διεθνών οργανισμών (ΔΝΤ, Παγκόσμια τράπεζα, BIS, ΟΗΕ, κ.α.)

Η Αμερική έχει καθοριστικό ρόλο για τη διαμόρφωση νέων κανόνων παιχνιδιού και ενίσχυει-κόβει δολλάρια στους διεθνείς οργανισμούς.

Τα κεφάλαια πρέπει να διοχετεύονται στα πρόθυμα εργαλεία-εξουσιαστικούς μηχανισμούς-κυβερνήσεις αριστερών-σοσιαλιστικών-υλιστικών απόψεων περιφερειακών χωρών ώστε οι τεχνητά δημιουργημένες κρίσεις να συναντήσουν τις μικρότερες κατά το δυνατόν αντιδράσεις στο τελικά μεγαλύτερο “φαγοπότι” των wolf packs.

Το “σοσιαλιστικό” παρακράτος οργανώνεται έτσι ώστε να αντιμετωπίσει κάθε πιθανό σενάριο κρίσης από τους διάφορους λαούς προς εξαθλίωση.

Σκοπός είναι να αποφευχθεί η άνοδος στην εξουσία πολιτικών που θα επαναφέρουν προστατευτικά μέτρα σε μικρότερες χώρες που πλήττονται από τις μεγάλες διακυμάνσεις των αγορών.

Ο δρόμος για την τυραννική πολιτική, οικονομική και νομική σοσιαλπαγκόσμια χούντα είναι ανοικτός με την κατάφορη παραβίαση των εθνικών Συνταγμάτων και της Δημοκρατίας.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι σημερινοί κοσμοεξουσιαστές με την προγραμματισμένη διαφορά πλούτου μεταξύ πλούσιων και φτωχών κρατών στο παρελθόν, την επιχειρούμενη εξίσωση προς τα κάτω των δυτικών κοινωνιών, κατάφεραν να μετατρέψουν σε πολλαπλά πλεονεκτήματα την μετακίνηση πληθυσμών και κεφαλαιων.


ΣΤΟΧΟΙ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Τα σχεδιασμένα βημάτα του πολυπολιτισμικού πειράματος για την εξομάλυνση της πολυπολιτισμικής πορείας έχουν χαραχθεί από υπερεθνικά κέντρα και think tanks. (πολιτικό άσυλο, Μ.Κ.Ο., πολεμοι, ομάδες επιδοτούμενων αριστεριστών κ.α.)

think tanks (δεξαμενές σκέψεων) + πρόθυμα εργαλεία + διεθνείς οργανισμοί = το δυναμικό και οι ιδέες της παγκοσμιοποίησης

Αυτό ακριβώς το δυναμικό, θα προσφέρει λύσεις = προπαγάνδα & εκφοβισμό απέναντι σε συνειδητοποιημένους εθνικά υπερήφανους πολίτες

Το σχέδιο των κέντρων αυτών (think tanks) είναι η κυριαρχία του ισλαμικού στοιχείου στην Ελληνική επικράτεια με την αδιάκοπη ροή λαθρομεταναστών και η αποδόμηση της Ελληνικής εθνοκεντρικής παιδείας, και η προώθηση της πολυπολιτισμικής εκπαίδευσης.


Και μπορεί να ρωτήσει κάποιος γιατί θα είναι τόσο μεγάλη και αδιάκοπη η μεταναστευτική ροή, ειδικά στην Ελλάδα.

Επειδή στην Ελλάδα διεξάγεται το πείραμα* μετάβασης προς την πολυπολιτισμική κοινωνία, και επειδή είναι και μια συμβολική κίνηση κατάλυσης της φυλετικής συνέχειας της γενέτειρας της αρχαίας Αθηναϊκής Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top