ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Η γενοκτονία (φυσική, μεταναστευτική και μνήμης) είναι μέρος του Ελληνικού πειράματος

Το παρακάτω κείμενο είναι το σχόλιο κάποιου αγνωστου σχολιαστή στο deltio11.blogspot.com.
Μπορείτε να το δείτε και εδώ.

Οι ελληνες υφιστανται εξανδραποδισμο απο τη γη τους.
οχι μονον οικονομικο που φαινεται.
αλλα φυσικο,στο χωρο και τη γη τους.Αντικαθιστανται απο αλλους πληθυσμους,που επιλεχθησαν να αποτελεσουν τους εποικους και να αλλαξουν για παντα την μοιρα αυτου του τοπου.Να καταστησουν απαγορευτικη την προκοπη του χωρις ολικη μεταλλαξη του σε αλλο.Αλλο καταθλιπτικο και ανελευθερο.

Μια σιωπηρη μεθοδευμενη πολιτισμικη γενοκτονια εφαρμοζεται.
Στο μυαλο,τον ψυχισμο,την σκεψη,το ηθικο,τις αντιστασεις,την υπερηφανια,το δεσιμο με τη γη του,την οντολογικη υποσταση του συλλογικου αυτου του λαου-θυματος.

ο εποικισμος που συνεχιζεται αμειωτα με πρωταγωνιστες του θεατρου τους υποκριτες εντολοδοχους πολιτικους,που παριστανουν δυο δεκαετιες μετα την σχετιζομενη αρρηκτα πτωση του κομμουνισμου και την εναρξη των νεων πλανητικων στοχοθεσιων, ταχα τους ανικανους να τον σταματησουν αιφνης μετα την πτωση αυτη,συνιστα εκτος απο σιωπηρη κατακτηση ενος λαου και εγκλημα πολεμου εν καιρω ειρηνης'

Η συνεχιζομενη εισαγωγη επιλεγμενων ηλικιακα,πολιτισμικα, εθνολογικα και θρησκευτικα πληθυσμων και η βιαστικη εγκατασταση τους με διεθνεις πλατες πλανητικων στοχοθεσιων,αλλα και επιμονη εκλογικευμενης παρουσιασης αξιωσεων για αποκατασταση τους σε λογικη κατακτητη ,σε συμπαγεις χωρους ελλαδικους,συνιστα εποικισμο σε εργαστηριακο πειραματικο σωληνα γεωπολιτικης και μεθοδευει την αλλαγη λαου στη χωρα αυτη με σιωπηρη ασκηση ψυχικης βιας αποδοχης ενος εγκληματος πολεμου απο τα σιωπηρα θυματα της αναιμακτης εξοντωσης,

συνδυαζεται δε και με την ουσιαστικη εξοντωση τους μεσω της πολιτισμικης εκμηδενισης τους,καθετι που τους αυτοπροσδιοριζει μετασχηματιζεται,αποσβηνεται και επανεγγραφεται στο συλλογικο τους ειναι.

προκειται για απειρως πιο ολοκληρωτικη μορφη κατακτησης και εξανδραποδισμου.απο την παραδοσιακη της φυσικης βιας και υποταγης του εγω,περνα στην ψυχικη-επιστημονικα μεθοδευμενη βια που αναπρογραμματιζει ενα (επιθυμητο απο την αλλη οχθη) εγω αντι να το υποτασσει απλα!

Το παρακάτω σχόλιο το έκανα στο: http://allenaki.wordpress.com/2010/07/12/5h-falagga/
και στο: http://orestios.wordpress.com/2010/07/12/change/

Αλλενάκι και Ορέστιε έχετε απόλυτο δίκιο.
Αυτό που ζούμε είναι μια γενοκτονία (φυσική γενοκτονία και γενοκτονία μνήμης).

Δε θα κάνουμε τη χάρη στα λαμόγια να φύγουμε, να συμβιβαστούμε, να αποδεχτούμε.

Τη φυσική γενοκτονία την αναλύσατε πολύ ωραία και δε θα επεκταθώ στην ουσιαστική κατάργηση του Ελληνικού Συντάγματος από το νομοθετικό έργο της σημερινής κυβέρνησης.

Θα σταθώ και στη γενοκτονία μνήμης που στοχεύει στα νέα παιδιά, με την προώθηση της πολυπολιτισμικής εκπαίδευσης..



Οι νεο(α)ταξίτες επιχειρούν να διαβάλλουν τους ήρωές μας όπως τον Αλέξανδρο με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς ή προσπαθούν να μας κάνουν να αγνοούμε ήρωες σαν τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και να θεωρούμε την βυζαντινή περίοδο σαν ξένη και αποκομένη από εμάς.

Το πείραμα της νέας (α)ταξίας πραγμάτων και των εργαλείων της θα πρέπει να ακυρωθεί πρώτα επικοινωνιακά, και στη συνέχεια και στην πράξη.

Κι αν είχαν στόχο σε 6 μήνες να “αλλάξουν” την Ελλάδα, δε θα καταφέρουν την γενοκτονία μνήμης που επιχειρούν ταυτόχρονα με τη φυσική γενοκτονία εξαθλίωσης και μετανάστευσης.

Εμείς οφείλουμε να μεταδόσουμε την διαχρονικότητα του Ελληνικού πολιτισμού και ιστορίας στους/στις νεότερους/ες από εμάς.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάς πως τους Επαναστάτες του 21 τους χαρακτηρίζουν ως τρομοκράτες!

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικά γράφεις και αναλύεις!
Σε ευχαριστώ για την αναφορά.
Την καλημέρα μου!

@αλλενάκι

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top