ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Διαγραφή ιστορικής μνήμης και Απλά Μαθηματικά

Η ιστορική μνήμη του Ελληνικού γένους σαμποτάρεται από την πρόσφατη ανακοίνωση της διαμαντοπούλου και της κυβέρνησης του πασοκ (η απόφαση έχει ληφθεί πριν από δεκαετίες) για προαιρετική επιλογή του μαθήματος της Ευρωπαϊκής ιστορίας στην οποία ένα μικρό μέρος θα αποτελεί η ιστορία της Ελληνικής φυλής των αρχαίων χρόνων (της κλασσικής και της Ελληνιστικής εποχής).

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τη δήλωση του χένρυ κίσσιγκερ:

“Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό θα πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες .
Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, τη θρησκεία του, την ιστορία του και τα πνευματικά του έργα , ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του ν’ αναπτυχθεί και να επικρατήσει , για να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας”.

___________________________________________________


πηγή: http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

Πρόβλημα εξετάσεων εισαγωγής στην λέσχη bilderberg έτους 1985(πλάκα κάνουμε): Έχουμε μια χώρα κάπου ΝΔ της Ευρώπης 132.000 τ.χλμ. με ομοιογενή πληθυσμό, και πάνω από 2.500 νησιά που διπλασιάζουν την επικράτειά της. Η γεωγραφική της θέση είναι το όνειρο και ο παράδεισος του αποικιοκράτη.

Σταυροδρόμι 3 Ηπείρων(εμπορικός σταθμός), κόμβος ενεργειακός(ιδανική διαδρομή αγωγών πετρελαίου, φυσικού αερίου), με μεγάλο σχετικά ανεκμετάλλευτο ορυκτό πλούτο, και τεράστιο φυσικό κάλλος εκμεταλλεύσιμο τουριστικά.

Πάνω της κατοικούν 10 εκατ. κακομαθημένοι αναρχοεθνικιστές επαναστάτες καλοζωισμένοι με περρίσια αυτοπεποίθηση γιατί πιστεύουν ότι είναι απ’ευθείας απόγονοι Αχαιών και Δωριέων. Υποσυνείδητα διακαώς επιθυμούν να ζήσουν το «μεγάλο αμερικάνικο όνειρο» που τρελαίνονται να μισούν, και να μεταμορφωθούν σε υβρίδια μποεμογιάπηδων.
Ερώτημα : Πως βάζουμε αναίμακτα στο χέρι αυτό το φιλέτο, μεταλλάσσοντας τους κατοίκους του σε πειθήνιους μπάτλερ;
Απάντηση μαθητή (δουλεύει τώρα στο ΔΝΤ):

1)Παίρνουμε έναν ικανό αριθμό λαοπρόβλητων πολιτικών και τους μπουκώνουμε στην μίζα.

2) Τους μαθαίνουμε να παίρνουν τους πολίτες και να τους μπουκώνουν στο ρουσφέτι για να γλυτώσουμε περιττές εξεγέρσεις και λιντσαρίσματα.

3)Τους βομβαρδίζουμε μέσω της ιδιωτικής tv με πρότυπα ακατάσχετου καταναλωτικού lifestyle και κοσμοπολίτικου φιλελευθερισμού, και τους μαντρώνουμε χαλαρά σε έναν οργανισμό που παίζει τον ρόλο του καλού μπαμπά με χάδια , συμβουλές ταξίματα και μπόλικο χαρτζιλίκι.(ΕΟΚ) (οι σφαλιάρες θα αρχίσουν αργότερα)

4)Επικουρούμε την γενική ευθυμία με «άρτο και θέαμα» (επιχορηγήσεις κάθε είδους, φιέστες ,Ολυμπιακοί αγώνες, Πανευρωπαϊκά και δε συμμαζεύεται).

5)Οι εξωτερικές τράπεζες δανείζουν στο κράτος, και οι εσωτερικές στους πολίτες με απίστευτη ευκολία και προθυμία, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι το δάνειο είναι προσφορά.

6)Σιγά σιγά μέσα από ΜΜΕ και υπουργούς δικών μας συμφερόντων αποδομούμε θεσμούς , νευραλγικούς φορείς , υπηρεσίες και παραγωγικές δυνάμεις.(Παιδεία, συνδικαλισμός, αστυνομία, στρατός, δικαιοσύνη, εισπρακτικούς μηχανισμούς, νοσοκομεία, βιομηχανία, γεωργία κλπ)

7)Δημιουργούμε ένα δικομματικό πολιτικό σκηνικό(Σκύλλα και Χάρυβδη) με την επιθυμητή κοινή πολιτική που θα είναι όμοια(μόνο τα χρώματα και οι φάτσες θα αλλάζουν), και βάζουμε και μερικά μικρά κόμματα επικουρικά του συστήματος να λένε παρλαπίπες και να απαγγέλουν λυρική ποίηση σαν τον Χορό στις αρχαίες κωμωδίες.

8) Εισαγάγουμε πληθώρα μεταναστών πέρα από αυτόν που είναι απαραίτητος για να ωφελείται η χώρα, και οι τελευταίοι να απολαμβάνουν μια αξιοπρεπή ζωή με δικαιώματα.

9)Μέσω δικών μας πνευματικών ταγών και δημοσιογράφων κοιμίζουμε τον λαό με προσκεφάλι την πολυπολιτισμικότητα, και τον κρατάμε σε εγρήγορση φυτεύοντάς του σαν αιμορροΐδα τον ρατσισμό.(τα παιδιά μαθαίνουν 2 ξένες γλώσσες τουλάχιστον από τα νήπια για να μπολιαστούν με τον δικό μας τρόπο σκέψης)

9)την νέα γενιά την απενεργοποιούμε με ένα σούπερ δανεικό βιοτικό επίπεδο αμερικάνικου τύπου με δεκανίκια την καλωδιακή tv και το internet.

10)Δημιουργούμε μια στρατιωτική απειλή και σπέρνουμε εθνοτικές έριδες και διαφορές ολόγυρα(Τουρκία κλπ. τσιράκια) για να πουλάμε και κανένα όπλο και να επιταχύνουμε την δανειακή υπερφόρτωση.(εξωτερικοί μπαμπούλες)

11) Σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης έχουμε ομάδες προβοκατόρων και χούλιγκανς να προκαλούν κατά καιρούς έριδες , πάθη και βανδαλισμούς (πολιτικά και ποδοσφαιρικά).(εσωτερικοί μπαμπούλες)

12)Αφού το χρέος τους φτάσει ίσαμε το Α του Κενταύρου από τα πανωτόκια και την αλόγιστη κατανάλωση, βάζουμε τους δικούς μας ανθρώπους να αποκαλύψουν σε μια κρίση εντιμότητας και βαθιάς μεταμέλειας την «λαμογιά» του αιώνα, και εμείς παριστάνουμε τις αρσακειάδες που πέφτουν από τα σύννεφα.

13)Με κανά δυο βέλη από την φαρέτρα διεθνών οίκων ξεφουσκώνουμε την φούσκα «Ελληνικό θαύμα» και τους τραβάμε ένα Μνημόνιο σπέσιαλ, χολυγουντιανό που το διανθίζουμε με κινηματογραφικές ατάκες, τύπου «πιστόλια στο τραπέζι», «Τιτανικούς» κλπ Επικουρικά βάζουμε και 2-3 γραφικούς πολιτικούς τους να λένε και να κάνουν καραγκιοζιλίκια για αποπροσανατολισμό.

14)Αυτόματα ο καλός μπαμπάκας (πρώην ΕΟΚ και νυν ΕΕ), θυμώνει και αρχίζει τις σφαλιάρες , τα μπινελίκια και γενικώς την κακοποίηση.

15)Οι έννοιες αλλάζουν! Τα δάνεια-προσφορά, μετατρέπονται σε είδος υπό εξαφάνιση, τα εργασιακά δικαιώματα ξεχασμένο ανέκδοτο, η ευτυχία ήλιος πίσω από σύννεφα. Η ψυχολογία του καταναλωτή κάνει περίπατο στον Άδη να βρει τους μισθούς των μισθωτών και τον τζίρο των επαγγελματιών.

16)Τους βάζουμε ένα τριετές πρόγραμμα σταθεροποίησης που το μόνο που θα σταθεροποιήσει θα είναι την μη αποφυγή της ελεγχόμενης χρεοκοπίας με την μη εξέγερση και οριστική διάλυση των πάντων. Μας ενδιαφέρει μια οικονομία και πολιτεία «ζόμπι» που θα υπακούει σε απλές εντολές.(Θα υπάρξουν επικοινωνιακές δυσκολίες του να περάσουμε στον κόσμο και να δικαιολογήσουμε ένα τριετές πρόγραμμα που θα τους στραγγαλίσει σταδιακά και δεν θα το πρότεινε ούτε πρωτοετής φοιτητής του Οικονομικού που έχει καταναλώσει ένα μπουκάλι βότκα). Ποντάρουμε ότι ! θα εκτονώνουν τον θυμό τους μόνο μέσω των blogs, και δεν θα βγούνε στους δρόμους να λιντσάρουν τα δικά μας παιδιά!

17)Καλώς εχόντων των πραγμάτων και μετά την αποτυχημένη τριετία θα παρουσιάσουμε την οριστική και απαραίτητη λύση για την σωτηρία τους που θα είναι η εκποίηση την Δημόσιας περιουσίας των 250 δις, η συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου, και η εξευτελιστική εκμίσθωση της χώρας ως εμπορικός σταθμός-εφαλτήριο για μπίζνες με τους αγαπημένους μας Σαουδάραβες, Κινέζους και Αφρικανούς επιχειρηματίες.

18)Οι Έλληνες πια θα έχουν γίνει πλήρως ανταγωνιστικοί. Θα έχουνε παραδώσει πέρα από την πρωτογενή παραγωγή, όλη την υπόλοιπη στους πολυεθνικούς μας κολοσσούς(Τράπεζες, ιδιωτικές κλινικές, 5στερα ξενοδοχεία, εταιρείες μεταφορικές, παροχής υπηρεσιών, υπεραγορές τροφίμων και εμπορευμάτων στελεχωμένες με φτηνά γηγενή χέρια(Ελλήνων και αλλοδαπών) που θα αμείβονται με 500 ευρώ, θα δουλεύουν 12 ώρες την ημέρα, την έννοια οικογένεια θα την θυμούνται από τις παλιές φωτογραφίες, και την καλή ζωή θα την ζούνε μέσα από την tv. Η επανάσταση θα αργήσÎ! �ι να έρθει μια και οι πολίτες θα απασχολούνται με τις ανασφάλειές τους(αποπληρωμή ισόβιων δανείων, εύρεση εργασίας, εγκληματικότητα κλπ)

19)Μοναδική επισφάλεια είναι η πιθανότητα, μέσα από την απαξίωση του πολιτικού κόσμου, να βγει κάποιο πολιτικό κόμμα που δεν θα ελέγχουμε και θα αποτελείται από ελληνοθρεμμένους τεχνοκράτες της πιάτσας με κοινό νου, και πνευματικούς ανθρώπους με ιδανικά και ήθος και πάρουν τον λαό με το μέρος τους οργανώνοντάς τον δυναμικά. Αρκεί μια σούπερ φορολόγηση στην δευτερογενή και τριτογενή παραγωγή που θα είναι στα χέρια μας, για να κόψει το αυγολέμονο αυτής της ωραίας σούπας που λέγεται Μνημόνιο. Ένα τέτοιο κόντρα κόλπο θα μας χαλάσει τα σχέ! δια.(βλέπε Ουγγαρία) .Τέλος.
Υ.Γ. Πέρα από το παραπάνω θα ήθελα να αναφέρω ότι δεν πιστεύω ότι υπάρχουν καλύτεροι λαοί από κάποιους άλλους. Όλα είναι θέμα συγκυριών και συνθηκών.

Ως εκ τούτου δεν πιστεύω ότι σαν λαός από την φύση μας μόνο εμείς θα μπορούσαμε να φτάσουμε ως εδώ σε αυτήν την δυσχερή θέση με τόσο σταθερά βήματα και σε τέτοιο βάθος χρόνου. Δεν είναι δυνατόν στα τόσα χρόνια της νεότερης ιστορίας μας, όπως αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων, να κάναμε συνεχώς τις λάθος επιλογές προς την παρακμή. Είναι πολύ γραμμικό για να είναι τυχαίο!

Αν δεν πληρώνουμε την γεω! πολιτική μας θέση που απαιτεί μάγκες για να την διαχειρίζονται , τότε ίσως ήρθε η ώρα να γίνουμε μάγκες και με ψυχραιμία να πάρουμε τις ζωές μας πίσω. Δεν φταίμε ο ένας στον άλλο…

Ο αντίπαλος έχει όνομα και μορφή. Λέγεται πολιτικό κατεστημένο και είναι πολύχρωμο. Εκλέχθηκε από εμάς, τράφηκε από εμάς, τολμάει ακόμα και τώρα να μας λοιδορεί, να μας εμπαίζει, να μας πατρονάρει. Εύχομαι πραγματικά και ονειρεύομαι ένα νέο πολιτικό κόμμα με νέα εντελώς πρόσωπα που θα μας επαναφέρει στην αξιοπρέπεια και στην πολιτισμένη και ποιοτική διαβίωση με ειρηνικό τρόπο. Μοιάζει ουτοπικό , αλλά ελπίζω ότι θα βρεθούν κάποιοι άνθρωποι με λίγο νιονιό και ήθος να γλυτώσουν αυτόν τον τόπο και τους γαλαζοπρασινοκόκκινουςμελανοεμπριμέ από το ξύλο που τους περιμένει.


post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Απλά Μαθηματικά http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/10/blog-post_215.html#ixzz11WyXeluv
Under Creative Commons License: Attribution

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top