ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Το "λογικό τραγούδι" των μέσων μαζικής παραπλάνησης-αποκοίμησης

Σχόλιο που έκανα στο άρθρο:
Και όμως, οι Έλληνες απεργούν... στο μυαλό!!!
στο blog: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
(ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα από το άρθρο)
“Το ΔΝΤ και ο Γιώργος Παπανδρέου έχουν κηρύξει τον πόλεμο στον Ελληνικό λαό. Εμείς, μένει να αποφασίσουμε αν θα πολεμήσουμε ή αν θα παραδοθούμε αμαχητί (το δεύτερο δεν θα με ξένιζε, αφού οι περισσότεροι έξαγοράζονται, φοβούνται ή πιστεύουν πως το "κακό" δεν θα χτυπήσει την δική τους πόρτα).
Λοιπόν; Τι λέτε; Τι πρέπει να κάνουμε; Να αφήσουμε τα σκουπίδια να μας επιβάλλονται ή να στείλουμε τα σκουπίδια εκεί που πρέπει;”


Φυσικά και δεν πρέπει να αφήνουμε τα σκουπίδια να μας επιβάλλονται.
Πρέπει να τα διώξουμε το γρηγορότερο δυνατόν αλλιώς η ζημιά θα γίνει σχεδόν μη αναστρέψιμη.

Πριν φουντώσει το κύμα ίσως υπάρξουν επαναστάτες εναντίον του απολυταρχικής μαφιοκρατίας-λεηλατοκρατίας που θα ηγηθούν του καλού και δίκαιου αγώνα για τη λευτεριά.

Σαν τους φορτηγατζήδες θα διαβαλλόμαστε από τα μέσα μαζικής παραπλάνησης ότι πλήττουμε άλλες κοινωνικές ομάδες, ή συνολικά την κοινωνία και το κράτος.

Θα μας αποκαλούν:

ριζοσπάστες,

φανατικούς,

εγκληματίες.

Όμως εμείς θα έχουμε πάψει να ακούμε το “λογικό τραγούδι” των μέσων μαζικής παραπλάνησης.

Η προπαγάνδα (διαστήματα πολιτικά ορθής άποψης – κοινωνική μηχανική) και ο κοινωνικός αυτοματισμός θα μηδενιστούν όταν το κύμα της οργής φουντώσει και θα τα σαρώσει όλα στο πέρασμά του.




Ακολουθεί το πολύ καλό άρθρο:
Και όμως, οι Έλληνες απεργούν... στο μυαλό!!!
στο blog: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

  • Ο κοινωνικός αυτοματισμός εργαλείο των κυβερνώντων
  • Ο όρος "κοινωνικός αυτοματισμός" έχει εισαχθεί λίαν προσφάτως στην καθημερινή μας ζωή, η οποία έμπρακτα βάλλεται πλέον από τα μίσθαρνα του κυβερνητικού σχηματισμού που επέβαλε το ΔΝΤ και οι δανειστές - τοκογλύφοι στην χώρα μας
Με τον όρο "κοινωνικός αυτοματισμός" εννοούμε την εμφυλιακή τοποθέτηση κοινωνικών και οικονομικών λαϊκών στρωμάτων, προκειμένου μέσα από εκβιαστικά διλήμματα προσωρινών μικροσυμφερόντων των αντιπάλων πλευρών, να καταστεί δυνατή η επιβολή των συμφερόντων της μεγάλης κοινωνικής μάζας έναντι της μικρότερης, ενώ ταυτόχρονα επιβάλλεται η επιθυμία των οικονομικά ισχυρών. Πρόσφατο παράδειγμα έμπρακτης εφαρμογής του "κοινωνικού αυτοματισμού" ήταν η απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων αυτοκινήτων. Προηγήθηκε η απεργία των λιμενεργατών και... ακολουθεί η εφαρμογή του "κοινωνικού αυτοματισμού" σε οποιονδήποτε στο μέλλον τολμήσει να απεργήσει έναντι των συμφερόντων των οικονομικά ισχυρών, του ΔΝΤ και της παρεούλας του Γιώργου Παπανδρέου (ο τελευταίος βρίσκεται σε μόνιμες διακοπές στη χώρα, έχοντας παραδώσει την διακυβέρνηση στα χέρια και τις επιθυμίες της περιβόητης τρόικας και των δανειστών μας).
Η επιβολή του συγκρουσιακού κλίματος μεταξύ των κοινωνικών στρωμάτων επιβάλλεται μέσα από τα ΜΜΕ, τα οποία προβάλουν την ζημία των πολλών έναντι του συμφέροντος των λίγων που απεργούν... Τα στρατιωτάκια του νεοταξισμού και των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων (που βρίσκονται εντός ή εκτός της Ελλάδας), με επιμέλεια φροντίζουν να πολώσουν επικίνδυνα την οποιαδήποτε απεργιακή κινητοποίηση, ενώ ταυτόχρονα δίνουν ισχυρά κίνητρα (συνήθως οικονομικού περιεχομένου) σε εκείνους τους απεργούς που έχουν ήδη συμφωνήσει στην διάλυση της απεργιακής κινητοποίησης.
Ο κοινωνικός αυτοματισμός χρησιμοποιείται ενίοτε και από τις μυστικές υπηρεσίες μίας χώρας, προκειμένου να επιφέρουν διαλυτικές τάσεις σε οποιαδήποτε κίνηση βλάπτει τα συμφέροντα των κρατούντων ή των κυβερνώντων... Μία ματιά σε πορείες διαμαρτυρίας αρκεί για να επιβεβαιώσει το αληθές των γραφομένων. Εκεί φροντίζουν τα τμήματα ασφαλείας να εισχωρήσουν και μέσω της ψυχολογίας του πλήθους ή του όχλου να καθοδηγήσουν τις εξελίξεις ενάντια στα συμφέροντα των διαμαρτυρομένων...
Ο κοινωνικός αυτοματισμός, ουσιαστικά είναι μία ψυχολογική επιχείρηση, η οποία χρησιμοποιεί την γκρίζα προπαγάνδα για να μπορέσει να κατευθύνει εξελίξεις. Η επικινδυνότητά του έγκειται στο γεγονός πιθανών συγκρούσεων μεταξύ των αντιμαχόμενων κοινωνικών στρωμάτων. Αλλά ακόμη και τότε οι "διαμορφωτές" φροντίζουν να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη τους επιρρίπτοντας την ευθύνη των παρεκτοπών σε εκείνη την πλευρά την οποία από την αρχή ήθελαν να την διαβάλουν. Με την τελευταία μέθοδο κερδίζουν και ηθικά, σε βάθος χρόνου, έναντι των δικαίως (συνήθως) διαμαρτυρόμενων πολιτών. Όσο μεγαλύτερη είναι η "παρεκτροπή" τόσο μεγαλύτερη χειραγώγηση των πολιτών επιτυγχάνεται. Γνωρίζοντάς το αυτό, οι χειριστές του "κοινωνικού αυτοματισμού" δεν διστάζουν να δημιουργήσουν έκτροπα που σαν αποτέλεσμα έχουν μέχρι και νεκρούς...
Στις ημέρες που ζούμε, η κυβέρνηση μέσω των οργάνων της προσπαθεί να επιβάλλει μία μόνιμη κατάσταση "κοινωνικού αυτοματισμού", δαιμονοποιώντας οποιαδήποτε αντίδραση στο ΔΝΤ και στα μέτρα που με περισσή χαρά εφαρμόζει το τσίρκο (η κυβέρνηση) του Γιώργου Παπανδρέου. Καμία αντίσταση στην ανηθικότητα, που τολμά να προκαλεί με την βεβαιότητα της ατιμωρησίας.... Είναι δυνατόν; Μα φυσικά... Σαν λαός μετρηθήκαμε και βρεθήκαμε πολύ ολίγοι... Έτσι τουλάχιστον νομίζουν ο Γιώργος Παπανδρέου και η παρέα του, που κάνουν διακοπές χωρίς ενοχές..., τολμώντας να κατηγορούν είτε μέσω των ΜΜΕ, είτε απευθείας τους Έλληνες πολίτες ως πρωταίτιους και μοναδικούς υπεύθυνους της οικονομικής κατάστασης και της απώλειας χρημάτων από τον τουρισμό...!!! Για τους κυβερνώντες, δεν φταίει ο βιαστής, αλλά το θύμα που διαμαρτύρεται... Η θλιβερή κυβέρνηση φέρνει επειγόντως, εν μέσω θέρους, σειρά νόμων προς ψήφιση, γνωρίζοντας πως θα υπάρξουν διαμαρτυρίες και απεργίες, με δυσάρεστα αποτελέσματα για την τουριστική οικονομία... Το γνωρίζει και το κάνει! Αλλά τις ευθύνες τολμάνε οι σύγχρονοι Τσολάκογλου να την ρίχνουν στους απεργούς, που με την στάση τους ζημιώνουν την εθνική οικονομία και απειλούν την κοινωνική συνοχή και ειρήνη...!!! Ναι, ο βιαστής καταγγέλει το θύμα και το κατηγορεί ως έχων ανάρμοστη συμπεριφορά!!!
Αλίμονο, γελοίοι παπαγάλοι... Η Deutsche Welle είναι άραγε του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, των φορτηγατζήδων; Τίνος είναι; Γιατί, άθλια παπαγαλάκια, σας διαψεύδει! Σε δημοσίευμα της ελληνόφωνης ιστοσελίδας της, αφού αναφέρει όλα τα εγκωμιαστικά άρθρα των Γερμανικών εφημερίδων για το έργο και ρόλο του ΓΑΠ (τυχαίο; δεν νομίζω!) καταλήγει:
"Τέλος στην ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού n-tv οι γερμανικοί τουριστικοί όμιλοι διαβεβαιώνουν ότι η απεργία των ιδιοκτητών και οδηγών βυτιοφόρων καυσίμων δεν έπληξε τα οργανωμένα ταξίδια, αλλά μόνον τους τουρίστες που ταξιδεύουν μόνοι τους. Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι της TUI, της Thomas Cook, της Alltours Rewe και της Touristik IST δεν έχουν μέχρι στιγμής ούτε μια ακύρωση από τους πελάτες τους που κάνουν τώρα διακοπές στην Ελλάδα".
Τα παπαγαλάκια του συστήματος όμως (που ήδη έχουν αρχίσει να νιώθουν άβολα), ενισχύουν την κυβερνητική άποψη, και επιμένουν να μην βλέπουν το "δάσος" και προτιμούν να μιλούν για την "φωτιά", χωρίς να αναρωτιούνται ποιός είναι αυτός που την έβαλε... Τα παπαγαλάκια (μαθαίνω πως έχουν χάσει τον ύπνο τους και έχουν κόψει από "στέκια" που σύχναζαν, ενώ προτιμούν να μην βγαίνουν καθόλου έξω από τα σπίτια τους) επιτίθενται, επειδή αποτελούν μέρος του άθλιου συστήματος. Ήταν τα πρώτα που ετρεξαν να υποβάλουν την υποταγή τους και να ζητήσουν οδηγίες... Τα παπαγαλάκια, ελπίζουν πως όταν φύγει ο Γιώργος, θα τα πάρει μαζί του ή ελπίζουν πως θα βρεθεί χώρος στον πλανήτη για να κρυφτούν... Ελπίζουν... και ήδη άρχισαν να φοβούνται... Ανησυχούν οι γερμανοί για τις απεργίες στην Ελλάδα και πως αυτές ίσως σταθούν αιτία να μην μπορέσουν να νοικιάσουν ένα αυτοκίνητο, ένα μοτοποδήλατο ή ένα σκάφος... και καλά κάνουν. Τουρίστες είναι, αυτό σκέφτονται. Κάποιοι άλλοι, είναι κατακτητές και ανησυχούν πως το ξεγύμνωμα της χώρας καθυστερεί και πιέζουν να "τελειώσει γρήγορα η δουλειά". Κάποιοι άλλοι, όμως, είναι κάτοικοι και θα μείνουν σε μία εξαθλιωμένη γη, εξαθλιωμένοι και οι ίδιοι, για να πληρώνουν τους "έξυπνους", που μπόρεσαν και τους πήραν την αγελάδα και τώρα τους πουλάνε το γάλα της... Αυτοί που θα μείνουν πίσω, είμαστε όλοι εμείς, που μας στοχεύει η "κοινωνική μηχανική", ο "κοινωνικός αυτοματισμός" και τα μίσθαρνα υπαλληλάκια του Σόρος (βλ. Παπανδρέου και τα υπόλοιπα θλιβερά κυβερνητικά όργανα που τρέχουν σαν πιστά μαντρόσκυλα να εκτελέσουν την εντολή του αφεντικού τους, εκτελώντας ταυτόχρονα έναν λαό...)
Οι τεχνικές προπαγάνδας και ψυχολογικού πολέμου, που εφαρμόζονται από την θλιβερή κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, αποδεικνύουν ένα μόνο πράγμα: Το ΔΝΤ και ο Γιώργος Παπανδρέου έχουν κηρύξει τον πόλεμο στον Ελληνικό λαό. Εμείς, μένει να αποφασίσουμε αν θα πολεμήσουμε ή αν θα παραδοθούμε αμαχητί (το δεύτερο δεν θα με ξένιζε, αφού οι περισσότεροι έξαγοράζονται, φοβούνται ή πιστεύουν πως το "κακό" δεν θα χτυπήσει την δική τους πόρτα).
Λοιπόν; Τι λέτε; Τι πρέπει να κάνουμε; Να αφήσουμε τα σκουπίδια να μας επιβάλλονται ή να στείλουμε τα σκουπίδια εκεί που πρέπει;
Κωνσταντίνος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top