ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)


Slider

Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Μας ζητάνε να ξεχάσουμε την Ελλάδα που ξέραμε...
πηγή: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Πρέπει άραγε να αποχαιρετήσουμε την Ελλάδα που ξέραμε, επειδή ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να ρίξει τη χώρα και τους κατοίκους της στο απόλυτο μηδέν, εξυπηρετώντας τους πατριώτες του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και τους εδώ "δεν χρωστάω σε κανέναν" κεφαλαιοκράτες που στήριξαν την εκλογή του;
Ήδη, βιώνουμε τον περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας και της δημοκρατίας.
Ήδη ισχύουν νέες συνθήκες για τα εργασιακά και τα ασφαλιστικά (πολύ χειρότερες για τους εργαζόμενους).
Ήδη έχουμε μία τεράστια αύξηση της ανεργίας (χωρίς να τολμούν τα αρμόδια κρατικά όργανα να ανακοινώσουν την σκληρή πραγματικότητα επίσημα).
Ήδη, αντιμετωπίζουμε την ολοένα και επεκτεινόμενη δραματική μείωση των μισθών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Ήδη εφαρμόζεται μία ανηλεής φορολόγηση στους ελεύθερους επαγγελματίες, που φέρνει λουκέτα στις μικρές επιχειρήσεις.
Ήδη γνωρίσαμε αυξήσεις ΦΠΑ, αλλά και αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων (οσονούπω και των αγαθών πρώτης ανάγκης).
Ήδη τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα αμφισβητούνται ευθέως από όλους (σχεδόν) τους γείτονές μας και ούτε λίγο ούτε πολύ, το Αιγαίο γίνεται αργά αλλά σταθερά γκρίζο, τόσο στον ουρανό όσο και στην θάλασσα, θέτοντας σε τρομερούς κινδύνους την Ελληνική κυριαρχία τόσο στη νησιωτική όσο και στην ηπειρωτική χώρα.
Ήδη, είμαστε έτοιμοι (αν δεν έχει ήδη γίνει μέσω της "κρυφής διπλωματίας" του Ρόντου) να μοιραστούμε με την Άγκυρα τα ενεργειακά αποθέματα στην οικονομική ζώνη εκμετάλλευσης (ΑΟΖ) της χώρας μας.
Ήδη, οι λαθρομετανάστες αρχίζουν και παίρνουν σημαντικό μέρος της οικονομικής ζωής, απειλώντας ενίοτε και με εμφύλιο...!
Ήδη η Μακεδονία μετατρέπεται σε απλή λέξη και όχι Ελληνική ιστορική περιοχή... Τι να πρωτογράψω και τι να πρωτοθυμηθώ από τον βίο και την πολιτεία της κυβέρνησης του Γιώργου του ΔΝΤ, του μνημονίου και των συνεχών διακοπών...!
Σαν χώρα βουλιάζουμε καθημερινά στο πηγάδι της εξαθλίωσης.
Σαν λαός εξαφανιζόμαστε μεθοδικά, στο όνομα του πολυπολιτισμού και της Παγκοσμιοποίσης (ιδεοληψία ή προσταγή στον νεο-πατριώτη πρωθυπουργό της Ελλάδας;)... Στο όνομα της διάσωσης των τραπεζών, των δανειοληπτών και της Ε.Ε. αυτή η κυβέρνηση διαολοστέλνει τους πάντες, εκτός από τον εαυτό της...
Με άλλα λόγια, η Ελλάδα γυρίζει πολλά χρόνια πίσω...
Ειλικρινά ΔΕΝ νομίζω ότι αυτή ήταν η μοναδική μας εναλλακτική.
Την έκανε μοναδική εναλλακτική η απίστευτη ανεπάρκεια του ηγετικού πολιτικού μας προσωπικού. Δυο κόμματα εξουσίας με επικεφαλής δυο κραυγαλέα ανεπαρκείς πριγκιπικούς κληρονόμους, οι οποίοι κουβαλάνε μαζί τους ένα απίστευτο σκυλολόι «ιδεολόγων» της αρπαχτής. Ένας ολόκληρος στρατός από γλύφτες, μετριότητες και απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου. Με τους ικανούς και ανιδιοτελείς ανθρώπους να έχουν εξοριστεί, δεκαετίες τώρα, από την πολιτική – γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει χώρος γι’ αυτούς.
Τα θλιβερά κοράκια της εξουσίας δεν ήταν και δεν είναι σε θέση να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν πολιτικές εξόδου από την κρίση, χωρίς να γίνει ο τόπος μας Γης Μαδιάμ. Έντρομοι, ανίκανοι – και στο τέλος αδιάντροποι, θα κάνουν ό,τι τους υπαγορεύουν οι «απέξω».
Μόνο που αυτό που μας υπαγορεύουν / υποχρεώνουν οι «απέξω» θα οδηγήσει την Ελλάδα ολοταχώς στη δεκαετία του ’50. Και όταν οι εργαζόμενοι και η νεολαία αρχίσουν να το συνειδητοποιούν αυτό, μέσα από το αδιέξοδο και τη μαυρίλα που θα οδηγηθούν, τότε τα Δεκεμβριανά του 2008 θα μοιάζουν πια με χαρούμενες εκδρομές των προσκόπων, σε σύγκριση με αυτά που, αναπόφευκτα, θα συμβούν στις συνειδήσεις των ανθρώπων και στους δρόμους των πόλεων.
Και όταν η οργή του λαού ξεχυθεί στους δρόμους, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα τρέξει να γλιτώσει τους σημερινούς εφιάλτες που παραδίδουν (συντονισμένα, με πλήρη οργάνωση και βάσει σχεδίου) μία ολόκληρη χώρα στους ιστορικούς βιαστές της, για να την αποστραγγίσουν στο όνομα της αύξησης των κερδών τους...
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Κύριε Παπανδρέου, προ μηνών αναφερόσασταν στον Τιτανικό. Θα ήθελα να σας πληροφορήσω πως ο Τιτανικός έχει βάρκες για λίγους. Άσε εμάς στο κατάστρωμα και καν' την γρήγορα. Δόξα τω Θεώ, υποψήφιους πρωθυπουργούς έχουν όλα τα κόμματα από εκατοντάδες. Δεν θα μας λείψεις ούτε σαν πολιτικός, ούτε σαν άνθρωπος, ούτε σαν... εφιάλτης. Κάν' την τώρα, που προλαβαίνεις. Γιατί αργότερα δεν βλέπω να προλάβεις να πάρεις ούτε την βαλίτσα που έχεις πίσω από την πόρτα (συνήθεια της οικογένειας Παπανδρέου, όπως έχεις ο ίδιος ομολογήσει, αλλά προσωπικά απορώ γιατί νιώθετε τόσο... ανασφαλείς, αφού είστε τόσο συνεπείς και έντιμοι στον πολιτικό σας βίο...;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top