ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Τραπεζικά συμφέροντα γιγάντωσής τους προασπίζονται οι μεγαλοδημοσιογραφοι Vs bloggeροαλήθειες

πηγή: ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΣΤΟ 1,47 ΤΡΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ - Σε ποιούς χρωστάνε οι ΗΠΑ επιτέλους; Ο προδοτικός ρόλος των μεγαλοδημοσιογράφων!

Σε ποιούς χρωστάνε οι ΗΠΑ; Είναι η μεγαλύτερη βάση του ΑΕΠ οικονομία του πλανήτη. Απο ποιούς δανείστηκαν και σε ποιούς χρωστάνε; Είναι δυνατόν οι πιο δυνατή οικονομικά χώρα να χρωστάει πάνω απο 12 τρισεκατομμύρια δολάρια και να έχει και 1,5 τρισ. έλλειμα όπως υπολογίζεται απο τον Λευκό Οίκο;

Γιατί μας κρύβουν σε ποιούς χρωστάμε; Σε ποιόν χρωστάει η Ελλάδα, οι ΗΠΑ και τελικά η ανθρωπότητα;

Κάποιοι κρύβονται στο παρασκήνιο, εξαγοράζουν πολιτικούς και τους προωθούν στις κυβερνήσεις των λαών για να υποδουλώσουν και να κυριεύσουν την ανθρωπότητα με ύπουλες μεθόδους.

Αν οι μεγαλοδημοσιογράφοι δεν τα έπαιρναν απο τους Παγκοσμιοποιητές θα έβγαζαν τα στοιχεία στην φόρα. Δεν τολμούν όμως να θέσουν στους κυβερνώντες το κρίσιμο αυτό ερώτημα, γιατί φοβούνται οτι θα χάσουν την δουλειά τους.

Αν λέμε ψέμματα ας μας διαψεύσουν ρωτώντας στα "δελτία των 8" σε ποιούς χρωστάμε και θα αποσύρουμε τις δεκάδες αναρτήσεις που έχουμε κάνει και λέμε ξεκάθαρα οτι οι μεγαλοδημοσιογράφοι εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα για να γεμίσουν τις τσέπες τους με δολάρια βαμμένα με αίμα και οι Διεθνείς Τραπεζίτες που προωθούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων να προωθήσουν μέσω των ΜΜΕ την Παγκόσμια Διακυβέρνηση της οποίας φανατικός υποστηρικτής είναι και ο Πρωθυπουργός μας Γιώργος Παπανδρέου.

Δείτε αυτήν εδω την ενδιαφέρουσα δημοσίευση στα αγγλικά που προέρχεται απο πληροφορίες που έδωσε στην δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗ ΟΥΤΕ ΚΑΚΗ - ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!


http://www.washingtonexaminer.com/politics/ap/white-house-predicts-record-147-trillion-deficit-this-year-9-percent-unemployment-next-year-99125304.html

πηγή: ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top