ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Η καταλήστευση του Ελληνικού λαού, τα λουκέτα και οι άνεργοι είναι οι χειροπιαστές αποδείξεις ότι το σχέδιο του πειράματος προχωράει καλά

Όταν οι προδότες του Ελληνικού Έθνους πολιτικοί ξεπουλάνε και παραδίδουν κρατικές δομές στα μεγαλοτραπεζικά λαμόγια και η κακώς εννοούμενη "ανταγωνιστικότητα" μεταφράζεται σε μη ανανέωση συμβάσεων, σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα (ευκολία απολύσεων λόγω μικρών αποζημιώσεων, μισθοί πείνας κ.α.).

Όταν επιτυγχάνεται ο στόχος των προδοτών του Ελληνικού Έθνους πολιτικών με την πλήρη καρτελοποίηση της αγοράς (υψηλές τιμές των καταναλωτικών αγαθών) με την παράλληλη δημιουργία πληθώρας ανέργων που θα ανατροφοδοτεί το φτηνό εργατικό δυναμικό.

Τότε σημαίνει ότι το σχέδιο του πειράματος προχωράει καλά και τα λουκέτα και οι άνεργοι είναι οι χειροπιαστές αποδείξεις.

Ο στόχος των προδοτών του Ελληνικού Έθνους πολιτικών είναι η αποσιώπηση γεγονότων και η παραπληροφόρηση του Ελληνικού Έθνους από καλοπληρωμένους δημοσιογράφους.

Όταν οι προδοτικοί στόχοι των πολιτικών αποκρύπτονται από τα Μ.Μ.Ε., όταν τα Μ.Μ.Ε. διαστρεβλώνουν τα γεγονότα, τρομοκρατούν τους πολίτες με καθημερινές ψυχολογικές επιχειρήσεις και “γεμίζουν” με ανασφάλεια για το σήμερα και το αύριο των Ελλήνων και των Ελληνίδων τότε φαντάζει "λογική" η διύλιση του κώνωπα και η κατάποση της καμήλου αμάσητης από το ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top