ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Καταστρέψτε τους να τελειώνουμε...ΑΦΑΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗ



ΑΦΑΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ


ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΤΑΞΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ) ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ “ΠΕΙΡΑΜΑ” ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ.


Καταστρέψτε τους να τελειώνουμε

Πηγή: http://filologos10.wordpress.com/

http://kostasxan.blogspot.com/2010/07/blog-post_9343.html

Αιγαίο: Παραδίδεται άνευ όρων μαζί με ότι απέμεινε



  • Ησυχία, η πατρίδα κοιμάται!!!

  • Και στο νότο και στον βορά οι Τούρκοι, κατά το… "και από μπρος και από πίσω"!

  • Το Αιγαίο μετά τον 25ο μεσημβρινό έχει χαθεί πλέον και με την ανοχή της κυβέρνησης

  • Δεν υπάρχει χρόνος να ασχολείται η Νέα Τάξη με έναν “ τζαναμπέτη” λαό

  • Η Ελλάδα όπως την ξέραμε έχει ήδη χαθεί


Στο νότιο Αιγαίο αλωνίζει το “Πίρι Ρέις” στο βόρειο υποδεχόμαστε πάλι το “Τσεσμέ” στο γνώριμο δρομολόγιό του μεταξύ Θράκης και Σαμοθράκης. Ο Παπανδρέου και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών (με το ψεύτικο βιογραφικό) Δρούτσας αδιαφορούν παντελώς για την χώρα. Πειθήνια όργανα συμφερόντων δεν νοιώθουν την ανάγκη να κρατήσουν τα προσχήματα. Μηδενική αντίδραση προς την πλευρά των Τούρκων που όσο βρίσκουν χώρο …σπρώχνουν, κατά το οθωμανικό δίκαιο.
Το Αιγαίο μετά τον 25ο μεσημβρινό έχει χαθεί πλέον και με την ανοχή της κυβέρνησης. Κι είμαστε ακόμα στην αρχή. Οι Τούρκοι δεν θα σταματήσουν αν δεν βρουν αντίσταση και οι κοιμισμένοι (τον ύπνο του δικαίου εννοώ) πολιτικοί μας αδιαφορούν. Νέοι Νέρωνες που κάθονται και ηδονίζονται βλέποντας την Ελλάδα να συρρικνώνεται, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα να εκχωρούνται, τα πλούσια σπλάχνα της ελληνικής θάλασσας να χαρίζονται σε συμφέροντα ξένα (ούτε καν τουρκικά).
Η πολιτική Παπανδρέου βασίστηκε σε 2 κύριους πυλώνες. Πρώτος, η οικονομική καταστροφή των νοικοκυριών για να ασχοληθούν οι πολίτες αποκλειστικά με θέματα επιβίωσης και να μην αντιδράσουν και το κυρίως πιάτο, τον πυλώνα Νο 2. Τα εθνικά θέματα. Βλέπετε οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν μπόρεσαν να περάσουν τέτοια πράγματα παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες που κάποιοι έκαναν. Οπότε χρειάστηκε στην Ελλάδα το “ βαρύ πυροβολικό” που ονομάζεται Γιώργος Παπανδρέου. Πλήρως αποξενωμένος από την ελληνική πραγματικότητα, χωρίς καμία αξία και εθνική ταυτότητα, που προσδιορίζει τον εαυτό του “ πολίτη του κόσμου”. Μία φιγούρα πολιτικού που θυμίζει περισσότερο κακομαθημένο νεαρό που κληρονόμησε την επιχείρηση του μπαμπά για την οποία δεν ίδρωσε και δεν την πόνεσε ποτέ, γι’ αυτό αδιαφορεί κι αν την χάσει. Μην μου πει κανείς ότι πιστεύει πως θα στενοχωρηθεί αν χαθούν Θράκη, Αιγαίο, Μακεδονία και Ήπειρος κατά την διάρκεια της θητείας του…
Τεράστιο μερίδιο ευθύνης φέρουν τα μέσα ενημέρωσης τα οποία σιγοντάρουν και καθοδηγούν την σκέψη των πολιτών εκεί που θέλουν, είτε υποβαθμίζοντας τα επιβλαβή θέματα για την κυβέρνηση, είτε τα προβάλλουν όπως θέλουν για να εξάρουν την κυβερνητική πολιτική. Σκεφτείτε να έκανε το 1% όλων αυτών η Νέα Δημοκρατία. Φανταστείτε να έβαζαν βόμβα σε νεοδημοκράτη Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.. Αν καίγονταν η Αττική (ότι έχει απομείνει), θα έλεγαν ποτέ οι ρεπόρτερ για τον άψογο συντονισμό της Πυροσβεστικής, ή θα είχαν πέσει πάνω τους να τους κατασπαράξουν; Αυτή την ασυλία παρέχουν τα μέσα που έχουν μετατραπεί στα κύρια όργανα της Νέας Τάξης που προωθείται. Αν σηκώνονταν ο Γκαίμπελς απ’τον τάφο κι έβλεπε την σημερινή κατάσταση θα τρόμαζε!
Παράλληλα με το οικονομικό σοκ και την ισοπέδωση της ήδη προβληματικής ελληνικής ανάπτυξης έχουμε το δεύτερο σκέλος της πολιτικής της κυβέρνησης. Ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου στο Αιγαίο στις μεγάλες πολυεθνικές χωρίς κανένα κόστος για τις ίδιες, κυπριοποίηση της Θράκης, ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας και δημιουργία ενός κράτους “ πάτημα” των Αμερικανών στα Βαλκάνια, και χάρισμα της Ηπείρου στην Αλβανία με μία τεχνητή κατάσταση τύπου Κόσοβο. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η εμφάνιση του UCC (Απελευθερωτικός Στρατός Τσαμουριάς) στα πρότυπα του γνωστού UCK.
Στόχος της πολιτικής πλέον είναι ξεκάθαρος. Να εξυπηρετηθοὐν τα συμφέροντα μιας ομάδας ανθρώπων που έχουν ως σκοπό να κινούν τα νήματα της ανθρωπότητας. Άλλωστε ο ίδος ο Παπανδρέου το δήλωσε εξ αρχής. “Δεν με νοιάζει να επανεκλεγώ, αλλά να κάνω αυτά που πρέπει”. Ίσως τότε κάποιοι πίστεψαν ότι εννοούσε κάποια σκληρά μέτρα για τη εξυγείανση της οικονομίας. Τώρα όμως φαίνεται η πραγματική διάσταση των δηλώσεων αυτών. Πρέπει να κάνει αυτά που δεν έκαναν οι προηγούμενοι και μάλιστα όλα μαζί γιατί δεν υπάρχει χρόνος να ασχολείται η Νέα Τάξη με έναν “ τζαναμπέτη” λαό. “ Καταστρέψτε τους να τελειώνουμε” φαίνεται πως είναι το σχέδιό τους.
Να μην τρέφουμε αυταπάτες. Τα μέλη του σκληρού πυρήνα της κυβέρνησης αδιαφορούν πλήρως για το αν υπάρχει Ελλάδα αύριο, και φυσικά (οι πασοκοι άρχισαν να το καταλαβαίνουν και τρέμουν) αδιαφορούν για το αν υπάρχει ΠΑΣΟΚ, κεντροαριστερά ή σοσιαλισμός, είτε στην Ελλάδα, είτε σε διεθνές επίπεδο. Δεν έχουν αξίες, δεν έχουν φραγμούς κι αυτό τους κάνει επικίνδυνους όχι μόνο για την χώρα αλλά και για την πορεία της ανθρωπότητας.
Σκοπός της κυβέρνησης είναι όταν φύγει, γιατί σίγουρα θα φύγει κυνηγημένη, να έχει φέρει τα πράγματα σε μη αναστρέψιμη κατάσταση. Πιστεύουν όπως και ο Σημίτης κάποτε, ότι τα νέα αφεντικά δεν θα ξεχάσουν τις υπηρεσίες τους και στην Νἐα Παγκόσμια κατάσταση αυτοί θα είναι βολεμένοι.
ΔΕΝ πρέπει να προλάβουν να φτάσουν σ’ αυτό το σημείο!
ΔΕΝ πρέπει να το επιτρέψει ο λαός.
Αντισταθείτε Έλληνες!
Η Ελλάδα όπως την ξέραμε έχει ήδη χαθεί, πρέπει να την πάρουμε πίσω το συντομότερο δυνατό


Πηγή: http://filologos10.wordpress.com/

http://kostasxan.blogspot.com/2010/07/blog-post_9343.html


____________________________________________________________________



Καταστρέψτε τους να τελειώνουμε

Δηλαδή, τί κάπως έτσι; Ακριβώς έτσι.

Και όχι τίποτε άλλο, αλλά σκέφτομαι αύριο να πάω να πάρω ένα μεγάλο δάνειο από την Εθνική Τράπεζα και στη συνέχεια με το δάνειο αυτό να αγοράσω στη συνέχεια την ίδια την τράπεζα που με δάνεισε.

Γιατί το λέω αυτό;

Μα, και η Πειραιώς πήρε 700 εκατ. € δάνειο από το ΤΤ και του τα έδωσε για να το αγοράσει!!!


Το παραπάνω κείμενο είναι απόσπασμα από το Μία καλή συναλλαγή και τίποτε άλλο...

διεύθ: http://kostasxan.blogspot.com/2010/07/blog-post_5614.html

Παρακάτω είναι το σχόλιο που έκανα:


Κωμωδία με τίτλο:
Το δώρο.

Η αλλιώς η μετατροπή κρατικής-περιουσίας του λαού στην νέα μορφή διακυβέρνησης της νέας αταξίας πραγμάτων.

Είναι μια μεταφορά-δώρο οικονομικής και πολιτικής δύναμης από το έθνος κράτος στην "εταιρεία".

Πόσο δίκιο είχαν οι αρχαίοι Έλληνες που ονόμαζαν τα κόμματα εταιρείες.

____________________________________________


Καταστρέψτε τους να τελειώνουμε

ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Πόσο μας δουλεύουν οι κυβερνώντες.

Τις “συνταγές” της Αργεντινής, δηλαδή το ξεπούλημα των κρατικών, απαξιωμένων ή μη σε ιδιώτες, αντιγράφουν οι “δικοί μας”.


Ελληνικό ξεπούλημα.

Σειρά για ξεπούλημα έχουν οι ΔΕΚΟ


Ξεπούλημα στην Αργεντινή.


Η κυβέρνηση της Αργεντινής κατάφερε σήμερα να πραγματοποιήσει επτά θεμελιώδεις ιδιωτικοποιήσεις, σε επτά στρατηγικούς τομείς για τη χώρα. Θα προχωρήσουμε στην ιδιωτικοποίηση της τηλεόρασης, των τηλεφωνικών εταιριών, των διοδίων, σιδηροδρόμων, του ραδιοφώνου, χωρίς φυσικά να ξεχνάμε την ιδιωτικοποίηση του εθνικού αερομεταφορέα.
Δεν σώθηκε τίποτα. Άσχετα με το τι ήταν ή πόσο κόστιζε, ή αν χρειαζόταν να πουληθεί.
Με τη μέθοδο περασμένων αιώνων, αυτές οι ιδιωτικοποιήσεις, ήταν προέκταση της αποικιακής εκμετάλλευσης.
Αρχικά απογυμνώθηκε το υπέδαφος από τα πολύτιμα μέταλλα.
Στη συνέχεια καταληστεύθηκαν το πετρέλαιο, το νερό, οι τηλεπικοινωνίες.
Οι ξένες εταιρίες έκαναν στη χώρα μας αυτό που δεν μπορούσαν να κάνουν στις δικές τους.


____________________________________________



Καταστρέψτε τους να τελειώνουμε

Πόσο μας δουλεύουν οι κυβερνώντες.

Τις “συνταγές” της Αργεντινής, δηλαδή την καταστροφή του κοινωνικού ιστού του λαού, αντιγράφουν οι “δικοί μας”.


Ελληνική καταστροφή του κοινωνικού ιστού

Τότε «ανειδίκευτοι», τώρα επιστήμονες… ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


Αργεντινικη καταστροφή του κοινωνικού ιστού


Το “θαύμα της Αργεντινής” κατέληξε σε κοινωνική καταστροφή.
Τα σχέδια του Cavallo (υπουργός σε αντίστοιχη θέση με του Παπακωνσταντίνου) εξαφάνισαν τη μεσαία τάξη, έκαναν τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους.
Το 60% του πλούτου πέρασε στα χέρια του πλουσιότερου 10%.
Ο κόσμος υποφέρει. Ο κοσμος πεινάει.

Η ανεργία εξαπλώθηκε σαν την πανούκλα, μολύνοντας όλη την κοινωνία. Οι ουρές των ανέργων μεγάλωναν καθημερινά. Η ανεργία από το 11% έφτασε στο 20%, χωρίς να υπολογίζουμε όσους είχαν περιστασιακές δουλειές.
Ποιά ήταν η κατάσταση των εργαζομένων;
Έχασαν τους μισθούς τους, την κοινωνική ασφάλιση, την ασφάλιση ανεργίας, τηνυγειονομική τους κάλυψη. Πάνω από το 50% εργάζονται ανασφάλιστοι.
Μια κοινωνική κατάσταση που επικρατεί στις πιο υπανάπτυκες χώρες.
Οι άνθρωποι δεν τολμούσαν να αντισταθούν, γιατί φοβούνταν τις απολύσεις, και ότι την επόμενη μέρα μπορεί να μην υπήρχε άλλη λύση. Έτσι αναγκάστηκαν σε περικοπές των μισθών, επιδείνωση των συνθηκών εργασίας, εργασία σε ανθυγιεινό περιβάλλον. Χάνοντας κάποιος τη δουλειά του βρισκόταν σε απόγνωση. Αμέσως ενωνώταν με μια στρατιά ζητιάνων, μια στρατιά αποκλεισμένων.
Αυτό οδηγεί σε κατάθλιψη, σε άγχος.
Στη χώρα της Λατινικής Αμερικής όπου τα κοινωνικά δικαιώματα ήταν κάποτε τα πιο προηγμένα, χιλιάδες άποροι άνθρωποι συναθροίζονταν στην εκκλησία του San Cayetano, προστάτη αγίου της εργασίας, ζητώντας τη βοήθειά του.


______________________________________________________


Καταστρέψτε τους να τελειώνουμε

http://christoskapoutsis.blogspot.com/2010/07/blog-post_10.html

Αλλά θα πρέπει να επισημάνουμε ότι, το μοντέλο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης περιλαμβάνει, ως αναπόφευκτη εξέλιξη, την πλήρη παρακμή των Εθνικών κρατών.

Αποβλέπει το συγκεκριμένο το μοντέλο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, στο να οδηγήσει εξαπατημένους λαούς να αποδεχτούν χωρίς αντίδραση το τέλος της εθνικής κυριαρχίας, ως μια αναπόφευκτη διαδικασία, μια φυσική εξέλιξη, την οποία δεν έχουν την δύναμη να αποτρέψουν.

Όμως, η κίνηση προς την κατεύθυνση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης δεν είναι καθόλου φυσική ΕΞΕΛΙΞΗ .............................................................




Ο δρόμος προς την σοσιαλπαγκόσμια διακυβέρνηση περνάει μέσα από την τεχνητή οικονομική κρίση που δημιούργησε το παγκόσμιο σοσιαλιστικό σύστημα, με τους εξής δύο τρόπους:

Πρώτον,
στην δημιουργία wolf packs μεταξύ των διεθνών διαχειριστών κεφαλαίου, οι οποίοι προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν τις αποδόσεις τους παίζοντας εκ του ασφαλούς:

α) σε προσυμφωνημένα χρηματιστηριακά παιχνίδια (με την συνεργασία φυτευτών εξουσιαστικών μηχανισμών σε διάφορα κράτη-θύματα),
β) σε “τοξικά ομόλογα” που δημιουργούν οι ίδιοι
γ) και σε ομόλογα κρατών που έχουν υψηλές αποδόσεις,

και δεύτερον,
στην αγαστή συνεργασία-συντονισμό μεταξύ των εθνικών κυβερνήσεων και των διεθνών οργανισμών (ΔΝΤ, Παγκόσμια τράπεζα, BIS, ΟΗΕ, κ.α.)

Η Αμερική έχει καθοριστικό ρόλο για τη διαμόρφωση νέων κανόνων παιχνιδιού και ενίσχυει-κόβει δολλάρια στους διεθνείς οργανισμούς.

Τα κεφάλαια πρέπει να διοχετεύονται στα πρόθυμα εργαλεία-εξουσιαστικούς μηχανισμούς-κυβερνήσεις αριστερών-σοσιαλιστικών-υλιστικών απόψεων περιφερειακών χωρών ώστε οι τεχνητά δημιουργημένες κρίσεις να συναντήσουν τις μικρότερες κατά το δυνατόν αντιδράσεις στο τελικά μεγαλύτερο “φαγοπότι” των wolf packs.

Το “σοσιαλιστικό” παρακράτος οργανώνεται έτσι ώστε να αντιμετωπίσει κάθε πιθανό σενάριο κρίσης από τους διάφορους λαούς προς εξαθλίωση.

Σκοπός είναι να αποφευχθεί η άνοδος στην εξουσία πολιτικών που θα επαναφέρουν προστατευτικά μέτρα σε μικρότερες χώρες που πλήττονται από τις μεγάλες διακυμάνσεις των αγορών.

Ο δρόμος για την τυραννική πολιτική, οικονομική και νομική σοσιαλπαγκόσμια χούντα είναι ανοικτός με την κατάφορη παραβίαση των εθνικών Συνταγμάτων και της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top