ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

3 σκάνδαλα και η δράση της κοινωνικής μηχανικής από τα μέσα μαζικής απόκρυψης, κοινων. συγκρούσεων & παραπλάνησης

Κλιγκόπουλος: Δέκα μέρες που έχουμε απεργία ξεχάσατε όλα τα άλλα προβλήματα που υπάρχουν και υπήρχαν με την Τρόϊκα (Ο.Τ.Ε., αποχαρακτηρισμούς)

Δημοσιογρ: Λυπάμαι κύριε Κλιγκόπουλε η επικαιρότητα παγκοσμίως έτσι κινείται (κοινωνική μηχανική;)

Κλιγκόπουλος: Άρα ίσως είναι σκοπιμένη, σκόπιμο..

Δημοσιογρ: Άν θέλετε την ώρα της απεργίας σας να μην δίνουμε τις βάσεις στην απεργία και να συζητάμε για τα άλλα θέματα πολύ ευχαρίστως

Κλιγκόπουλος: Άρα μπορεί να περάσει από το φτωχό μυαλό μου ότι σκόπιμα μας αφήνουν στο πεζοδρόμιο για να παρασύρεστε εσείς να παρασύρετε την κοινή γνώμη και κάποιοι άλλοι να κάνουν την δουλειά τους για SIEMENS, για εκκλησίες, για μοναστήρια και όλα αυτά (μεταφορές, Ο.Τ.Ε., αποχαρακτηρισμούς)

Δημοσιογρ: Τί είναι αυτά που λέτε κύριε Κλιγκόπουλε; Δεν έχουμε μιλήσει για τη SIEMENS, δεν έχουμε μιλήσει για το Βατοπαίδι ..

Κλιγκόπουλος: Μα συγγνώμη, δέκα μέρες τα ξεχάσαμε όλα αυτό σας λέω (Ο.Τ.Ε., αποχαρακτηρισμούς)

Δημοσιογρ: Μα αφού εσείς είστε στην επικαιρότητα για άλλα θα μιλήσουμε, θα αλλάξουμε τη θεματολογία, θα ξεχάσουμε ότι υπάρχουν ουρές στα πρατήρια στην Μεσογείων και θα μιλάμε για το Βατοπαίδι (Ο.Τ.Ε., αποχαρακτηρισμούς)

Κλιγκόπουλος: Κύριέ μου αν σήμερα λήξει η απεργία θα μιλήσουμε μετά για το Βατοπαίδι (Ο.Τ.Ε., αποχαρακτηρισμούς);

Δημοσιογρ: Προφανώς για κάτι άλλο θα μιλήσουμε βεβαίως. Άν υπάρχει νέο για το Βατοπαίδι (Ο.Τ.Ε., αποχαρακτηρισμούς) να είστε βέβαιος, εδώ είμαστε κύριε Κλιγκόπουλε.

Κλιγκόπουλος: Από εκεί και ύστερα δε συμφέρει σε κανέναν να λήξει η απεργία μας γιατί μιλάμε για μας και όχι για όλα τ΄άλλα αυτό εννοώ κυριέ μου, βάλτε το λίγο στο μυαλό σας, σκόπιμα κάποιοι μας κρατάνε στο πεζοδρόμιο (Ο.Τ.Ε., αποχαρακτηρισμούς).

Καψής: Ωραία δεν έχετε λοιπόν παρά να φύγετε από το πεζοδρόμιο να λυθεί η απεργία ώστε να μην υπάρχουν αυτές οι σκοπιμότητες (Ο.Τ.Ε., αποχαρακτηρισμούς) και να δώσετε μια λύση.

σημείωση:
(Έναρξη της απεργίας των φορτηγατζήδων και των βυτιοφορέων: 25 προς 26 Ιουλίου)

___________ ____________ ____________


http://olympia.gr/2010/08/03/ote-deutche-telekom/

Παρέδωσαν τον ΟΤΕ στους Γερμανούς μέσα σε απόλυτη σιωπή. Οι γερμανοτσολιάδες και το παρακράτος πέτυχαν το σκοπό τους.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ – ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ
Μέσα στο κατακαλόκαιρο, με τον τρόμο της “Σέχτας” των ναζί να κλείνει κάθε στόμα, οι εντεταλμένοι έφεραν το έργο τους εις πέρας.

Με μια σκανδαλώδη, αναιτιολόγητη απόφαση λίγων γραμμών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ο ΟΤΕ παραδόθηκε οριστικά πριν από λίγες ημέρες στους Γερμανούς.

Στις 26 Ιουλίου 2010, με απόφαση της επιτροπής κεφαλαιαγοράς, αριθμός πρωτοκόλλου 345 επί προεδρίας Αναστάσιου Γαβριηλίδη.
Να θυμάστε αυτές τις λεπτομέρειες κύριοι συμπολίτες.

Γιατί, ενώ η κυβέρνηση άνοιξε το θέμα με τους φορτηγατζήδες για να “κοιμηθούν” και οι τελευταίοι που ασχολούνται με την επικαιρότητα, εκποίησε αθόρυβα τον σημαντικότερο Εθνικό οργανισμό σε αυτούς που τον χρησιμοποίησαν για να ρημάξουν την Ελληνική οικονομία.

Καταλάβετε κύριοι, ότι σήμερα εκποιήθηκε ένας οργανισμός που χτίστηκε από τους Έλληνες πολίτες, από την ξύλινη κολώνα μέχρι την οπτική ίνα.
Ξεπουλήθηκε σε αυτούς που δεν επένδυσαν ούτε ένα Ευρώ, ούτε μία δραχμή στην ανάπτυξη. Ένα Εθνικό κεφάλαιο, απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία της δημοκρατίας (για να μην πούμε επενδύσεις στα Βαλκάνια, ανάπτυξη κλπ), δόθηκε στον Γερμανικό νεοϊμπεριαλισμό.

Κανείς δεν πιστευε ότι η κυβέρνηση θα είχε αυτό το θράσος, ιδιαίτερα μετά τις απανωτές επιτυχίες της εξεταστικής για τη Siemens που έφεραν στο φως τον τρόπο που εισήλθαν οι Γερμανοί στον οργανισμό, πως διέφθειραν κρατικούς λειτουργούς, τα έργα και τις ημέρες του κυρίου Βουρλούμη (που χασκογελάει με την εξέλιξη δείχνοντας το μεσαίο δάχτυλο σε εμάς και τα παιδιά μας), τα δις που πλήρωσε ο Ελληνικός λαός τους Εθνικούς προμηθευτές ..............................

Η συνέχεια στο: http://olympia.gr/2010/08/03/ote-deutche-telekom/

___________ ____________ ____________


Απόσπασμα από το:
http://tiresias-press.blogspot.com/2010/08/blog-post_04.html

Με μία μικρή τροπολογία ξεπουλήθηκε η δημόσια περιουσία...

Ειδικά για την εκποίηση ακινήτων του Δημοσίου οι συναρμόδιοι υπουργοί (Γ. Παπακωνσταντίνου, Λούκα Κατσέλη, Δημ. Ρέππας, Τίνα Μπιρμπίλη και Π. Γερουλάνος) στη συνεδρίασή τους της 23ης-7-10 συνέστησαν μια δεύτερη Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων, σε επίπεδο γενικών γραμματέων, στην οποία μετέχουν και εκπρόσωποι της αμαρτωλής Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου και της ακόμη πιο κακόφημης ΕΤΑ (Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης).

Ρόλος της, να ξεκαθαρίσει στο τσάκα τσάκα τους αναγκαίους αποχαρακτηρισμούς, τις αλλαγές χρήσης γης κ.τ.λ., ώστε ταχύτατα να αρχίσει το ξεπούλημα «φιλέτων» της δημόσιας γης, ακόμη και εκείνων που, από συστάσεως του νεοελληνικού κράτους, θεωρούνται (και κατοχυρώνονται συνταγματικά) ως μη εμπορεύσιμα και εκτός συναλλαγής βεβαίως, αγαθά «κοινά τοις πάσι»...

http://tiresias-press.blogspot.com/2010/08/blog-post_04.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top