ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Καλχοπροβλεπτικότητα για το ξεπούλημα της Ελλάδας σε wolf packs και ισλαμοφασίστες



Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις:

Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης,

τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη,

τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων

και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης


_____________________________________________________________

Ο δρόμος προς την σοσιαλπαγκόσμια διακυβέρνηση περνάει μέσα από την τεχνητή οικονομική κρίση που δημιούργησε το παγκόσμιο σοσιαλιστικό σύστημα, με τους εξής δύο τρόπους:

Πρώτον,
στην δημιουργία wolf packs μεταξύ των διεθνών διαχειριστών κεφαλαίου, οι οποίοι προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν τις αποδόσεις τους παίζοντας εκ του ασφαλούς:

α) σε προσυμφωνημένα χρηματιστηριακά παιχνίδια (με την συνεργασία φυτευτών εξουσιαστικών μηχανισμών σε διάφορα κράτη-θύματα),
β) σε “τοξικά ομόλογα” που δημιουργούν οι ίδιοι
γ) και σε ομόλογα κρατών που έχουν υψηλές αποδόσεις,

και δεύτερον,
στην αγαστή συνεργασία-συντονισμό μεταξύ των εθνικών κυβερνήσεων και των διεθνών οργανισμών (ΔΝΤ, Παγκόσμια τράπεζα, BIS, ΟΗΕ, κ.α.)

Η Αμερική έχει καθοριστικό ρόλο για τη διαμόρφωση νέων κανόνων παιχνιδιού και ενίσχυει-κόβει δολλάρια στους διεθνείς οργανισμούς.

Τα κεφάλαια πρέπει να διοχετεύονται στα πρόθυμα εργαλεία-εξουσιαστικούς μηχανισμούς-κυβερνήσεις αριστερών-σοσιαλιστικών-υλιστικών απόψεων περιφερειακών χωρών ώστε οι τεχνητά δημιουργημένες κρίσεις να συναντήσουν τις μικρότερες κατά το δυνατόν αντιδράσεις στο τελικά μεγαλύτερο “φαγοπότι” των wolf packs.

Το “σοσιαλιστικό” παρακράτος οργανώνεται έτσι ώστε να αντιμετωπίσει κάθε πιθανό σενάριο κρίσης από τους διάφορους λαούς προς εξαθλίωση.

Σκοπός είναι να αποφευχθεί η άνοδος στην εξουσία πολιτικών που θα επαναφέρουν προστατευτικά μέτρα σε μικρότερες χώρες που πλήττονται από τις μεγάλες διακυμάνσεις των αγορών.

Ο δρόμος για την τυραννική πολιτική, οικονομική και νομική σοσιαλπαγκόσμια χούντα είναι ανοικτός με την κατάφορη παραβίαση των εθνικών Συνταγμάτων και της Δημοκρατίας.
_______________________________________________________

πηγή: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Βόμβα της Έλλης Στάη για τον μελλοντικό χάρτη της Ελλάδας!


  • "Να κατανοήσουμε πως θα αλλάξει ο χάρτης της Ελλάδας η οποία θα μικρύνει"… μας διεμήνυσε η κυρία Στάη από την ραδιοφωνική εκπομπή της

Τα μεγάλα κρύβονται σε μικρές λέξεις ή οι μεγάλες αλήθειες λέγονται ψιθυριστά. Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η τοποθέτηση της γνωστής Έλλης Στάη, η οποία από την ραδιοφωνική της εκπομπή, στο ραδιόφωνο του Flash, το μεσημέρι της Τετάρτης 14.7.2010, «έβγαλε λαυράκια».
Το πρώτο, αλλά όχι ιδιαιτέρως σημαντικό «λαυράκι» της κυρίας Στάη, ήταν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, τον κύριο Πεταλωτή, ο οποίος «αναγκάστηκε» να ομολογήσει πως «κάποια στιγμή γίνονται ανασχηματισμοί και πιθανότατα τον επόμενο Νοέμβριο θα γίνει ανασχηματισμός της παρούσας κυβέρνησης». Ομολογώ, πως η «είδηση» ουσιαστικά αποτελεί ένα καλό τρόπο εκτόνωσης της πολιτικής πίεσης, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και μία προειδοποίηση προς το εσωτερικό της κυβέρνησης, σε όλους εκείνους που δυσανασχετούν (με οποιοδήποτε τρόπο) από την μέχρι τώρα «πορεία» του κυβερνητικού έργου.
Το δεύτερο και μεγάλο «λαυράκι» της συγκεκριμένης εκπομπής, ήταν από την ίδια την κυρία Στάη, η οποία στις 1.55 σε μία στιγμή όπου «ανακεφαλαίωνε» τα πολιτικά μηνύματα της ημέρας, αναφέρθηκε στην ανάγκη που υπάρχει λόγω της πολύ δύσκολης οικονομικής κατάστασης που διανύουμε «να κατανοήσουν οι έλληνες πολίτες πως πρέπει να αλλάξει ο χάρτης του σκεπτικού τους, αλλά και πως πρέπει να κατανοήσουμε και να συμβιβαστούμε τελικά με την αλλαγή του χάρτη της χώρας…»!!!
Πραγματικά βόμβα μεγατόνων, που ίσως θα έπρεπε η κυρία Στάη να εξηγήσει άμεσα τι ακριβώς εννοούσε ή τι ακριβώς γνωρίζει γύρω από το συγκεκριμένο θέμα της τοποθέτησής της.
Μήπως, κάποιοι γνωρίζουν τραγικά γεγονότα που έρχονται; Μήπως κάποιοι γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι στην χώρα και στους πολίτες της; Μήπως κάποιοι θα πρέπει, τελικά, να καθήσουν με ευθύνη απέναντι στους πολίτες και να μιλήσουν με ειλικρίνεια, προσπαθώντας να βοηθήσουν τη χώρα να αντιμετωπίσει τους πραγματικούς κινδύνους που την απειλούν;
Σε κάθε περίπτωση, εάν η κυρία Στάη δεν εξηγήσει τα λεγόμενά της, δυστυχώς, τοποθετεί τον εαυτό της ανάμεσα στους επικίνδυνους και στους κινδύνους της χώρας…
Κωνσταντίνος

______________________________________________________________________


πηγή: http://skakistis.wordpress.com/

Αναδημοσιευση: http://kostasxan.blogspot.com/2010/07/blog-post_4506.html

Που πας (ελληνικό) καραβάκι με τέτοιον καιρό;…

  • Μετά από καταστροφές (συνήθως πολεμικές) καθώς γράφεται η ιστορία, οι κοινωνίες αναλύουν αιτίες και αφορμές για να κατανοήσουν και να ερμηνεύσουν όλα εκείνα τα γεγονότα, τις πράξεις και τις παραλήψεις που οδήγησαν κάποιους σε θριάμβους κάποιους άλλους σε οδυνηρές ήττες

Η ιστορία, υπό αυτήν την έννοια, πράγματι διδάσκει, αλλά «κατόπιν εορτής». Θα ήταν προφανώς προτιμότερο οι κοινωνίες να είναι σε θέση να αντιληφθούν αυτό που (τους) συμβαίνει , σήμερα και να προσπαθήσουν να το αντιμετωπίσουν ΤΩΡΑ– για να αποτρέψουν την επερχόμενη καταστροφή– ή να το καλλιεργήσουν και να το ενισχύσουν, στην περίπτωση που οδηγεί σε θριάμβους.
Στην περίπτωση και στην κατάσταση της σημερινής Ελλάδας, είναι προφανές ότι μπροστά της ανοίγεται το έρεβος της καταστροφής. Η ελληνική κοινωνία ζαλισμένη από την διάλυση του μύθου της ισχυρής Ελλάδας και αντιμέτωπη με την οικονομική κατάρρευση δύσκολα μπορεί να παρατηρήσει κάποιες σαφέστατες ενδείξεις και γεγονότα που περιγράφουν με μαθηματική ακρίβεια την πορεία προς εθνική καταστροφή. Η οικονομική κατάρρευση αποτελεί μια (βασικότατη) παράμετρο που ορίζει την πορεία προς την εθνική συρρίκνωση. Η ελληνική κοινωνία έχει ήδη αρχίσει να αντιλαμβάνεται πως οι συνέπειες της κρίσης δε σταματούν στην οικονομία. Αλλωστε η κοινωνική εμπειρία διδάσκει ότι η αδυναμία πληρώνεται πολύ ακριβά ..........................
Η συνέχεια στο: http://skakistis.wordpress.com/

____________________________________________________________



πηγή: http://ixnos.blogspot.com/

Ρε.. μήπως πούλησαν και το..έμψυχο υλικό στους Δο.Νη.Τες;


Eμεις για να μην κουράζονται θα τους δώσουμε και τον χάρτη που κάνοντας κλικ πάνω του θα δουν και το που, και ποια είναι, η κάθε στρατιωτική μονάδα. Αυτή είναι η ελληνική κατάντια. Γαμώ τα υπουργεία μου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑ.


Μετά τα κλειδιά της οικονομίας ,τώρα ο Γιωργάκης παραδίδει και τα κλειδιά της ασφάλειας της χώρας στους τοκογλύφους δανειστές μας. Συγκεκριμένα το who is who ενός εκάστου στελέχους των ενόπλων δυνάμεων όπως διεύθυνση κατοικίας , τηλεφώνου e-mail, κινητού κ.α , Θα παραδοθούν στην τρόικα. (μάλλον για να τα δώσει στους τούρκους και να εισπράξει το… αντίτιμο). Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων, ρεπορτάζ του ΠΑΡΟΝ ,Αναλυτικά. υποχρέωση για απογραφή έχουν τα μόνιμα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων ,της ελληνικής αστυνομίας ,του λιμενικού και πυροσβεστικού σώματος, αλλά και το επί θητεία, και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στρατιωτικό και ένστολο προσωπικό των υπουργείων εθνικής άμυνας, προστασίας του πολίτη,( π.χ στρατιωτικοί πενταετούς θητείας ,εποχικοί πυροσβέστες κ.λ.π. Οι μόνοι τελικά που ενδεχομένως να γλυτώσουν από την γνωστοποίηση των προσωπικών τους στοιχείων είναι οι… υπάλληλοι της Ε.Υ.Π , αλλά αυτοί είναι γνωστοί στους αμερικανούς και τους εβραίους, από άλλη …πόρτα.

______________________________________________________________

πηγή: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Πλάτη βάζει το ΔΝΤ στην κυβέρνηση Παπανδρέου

  • Όλα πηγαίνουν καλά, μας λέει το ΔΝΤ σε μία προσπάθεια να ηρεμήσει την οργή των Ελλήνων, δίνοντας την εντύπωση πως άρχισε να φαίνεται «φως στο τούνελ». Μάλιστα, η δήλωση του ΔΝΤ ήταν χαρακτηριστική: «Η Ελληνική οικονομία δεν βρίσκεται πια στην εντατική»!!!
Ας προσπαθήσουμε, από τη μεριά μας, να αναλύσουμε αυτή την εν μέσω θέρους παρέμβαση του ΔΝΤ. Ξεκινώντας τον προβληματισμό μας πρέπει να απαντήσουμε στο λογικό ερώτημα:
- Γιατί έγινε αυτή η δήλωση τώρα;
- Ποιοι λόγοι ανάγκασαν τους σκληρούς του ΔΝΤ να μεταφέρουν τόσο σύντομα μία νότα ελπίδας;
- Σε τι αποβλέπουν μέσω της συγκεκριμένης δήλωσης ο Στρος Καν και η παρέα του;
Γεγονός είναι πως το κλίμα απέναντι στην κυβέρνηση κάθε άλλο παρά ευνοϊκό είναι. Η συγκεκριμένη παρέμβαση-δήλωση του ΔΝΤ λειτουργεί ως βαλβίδα ασφαλείας-εκτόνωσης της πίεσης προκειμένου να κερδίσει χρόνο τον οποίο ο Γιώργος Παπανδρέου και οι πραιτωριανοί του θα πρέπει να εκμεταλλευθούν, νομοθετώντας σειρά μέτρων και «νομιμοποιώντας» την παρεμβατικότητα του ΔΝΤ μέσω Συντάγματος (στο σημείο αυτό θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως η φύση του ΔΝΤ παραβιάζει ασύστολα το Σύνταγμα της Ελλάδας, αφού κανένα ενδιαφέρον δεν δείχνει για τους πολίτες της χώρας, των οποίων τα δικαιώματα σχεδόν εκμηδενίζει, ενώ την ίδια στιγμή παύει κάθε υποχρέωση του κράτους προς τους πολίτες).
Η δήλωση γίνεται αίφνης εν μέσω θέρους επειδή οι πιέσεις αυτήν ειδικά την χρονική περίοδο, θα αρχίσουν να γίνονται ορατά τα επιβληθέντα μέτρα και οι αντιδράσεις αναμένεται να αυξάνονται καθημερινά. Η συγχώνευση – εξαγορά ΑΤΕ, ΤΤ από την Τράπεζα Πειραιώς ......
.......................................................................

........................................Τελικά, μήπως κάποιος πρέπει να θέσει προς το ΔΝΤ και τον κύριο Στρος Καν το εύλογο ερώτημα: Αφού ο ασθενής βγήκε από την εντατική σε τι ακριβώς κατάσταση βρίσκεται; Είναι εντάξει; Αν ναι, τότε το ΔΝΤ οφείλει να αποχωρήσει άμεσα από τον κυβερνητικό έλεγχο που ασκεί και να παυθεί το μνημόνιο. Αν ο ασθενής (η Ελλάδα) χρειάζεται ένα στάδιο αποθεραπείας, πόσο θα είναι το χρονικό διάστημα που θα μεσολαβήσει; Και τέλος, εάν ο ασθενής βγήκε από την εντατική, μήπως βρίσκεται σε κώμα και οι «γιατροί» έχουν αποφασίσει να «πειραματιστούν» περαιτέρω με την ασθενή χώρα και την οικονομία της; Ή μήπως κάποια στιγμή θα μας πούνε το γνωστό "η εγχείρηση πέτυχε, αλλά ο ασθενής απεβίωσε;"
Κωνσταντίνος

Ολόκληρο το άρθρο στο: http://kostasxan.blogspot.com/2010/07/blog-post_8031.html
___________________________________________________________

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δες και τον χάρτι δίπλα στο κεφάλι του Προέδρου.
Σημειολογικά το βίντεο είναι πλήρες, σε εικόνα και ήχο! Full pack, not only wolf pack

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top